x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 18 iulie 2014. Racii au probleme cu răbdarea

Horoscop zilnic, vineri 18 iulie 2014. Racii au probleme cu răbdarea

17 Iul 2014   •   20:37
Horoscop zilnic, vineri 18 iulie 2014. Racii au probleme cu răbdarea
Sursa foto: Horoscop zilnic, vineri 18 iulie 2014. Racii au probleme cu răbdarea
Berbec

Astăzi debordezi de energie şi vei dori să faci totul în manieră proprie, fără a suportă accesele altora de autoritate sau regulile care par să nu aibă nicio logică. Originalitatea şi modul de exprimare îndrăzneţ te vor ajuta mult în acţiunile tale, totuşi ar fi recomandat să încerci să-ţi temperezi manifestările impulsive, care-ţi pot strica atât relaţiile cu cei dragi, cât şi cu şefii.

Taur
Dacă vei alege astăzi să stai mai departe de tumultul social, dedicând mai mult timp reflectării asupra acţiunilor pe care doreşti să le întreprinzi în viitorul apropiat, vei putea evita diverse relaţii tensionate atât la serviciu, cât şi cu unele rude sau chiar vecini. Poţi avea intuiţii de care ar trebui să ţii cont şi nu deveni agitat doar pentru că azi nu ai spor să te manifeşti în voie.

Gemeni
Socializarea şi relaţia cu prietenii sunt influenţate de dorinţa ta de a fi cât mai original dar şi mai rebel. Trebuie să ai vedere că orice subiect care aduce îndiscuţie tema banilor dar şi a situaţiilor care presupun anumite constrângeri te va provoca să reacţionezi precipitat, de aceea nu te grăbi să tragi prematur concluzii. Flerul îţi este aliat pentru a găsi surse de finanţare pentru visele tale.

Rac
Astăzi răbdarea pare să-ţi lipsească mai ales în ceea ce priveşte domeniul socio-profesional. Ai parte de idei originale şi vrei cA lucrurile să se întâmple cât se poate de rapid, riscând să laşi în urmă proiecte şi relaţii care nu-ţi mai servesc intereselor tale.
Poţi avea senzaţia că responsabilităţile legate de familie nu te lasă să-ţi manifeşti tot potenţialul tău creativ.

Leu
Rutina nu îţi este un prieten bun astăzi, fie că te dedici unui studiu aprofundat, fie că alegi să fii acum într-o vacanţă. Lasă deoparte grijile apăsătoare venite din zona serviciului şi încearcă să treci mai uşor peste tendinţa de a aduce la viaţă tensiuni cu cineva din familie, riscând astfel să-ţi strici uşor buna dispoziţie. Mergi cu încredere pe mâna intuiţiei în ceea ce priveşte banii investiţi.

Fecioara
Din dorinţa de a lăsa rapid în urmă proiectele nefuncţionale, astăzi vei fi provocat să nu exagerezi cu entuziasmul doar de dragul de a dovedi atât ţie, cât şi celorlalţi că te poţi rupe de trecut şi merge pe un drum nou, indiferent de consecinţe. Este posibil să-ţi manifeşti în forţă ambiţiile şi pari să ştii ce resurse să accesezi şi cu cine să te asociezi pentru a-ţi materializa dorinţele.

Balanţă
Relaţiile parteneriale, atât cele cu şefi şi asociaţi, cât şi cu partenerul de cuplu trebuie să se axeze astăzi pe următoarele aspecte: independenţa şi iniţiativa. Monotonia nu este uşor de tolerat şi nici sarcinile care au rolul de a te constrânge, oricând putându-se stârni conflicte. Dacă de felul tău ai un ritm mai lent, astăzi te vei simţi energizat pentru a-ţi demara în forţă planurile.

Scorpion
Ai multă putere de muncă şi nu prea ai răbdare cu tot felul de trivialităţi care îţi încetinesc ritmul rapid. Ideal ar fi să te ocupi de activităţi pe cont propriu, nu în asociere, fiindcă nu vei accepta nici alte păreri, nici alt stil, inflamându-te cu destulă uşurinţă din orice. Relaxarea va fi pentru tine una din provocările zilei, nedorind să laşi fără rezultat nimic din ce ai început.

Săgetător
Astăzi eşti axat pe propria persoană şi pe găsirea unor modalităţi prin care să-ţi manifeşti într-o manieră inedită talentele personale, chiar dacă acest lucru te provoacă inclusiv la o redefinire a strategiei financiare. Vrei să-ţi depăşeşti propriile limite şi să experimentezi, dar nu da uitării ceea ce ai învăţat până acum şi nici susţinerea oferită de familie şi de către prietenii tăi.

Capricorn
Ceea ce este important pentru tine astăzi nu pare să fie în acord cu priorităţile de acasă, fapt ceea ce va fi resimţit frecvent ca pe o povară şi va genera tensiuni dacă nu îţi vei gestiona ieşirile temperamentale. Impulsivitatea este de evitat şi-n relaţiile de afaceri unde ambiţiile personale pot eclipsa orice dorinţă de soluţionare a conflictelor pe cale diplomatică.

Vărsător
Astăzi ai propria agendă de activităţi şi nici nu se pune problema să te plictiseşti vreun pic. Ai un ritm accelerat de lucru şi ne este exclus să simţi că ceilalţi te încetinesc sau că te abat de la scopurile tale cu modul lor de lucru. Important este să fii atent la reacţiile precipitate, atât în trafic cât şi în dialogul cu cei de la serviciu. Fii deschis să accepţi şi alte viziuni personale.

Peşti
Ai puterea de a vizualiza cu ochii minţii materializarea ideilor tale creative şi forţa de a le exprima, fiind dispus să încerci abordări cu totul originale privind creşterea surselor de venit. Totuşi, nu te desprinde complet de trecut şi de oamenii care ţi-au fost alături doar pentru că ai senzaţia că nu mai aveţi acelaşi ideal. Răbdarea şi moderaţia sunt teme de lucru pentru ziua de azi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop