x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 21 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 21 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Astazi, Luna se afla in Sagetator si te predispune la exagerare si ingamfare. Ai de invatat lectia autocontrolului. Diplomatia este absolut necesara in relatia cu sefii si autoritatile. Tempereaza-ti tendinta spre conflict, caci tot ce spui iti poate afecta imaginea publica si poate fi folosit impotriva ta. Fii receptiv la iubirea partenerului de viata si a copiilor.

Taur
Luna in Sagetator iti trimite influentele in zona banilor nemunciti. Pentru tine, banii ori sunt virtuali, adica ai castiguri doar pe "hartie", sau sunt foarte volatili, si deci ar fi bine sa eviti cheltuielile. Renunta la atitudinea de "Gica contra", asculta sfatul parintilor sau al celor din casa, primeste sprijinul lor, caci sunt binevoitori si preocupati de binele tau.

Gemeni
Cu Luna in Sagetator, proiectata in zona contractelor si a asocierilor, tu esti inclinat sa inclini balanta in favoarea ta si esti un negociator fervent si cuceritor. Dispui de un apetit de invidiat, in special pentru mancaruri si condimente exotice. Hraneste-te cumpatat, pentru a evita complicatiile de digestie. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Rac
Tie Luna in Sagetator iti activeaza zona muncii si a sanatatii. Atmosfera de la locul de munca este incordata. Sefii sunt presanti, au multe solicitari, dintre cele maine asteptate, dar, din fericire, dispui de ingeniozitatea necesara gasirii de solutii, cu conditia sa iti pastrezi calmul. Acasa esti sensibil, subiectiv si poti deveni usor irascibil.

Leu
Tie Luna in Sagetator iti stimuleaza zona iubirii si a distractiilor. Esti foarte sociabil, fermecator si nu iti place sa stai in casa. Adori aventurile si distractiile in are liber. Te poti simti atras de muzica, dans si ai putea savura din plin un spectacol de arta dramatica sau moderna in compania persoanei iubite. Consuma-ti energia intr-un mod artsitic si creativ.

Fecioara
In cazula tau, Luna in Sagetator se plaseaza in zona familiei. Poti simti nevoia de schimbare a atmosferei din domiciliu, ai nevoie de mai multa libertate si iti place sa dezbati propria-ti filosofie de viata in cadrul caminului. Partenerul de viata iti poate trezi unele ingrijorari, dar cu toate acestea renunta la control. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Balanta
In ceea ce te priveste, Luna in Sagetator iti stimuleaza mentalitatea si comunicarea. Esti foarte curios si nu iti scapa nimic din ceea ce se intampla in jurul tau. La serviciu incearca sa fii cat mai realist, evita barfele si vezi-ti de treaba ta. Ai putea avea parte de surprize placute din partea fratilor, verisorilor sau chiar a vecinilor. Evita sa dai bani cu imprumut.

Scorpion
Luna in Sagetator iti trimite influentele in zona resurselor si a banilor proveniti din munca proprie. Ai simtul abundentei si te pricepi sa atragi resursele necesare, dar in acelasi timp poti fi extrem de cheltuitor. Esti mai degraba emotional decat rational in luarea deciziilor si ai putea recurge la neadevar pentru a-ti atinge interesele. Fii prudent la drum.

Sagetator
Luna se afla astazi in zodia ta si te predispune la entuziasm si idealism. Esti foarte atasat de ideea de dreptate si manifesti o atitudine de justitiar, in special in relatia cu partenerii oficiali. Impartaseste-ti viziunea, accepta si alte puncte de vedere si incearca sa fii impartial s obiectiv. Astazi sunt favorizate schimburile cu partenerii straini sau din strainatate.

Capricorn
In ceea ce te priveste, Luna in Sagetator se plaseaza in zona discretiei si a izolarii. Poti gasi in interiorul tau intelepciunea necesara reusitei in relatiile cu sefii sau autoritatile.
Renunta la forta si agresivitate, fii flexibil, diplomat si ai putea atrage superiorii ierarhici de partea ta. Reusitele pe plan profesional sunt de scurta durata, dar bucura-te de ele din plin.

Varsator
In cazul tau, Luna in Sagetator se proiecteaza in zona anturajului si a clientelei. In comunicare tinzi sa abordezi teme filosofice, spirituale, pe care le sustii cu fanatism. Nu merge la extreme, ramai echilibrat si ai toate sansele sa impresionezi prin eleganta, rafinament si implicit poti incheia contracte extrem de favorabile tie.

Pesti
Pe tine, Luna in Sagetator te stimuleaza in zona carierei, a puterii si te face sociabil, spontan si adaptabil la schimbari. Astazi esti provocat sa echilibrezi viata profesionala cu intimitatea. Poti avea unele revelatii neasteptate, care ti-ar putea atrage aprecierea sefilor. In relatia cu colegii esti foarte analitic, orgolios si impozant. Evita critica sau conflictele.

×