x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 23 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 23 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Mai 2014   •   21:59
Horoscop zilnic, vineri 23 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sfârşitul de săptămână te poate găsi uşor obosit şi dornic de a te relaxa într-o manieră care să-ţi permită să uiţi de grijile cotidiene. Poate o activitate potrivită ar fi una care ţine de domeniul artistic, mai precis de muzică. Lasă-te purtat de inspiraţie şi exprimă-ţi cu uşurinţă visele, ca apoi spre seară să-ţi recapeţi forţele şi să fii deschis dialogului cu nişte rude apropiate.

Taur
Mai emoţional ca de obicei, te poţi simţi lezat de părerile sau de judecăţile de valoare ale unor prieteni, dar probabil că-ţi vei manifesta dezacordul într-o manieră destul de elegantă. Încearcă să nu pui nimic la suflet şi alege să-ţi petreci timpul cu persoanele pe care le simţi apropiate. Seara dedic-o activităţilor relaxante sau analizării în linişte a unui plan de afaceri.

Gemeni
Pentru evitarea unui conflict cu superiorii tăi sau cu vreo autoritate, ar fi de preferat să nu te laşi dominat de impulsuri emoţionale şi să nu te simţi nedreptăţit, pentru că este o dispoziţie trecătoare. Poţi resimţi un conflict între gânduri şi sentimente, de aceea, amână luarea deciziilor. Petrece mai mult timp în compania grupurilor în care îţi poţi exprima lejer ideile inspirate.

Rac
Astăzi, discursul tău poate fi marcat de o notă considerabilă de subiectivism, de aceea ar fi de evitat orice dezbatere de idei, riscând să te tensionezi inutil. Sfârşitul de zi îţi canalizează energia către configurarea unui plan legat de carieră sau de statutul tău social, simţind acum că ai forţele necesare să duci la îndeplinire ceea ce ţi-ai propus acum ceva timp.

Leu
O bună parte din zi e posibil să traversezi stări angoasante şi să te simţi oarecum nesigur în legătură cu unele planuri de viitor. Totuşi, această emotivitate crescută este trecătoare şi probabil fără vreun fundament real. Ultima parte a zilei îţi readuce energia şi cheful de viaţă şi poate n-ar strica să pleci într-o minivacanţă în compania relaxantă a unor prieteni apropiaţi.

Fecioara

Astăzi este posibil să laşi mai mult de la tine în relaţiile parteneriale şi în acelaşi timp să realizezi că acest lucru contravine planurilor tale. Nu te lăsa acaparat de ceilalţi şi temperează-ţi tendinţa de a reacţiona sub imperiul emoţiilor. Încheie această zi analizând atent posibile oferte de afaceri şi ţine cont atât de ideile noi, cât şi de experienţele trecute.

Balanţă
Concentrarea pe aspectele ce ţin de locul de muncă şi de activităţile cotidiene nu este astăzi la cote prea înalte şi nici nu ajungi prea uşor la vreun acord cu colaboratorii tăi. Totuşi, spre sfârşitul zilei, laşi în urmă aceste aspecte, axându-te mai mult pe relaţia cu partenerul de cuplu, alături de care poţi purta o discuţie relaxantă sau chiar plănui o mică vacanţă.

Scorpion
Calculele tale legate de sumele necesare pentru diverse pasiuni sau activităţi recreative pot fi astăzi o sursă de nemulţumire. Însă, simţi că a venit perioada să reconfigurezi un program amplu de dezvoltare personală şi acest lucru te motivează să depui mai mult efort şi să convingi persoanele care te pot susţine financiar. Mergi la un masaj şi încearcă să te relaxezi.

Săgetător
Acasă, în mediul tău intim, îţi poţi încărca în linişte bateriile după o săptămână plină, cu condiţia să nu încerci să discreditezi opiniile diferite ale partenerului tău. Treci peste dispoziţia mai emoţională fiindcă o dată cu seara va reveni şi voia bună. Încheie ziua cu o ieşire în oraş, ocazie potrivită de a te relaxa, schimbând impresii cu partenerul sau cu prietenii tăi buni.

Capricorn
La serviciu, vei fi provocat astăzi să încerci să dai o notă obiectivă părerilor personale şi să nu laşi emoţiile să-ţi influenţeze discursul. Revine în atenţia ta trierea cât mai realistă a persoanelor pe care te poţi baza în realizarea planurilor tale de viitor şi poate n-ar strica să te consulţi cu cei din familie sau să stabileşti ceea ce-ţi este necesar pentru atingerea confortului tău interior.

Vărsător
Proiectele tale creative îţi creează astăzi nelinişti de natură financiară şi poţi risca să iei decizii nu tocmai inspirate. De abia spre sfârşitul zilei îţi vei clarifica gândurile şi poţi face cu adevărat impresie prin discursul tău original, plin de forţă şi culoare. Deci, permite-ţi o seară stimulantă din punct de vedere intelectual şi mai ales într-o companie veselă.

Peşti
Cu Luna aflată în propriul semn pentru o bună parte din zi, poţi traversa stări alternante de dispoziţie, de aceea ocupă-te mai mult de propria persoană şi de activităţi care te ajută să evadezi puţin din cotidian. În ultima parte din zi vei găsi energia necesară să te pui de acord împreună cu cei din familie asupra unui plan de gestionare a bugetului aflat în comun.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×