x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 21 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 21 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Dec 2012   •   18:14
Horoscop zilnic, vineri 21 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna continuă şi astăzi să tranziteze semnul tău zodiacal şi te predispune la impulsivitate sau la acţiuni în forţă. Eşti foarte atras şi preocupat să acumulezi cât mai multe informaţii, să aprofundezi cunoaşterea spirituală. Reacţionezi virulent la orice formă de autoritate, manipulare sau control, din partea autorităţilor sau din partea şefilor de la serviciu.

Taur

În ceea ce te priveşte, ziua de astăzi este adecvată pentru căutări interioare profunde, în taină şi în izolare faţa de ochii neiniţiaţilor. Îţi dedici cu drag cunoaşterea aprofundată prin cercetări ezoterice şi spirituale tuturor celor care sunt receptivi sau care căuta o astfel de ghidare. Te opui cu vehemenţă vechilor forme de control şi manipulare politică sau socială.

Gemeni
În cazul tău, ziua de azi favorizează primenirea anturajului prin creşterea receptivităţii şi degajarea modului în care relaţionezi. Probabil în sinea ta opui rezistenţă la transformare sau regenerare, dar nu te pierde în lucruri mărunte, fără prea mare profunzime ci permite-ţi să fii deschis, receptiv, să te implici în parteneriate nevonvenţionale, ce aderă la altă ordine socială.

Rac
Tu resimţi tranzitele planetare de astăzi, cu precădere, în zona puterii şi a prestigiului social. Dacă până acum reuşeai să te integrezi în vechile tipare de conducere, în care un şef sau autoritate putea să dicteze şi să dispună, acum respingi în forţă parteneriatele “impuse”, compromisurile sau ordinele şi cauţi un mediu relaxat, inspirational şi elevat spiritual.

Leu
Dispui de o intuiţie vie şi foarte puternică, primeşti mesaje subtile, pe care simţi să le împărtăşeşti cu toţi cei din jur. Eşti foarte generos, umanist dar nu îţi place să baţi pasul pe loc. Eşti foarte creativ, înclinat către libertate sau mişcare în aer liber. Nu te regăseşti în activităţi fixe, de rutină şi ziua de astăzi cauţi să o petreci cufundat în conştiinţa ta.

Fecioară
Această zi îţi poate deschide o uşa către o nouă lume, către transformare profundă prin detaşare de lumea materială. Poate în prima fază resimţi o stare de nemulţumire, pentru că parcă nu înţelegi de ce unii oameni şi-au închis inima şi se deschid cu greu. Familia şi evenimentele din trecutul personal te susţin să te încrezi în latura spirituală a vieţii.

Balanţă
Tranzitele planetare de astăzi te sprijină şi te provoacă să îţi asumi propria libertate, să fii independent şi să îţi îndeplineşti voinţa prin forţe proprii, de unul singur. Evenimentele din familie ar putea fi destul de precipitate şi nu foarte uşor de tolerat. În cazul în care încerci să îţi pui bazele în ei şi nu primeşti sprijinul scontat, probabil că te descurci mai bine singur.

Scorpion
Sub influenţa Lunii în Berbec, dispui de multă energie fizică, probabil te trezeşti cu noaptea în cap iar programul cauţi să ţi-l faci cât mai lejer, să îţi ofere libertate de mişcare şi să nu te simţi îngrădit. Te pot încerca unele gânduri destul de pesimiste, legate de rostul studiilor tale, căci poţi simţi să exploatezi şi să rafinezi alte resurse interioare decât obişnuiai.

Săgetător
Modul în care îţi manifeşti creativitatea sau în care te bucuri de viaţă, pare să între pe un alt făgaş. Probabil ceva profund s-a schimbat în tine şi, deşi poate nu foarte lejer, te poţi desprinde de unele ataşamente materiale sau de vechiul mod de a-ţi câştiga traiul. Puterea este în mâinile tale, iar cu muncă şi încredere poţi exploata calităţi şi talente nebănuite.

Capricorn
Tu încerci să îţi maschezi emotivitatea şi timiditatea care te încearcă astăzi printr-o mască de om dur, hotărât, în continuă mişcare. Relaţia cu familia poate fi încordată, căci nu îţi place să fii controlat sau să ţi se spună ce să faci. Renunţă la atitudinea rece şi rezervată, deschide-ţi inima şi comunică deschis pentru a te face înţeles şi pentru a restabili armonia în cămin.

Vărsător
Trăirile tale interioare de azi sunt foarte puternice, paradoxale şi pe alocuri autodistructive. Ai putea fi încercat de complexul că poate nu ştii suficient şi te poate bate gândul să demarezi noi studii. Deschide-ţi sufletul către un prieten de nădejde, spune-i ce simţi şi primeşte sprijinul său, căci este posibil să vezi lucrurile mai pesimist decât sunt în realitate.

Peşti
Şi astăzi gândul tău pare să stea la resursele financiare de care dispui, faţă de care te arăţi foarte ataşat şi de care nu te desprinzi uşor. Prietenii care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi care încearcă să te tempereze ar putea fi victima unor reacţii extrem de agresive din partea ta. Cariera o abordezi cu mai mult entuziasm, dar lasă-te sprijinit de anturaj.


________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic