x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 16 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 16 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Mai 2014   •   20:45
Horoscop zilnic, vineri 16 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Axează-te pe subiectele de studiu deja cunoscute şi dacă simţi nevoia, alocă-ţi timp să asculţi poveştile altora de viaţă, deoarece poţi primi informaţii utile când te aştepţi mai puţin. Având în vedere că astăzi e posibil să te confrunţi cu stări alternante dominate când de emoţii, când de raţiune, e indicat să nu-ţi stabileşti întâlniri importante şi să laşi examenele pentru o altă zi.

Taur
Provocarea zilei de azi constă în a găsi un echilibru între tendinţa optimistă de abordare a chestiunii banilor şi cea de a-ţi face un plan realist de cheltuieli cu bătaie lungă. Nu te grăbi să iei decizii dar nici nu respinge ideea de a te uita cu mai multă atenţie către experienţele din trecut, acestea inspirându-te pentru viitoare planuri. Fii deschis către mesajele subtile.

Gemeni
Astăzi vei găsi dificila aflarea unui numitor comun în relaţia cu partenerul de cuplu, având tendinţa de a fi uşor iritabil. De aceea, nu-ţi propune să iei decizii şi aşteaptă o zi mai puţin influenţată de stările emoţionale. În schimb, compania prietenilor pare să-ţi insenineze ziua, aşa că alocă ceva timp să stai din nou cu ei la poveşti şi să afli ultimele noutăţi.

Rac
Dornic de a te ocupa de responsabilităţile de serviciu în maniera proprie şi de a avea spaţiu pentru a te desfăşura în voie, te-ai putea găsi în contradicţie cu cei care nu se pliază pe viziunea ta. Spontaneitatea şi dorinţa de a experimenta pot atrage atenţia superiorilor tăi, dar ar fi indicat să nu exagerezi şi mai degrabă să găseşti noi aplicaţii la metode deja consacrate.

Leu
Dispoziţia către activităţi de relaxare poate fi astăzi în neconcordanţă cu ceea ce ţi-ai propus ca program de evoluţie. Cum ziua nu e potrivită pentru a începe ceva nou, poate a te ocupa de un vechi hobby sau studiul unui domeniu care te pasionează ţi-ar aduce surse neaşteptate de satisfacţie. Încearcă să eviţi excesele, mai ales în relaţia cu persoana iubită dar şi cu copiii.

Fecioara
Deşi cariera reprezintă un subiect important pentru tine, astăzi mai mult timp petrecut cu familia s-ar putea dovedi benefic. Ai argumente solide pentru a câştiga un argument dar e indicat să laşi deciziile importante pentru altă zi. Sfatul şi experienţa celor dragi îţi poate fi de folos în găsirea unor soluţii originale pentru gestionarea finanţelor tale, deci fii deschis să-i asculţi.

Balanţa
Sectorul comunicării dar şi al studiilor îţi captează şi astăzi o bună parte din energie, dar probabilitatea ca emoţiile să-ţi tulbure raţionamentul e destul de mare. De aceea, fii atent la tendinţa de a deveni prea argumentativ atunci când lucrurile nu decurg aşa cum ai dori tu şi încearcă să-i cucereşti pe cei din jur printr-o exprimare cât mai nonconformistă şi plină de culoare.

Scorpion
Astăzi te poţi simţi foarte încrezător în resursele tale personale, ceea ce te poate predispune la unele extravaganţe atât financiare, cât şi în sfera relaţională. Totuşi, entuziasmul îţi poate fi apreciat la locul de muncă, unde ideile cele mai bune vor fi cele care reuşesc să integreze în detaliu viziunile inovative la soluţiile deja cunoscute a fi funcţionale.

Săgetător
Ieşi astăzi în lume, bucură-te de simpatia ce o stârneşti celor din jur şi aşteaptă-te să întâlneşti persoane spontane şi ieşite din comun care te vor captiva cu prezenţa lor. Cum însă stările emoţionale pot fluctua uşor şi te predispun la derapaje, nu lua ca definitiv şi sigur nimic din ce ţi se întâmplă şi evită să urmezi cele mai facile metode de rezolvare a lucrurilor.

Capricorn
O zi cu mai puţină implicare în activitatea publică te poate scuti de eventuale contradicţii cu cei de la serviciu. Nici atenţia la detalii nu pare să fie punctul tău forte, aşa că axează-te mai mult pe activităţi care te relaxează sau care îţi permit clarificarea unor subiecte legate de familie. Ai încredere în experienţa celor dragi şi foloseşte-o pentru a medita la noi abordări.

Vărsător
Atât în discuţiile cu copiii, cât şi în cele care privesc planurile tale de viitor vei fi provocat să te detaşezi de influenţa emoţiilor asupra raţiunii. Ziua poate fi însă fructificată prin acordarea unei importanţe crescute prietenilor tăi, aceştia încurajându-ţi curiozitatea pentru domenii cât mai variate, dar şi stilul deosebit în care vei reuşi să-ţi exprimi latura creativă.

Peşti
Astăzi poţi ajunge uşor în atenţia tuturor şi atrage simpatii prin felul optimist şi binevoitor în care abordezi toate problemele.  Totuşi, e bine să ştii că vei fi predispus să te apleci mai mult către trivialităţi şi că sunt şanse ca deciziile tale să intre în contradicţie cu dorinţele sufleteşti. Abordările îndrăzneţe îţi pot aduce rapid câştiguri dar şi pierderi pe măsură, deci, evită orice speculaţie.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×