x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 19 iunie 2015. Dupa doua zile de emotii, stres si chiar epuizare, astazi iti vine inima la loc

Horoscop zilnic, vineri, 19 iunie 2015. Dupa doua zile de emotii, stres si chiar epuizare, astazi iti vine inima la loc

18 Iun 2015   •   20:08
Horoscop zilnic, vineri, 19 iunie 2015. Dupa doua zile de emotii, stres si chiar epuizare, astazi iti vine inima la loc

Horoscop 19 iunie. Berbec

Astazi Luna se muta in Leu si aduce o energie noua, pasionala si creativa, pentru tine. E o zi numai buna pentru a-ti declara iubirea oamenilor apropiati sau pentru a te implica in proiecte creative. In orice caz, criteriul de alegere in orice faci astazi este bucuria. Pe de alta parte, ai nevoie de ceva nou, de experiente inedite si e posibil sa te surprinda placut contextele in care te vei afla, atat din punct de vedere romantic, cat si in ce priveste bucuriile simple venite prin copii sau oameni apropiati.

Horoscop 19 iunie. Taur
Te intereseaza confortul si siguranta personala, asa ca astazi nu vei face nici un rabat in acest sens. S-ar putea sa participi la un eveniment fericit in familie sau sa achizitionezi obiecte pentru casa care adauga un plus de confort si estetica acesteia. In orice caz, bucuria vine astazi prin intermediul familiei, casei si capriciilor personale pe care ti le satisfaci. De altfel, ai nevoie de ceva rasfat, deci nu te sfii sa ti-l oferi, indiferent ce presupune asta.

Horoscop 19 iunie. Gemeni
Cuvinte frumoase spui si auzi astazi. Comunicarea capata elocventa si o anumita stralucire, iar asta te ajuta sa-ti comunici cu putere intentiile, sa-ti creezi conexiuni profitabile si sa negociezi avantajos pentru ambele parti. Asadar, daca ai in plan intalniri importante sau pur si simplu primesti invitatii la coversatie, alege sa dedici timp, cu prioritate, acelora de calitate si care reprezinta o reala bucurie.

Horoscop 19 iunie. Rac
Roata se intoarce, dupa cum bine stii. Iar astazi vei intelege pe pielea ta sensul acestei vorbe din popor. Cu alte cuvinte, iti vine randul sa primesti roadele muncii si sa-ti fie apreciate calitatile. Daca esti in pozitia de a cere o suma de bani in schimbul unor servicii oferite, evalueaza-te la adevarata valoare si ai curajul sa ceri exact atat cat te-ar face fericit si cat consideri ca e potrivit acum pentru ce oferi. Astfel, castigi autoritate interioara si stima de sine, ceea ce nu e putin lucru. Asteapta-te si la venituri noi sau suplimentare.

Horoscop 19 iunie. Leu
Dupa doua zile de emotii, stres si chiar epuizare, astazi iti vine inima la loc. Vezi din nou lucrurile cu seninatate, ai optimism si poti privi dintr-un punct favorabil absolut orice situatie. Asta te ajuta sa creezi o realitate cu mai multa usurinta, bucurie si… vesti bune. Aminteste-ti ca ceea ce vine la tine este in concordanta cu energia care esti si cu starea din care initiezi orice actiune. Ce vei alege astazi sa fii, sa faci si sa generezi pentru tine?

Horoscop 19 iunie. Fecioara
Inca exista multa energie in zona carierei, deci e important cum o folosesti. Iar cea mai avantajoasa cale este aceea de a sta deschis in fata posibilitatilor care apar si chiar in fata situatiilor provocatoare, pentru ca toate iti sunt de folos. In plus, beneficiezi de o oarecare protectie discreta, subtila, asa ca nu ezita sa-ti joci cartile din mana avand incredere in flerul tau si in intuitie. E posibil sa participi astazi la discutii de culise, in cercuri restranse si sa afli informatii la „prima mana”, daca asculti cu atentie.

Horoscop 19 iunie. Balanta
Luna in Leu te repune pe linia optimismului si increderii. Astazi e mai usor sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri de prezenta unor oameni minunati langa tine. De asemenea, da atentie tuturor  cconversatiilor, propunerilor, ideilor. S-ar putea sa capeti o perspectiva mai luminoasa asupra viitorului si chiar sa-ti implinesti un vis, cand te astepti mai putin. Asadar, tu ocupa-te doar de bucuria ta si lasa restul sa curga de la sine.

Horoscop 19 iunie. Scorpion
O zi frumoasa, cu multa stralucire si recunoastere, cu sanse de afirmare si succes. Luna se intalneste cu cei doi beneficiu in Leu, in zona carierei, si creeaza un context energetic favorabil oricarui demers profesional care necesita putere, curaj, stralucire si afirmare clara a valorii personale. Cu conditia sa fii unde-ti place si sa iubesti ce faci. Iar daca nu stau asa lucrurile, iata o zi buna pentru a afla ce iubesti sa faci cu adevarat.

Horoscop 19 iunie. Sagetator
Desi vii dupa doua zile destul de obositoare si stresante, astazi se schimba radical energia si starea ta. Cu o Luna de mai mare frumusetea in Leu, care completeaza tabloul deja favorabil al acestei perioade, asteapta-te la vesti bune, cooperare fructuoasa, corespondenta eficienta si constructiva. Tot ce ai de facut astazi este sa visezi cu ochii deschisi si, in primul rand, sa multumesti pentru tot ce esti si ai in viata ta.

Horoscop 19 iunie. Capricorn
Pentru tine, ziua aceasta se pastreaza in nota agitatiei din aceasta perioada, dar cu posibilitati mult mai numeroase de a rezolva si aseza lucrurile cu usurinta. Simti ca ai noroc si ca, orice ai nevoie, vine inainte sa ceri. Usile se deschid rand pe rand, si in materie de bani dar si in ce priveste alte resurse care vin prin altii. Poti primi un cadou, o sponsorizare, sau ti se fac favoruri care te scutesc de cheltuieli.

Horoscop 19 iunie. Varsator
Astazi esti in elementul tau. Inconjurat de oameni dispusi sa te aplaude si sa-ti recunoasca valoarea, poti sa stralucesti fara sa faci vreun efort in sensul asta. De altfel, energia ta, atitudinea pozitiva si senina, atrag catre tine si unele invitatii si propuneri interesante. E o zi in care e bine sa lasi bucuria, iubirea si pasiunea sa te ghideze. Asta te va ajuta inclusiv sa inchei frumos niste capitole din trecut care revin in atentie.

Horoscop 19 iunie. Pesti
Munca, munca, dar macar sa fie cu bucurie! Cam asta e sloganul potrivit pentru tine, astazi, daca ar fi sa alegem unul. Luna in Leu, plus cei doi benefici aflati in acelasi semn, creeaza o energie favorabila pentru proiecte profesionale, dar si pentru tot ce tine de stil de viata, sanatate, usurinta in viata de zi cu zi. Acum e momentul sa profiti de oportunitatile care apar la locul de munca sau de propunerile legate de implicarea in proiecte pe gustul tau.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 19 iunie