x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 18 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 18 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Ian 2013   •   17:36
Horoscop zilnic, vineri 18 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi eşti foarte dinamic şi cam tot ce îţi trece prin minte cauţi să pui în practică. Manifeşti un spirit cutezător, competitiv şi îţi place să socializezi în special cu bărbaţii, care ţi-ar putea inspira o strategie pentru proiectele tale. Fii diplomat în relaţia cu şefii şi autorităţile, controlează-ţi impulsivitatea şi foloseşte-ţi elanul întreprinzător pentru a demara în direcţia dorită.

Taur
Tu te împaci bine cu şefii astăzi. Gestionezi cu tact situaţiile de la locul de muncă, faci pasul potrivit la momentul potrivit. În plan privat eşti destul de discret şi ai putea simţi să acţionezi din umbră. Poţi fi atras de studiu, dar pe măsura lecturii ai putea trăi senzaţia că ai o capacitate redusă de sinteză şi îţi este dificil să extragi esenţa. Fă doar ceea ce îţi place.

Gemeni

Ziua aceasta poate aduce pentru tine multe subiecte de discuţie sau chiar de dispută cu prietenii ori cu cei din anturaj. Comunicativ cum eşti, nici nu poţi rata această oportunitate. Păstrează-ţi optimismul, bunele intenţii şi nu aluneca pe panta nemulţumirii sau a bârfei. Te-ai putea confrunta cu unele cheltuieli neaşteptate, pentru care poţi avea nevoie să împrumuţi bani.

Rac
În cazul tău, munca prestată în colaborare sau asociere îţi este răsplătită financiar şi te poate propulsa social şi profesional. Fii receptiv la toate semnele care vin către tine, redu-ţi viteza de reacţie, căci ai putea fi cam repezit, priveşte-ţi partenerul în ochi cu sinceritate şi adu pe tapet tot ceea ce te apasă şi nu aveai curaj să spui. Te poţi bucura de multă popularitate.

Leu
Îndrumat sau inspirat de partenerul de viaţă, ai putea opta pentru un curs de specializare. Probabil vezi în partenerul de viaţă un sprijin de nădejde, la care recurgi cu încredere, deschidere şi curaj. La locul de muncă pluteşte o tensiune în aer, volumul de muncă este destul de mare şi solicitant. Fii disciplinat şi organizează-te temeinic, pentru a finaliza treaba cu brio.

Fecioară
Tu ai putea intra în posesia unei moşteniri sau ai putea recupera o sumă importantă de bani pe care ai dat-o cu împrumut. Eşti foarte atras de haine sau obiecte de lux, dar, oricât de uşor ai fi de ispitit, încearcă să mai amâni un timp investiţiile semnificative, căci există riscul să te înşeli. Eşti destul de posesiv şi ai putea avea tendinţa să îţi sufoci sau controlezi partenerul.

Balanţă
Astăzi joci cu succes rolul “capului de familie”. Eşti plin de iniţiativă, creativitate şi îţi place să fii tu cel care dă startul la distracţie. Adori gesturile teatrale şi recurgi la orice mijloace pentru a capta atenţia asupra ta. La domiciliu, atmosfera nu este chiar armonioasă, căci nu toată lumea agreează comportamentul tău volubil. Bucură-te de compania copiilor.

Scorpion
Tu dispui de multă energie, eşti foarte dinamic şi îţi place să începi multe activităţi. Familia îţi este un partener adecvat, cu care faci echipă bună când vine vorba despre activităţile gospodăreşti. Ziua de astăzi nu este favorabilă semnării de contracte importante sau demarării de parteneriate. Fii răbdător, atent şi prudent în trafic dacă circuli cu maşina.

Săgetător
Azi te remarci prin spontaneitatea şi curajul cu care îţi place să te afişezi. Îţi stă mintea mai mult la jocuri şi distracţii. În ceea ce priveşte partea financiară, situaţia nu stă prea pe roze, iar unele câştiguri băneşti din munca proprie mai întârzie să apară. Poţi face un schimb avantajos, fie că este vorba despre o tranzacţie de vânzare-cumpărare sau despre informaţii.

Capricorn
În ceea ce te priveşte, astăzi preferi libertatea şi independenţa, iar familia are nevoie să înveţe asta, pentru a evita conflictele. Prin intermediul cuiva din neam sau al unui apropiat ţi-ai putea spori resursele finaciare. Ambiţia şi încăpăţânarea de a dovedi cine eşti sau ce poţi ţi-ar putea atrage câteva replici nu tocmai agreabile din partea celor dragi. Ascultă şi fii smerit.

Vărsător
Agerimea minţii tale te face un vorbitor spumos, pasional şi inspirat. Profită de aceste daruri pentru a definitiva tranzacţiile ce implică negociere, comunicare verbală sau scrisă. Chiar dacă unele gânduri le păstrezi pentru tine, fii deschis şi cinstit în cadrul schimburilor tale. Consumă energia fizică de care dispui prin plimbări, sport ori dans, astfel încât să te relaxezi.

Peşti

Ţie, gândul pare să îţi stea la bani, bugete sau resurse, în cursul acestei zile. Prin mijloace nebănuite, oculte, ai putea reuşi să îţi revigorezi situaţia financiară, ca rezultat al muncii proprii. Odihneşte-te suficient, căci efortul repetat şi susţinut şi-ar putea pune amprenta asupra stării tale de sănătate. Cineva din anturaj ţi-ar putea da bătaie de cap, dar nu te înfuria.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop