x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 24 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 24 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Ziua de astazi se anunta destul de tensionata. Manifesti interes catre spiritualitate si filosofie, ai principii de viata sanatoase, corecte si o morala de neclintit. Chiar daca tu simti ca ai dreptate, renunta la indarjire, incapatanare si nu cauta sa iti impui punctul de vedere. Fiecare om intelege ce este pregatit, cand este pregatit si ce face parte din lectia sa de viata.

Taur
Tu manifesti o atractie puternica fata de stiintele oculte, dispui de calitati psihice puternice, manifesti sensibilitate si o fire excentrica. Ai grija cu ce prieteni te insotesti sau te anturezi astazi caci ai putea trai unele deceptii sau deziluzii din partea lor. In relatia cu persoana iubita iti place sa domini, sa epatezi, esti critic si greu de multumit.

Gemeni
Contextul astral de astazi te predispune la hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, agitatie si ingrijorare in special din sfera financiara. Frustrarile din sfera personala se pot rasfrange si asupra climatului de la locul de munca, unde esti foarte critic si greu de multumit. Tempereaza-ti tendinta spre risipa si incearca sa nu cheltui mai mult decat castigi.

Rac
Tu te manifesti cu caldura, bunatate, optimism, tandrete. Lasi impresia unui om generos, serviabil si astfel te faci iubit cu usurinta de catre toata lumea. Manifesti placere si inclinatie catre tot ce tine de arta, muzica si frumos. Esti extrem de romantic, sensibil, loial. Te remarci prin manierele tale seducatoare si cu greu ti-ar putea rezista cineva.

Leu
In ceea ce te priveste, ziua de astazi pare sa iti activeze unele tensiuni interioare. Iti este destul de greu sa iti restabilesti sentimentul de securitate. Resursele financiare din munca proprie par sa fie in reconfigurare. Evita pe cat posibil schimburile sau tranzactiile financiare, caci discernamantul tau nu este foarte bun si ai putea fi usor inselat.

Fecioara
Si in cazul tau, aspectele astrale prevestesc o zi plina de provocari, in special in zona mentalului si a comunicarii. Incearca pe cat posibil sa nu iti urmezi tendinta catre critica, inconstanta si nehotarare. Nu iti place sa stai singur si esti dependent de compania altor persoane. Nu fugi de tine insuti, invata sa nu invadezi si dai spatiu oamenilor.

Balanta
Astazi iti este destul de dificil sa te integrezi in tiparele societatii. Poti simti sa stai retras, izolat, cufunda-te in constiinta ta pentru a vedea ce anume ai de iertat si de vindecat si evita conflictele sau rabufnirile emotionale. Menajeaza-ti resursele, nu risipi banii pe cheltuieli inutile din dorinta de a compensa alte frustrari caci ai putea regreta.

Scorpion
Sub influenta astrelor de astazi, tu esti extrem de sensibil, traiesti emotii intense si paradoxale. Tempereaza-ti tendinta de a cheltui exagerat, intrucat te poti simti foarte atras de lux si arta. Pari foarte tentat de placerile senzuare si poti fi usor ademenit sau poti ispiti usor. Invata toleranta, renunta la contrazicere si nu lua lucrurile personal.

Sagetator
Tu lasi impresia unui om incordat, parca te lupti cu morile de vant si depui un mare efort pentru a-ti pastra increderea si optimismul. Este posibil sa nu regasesti sentimentul de siguranta acasa si sa nu te simti in largul tau, fapt care te-ar putea determina sa te cufunzi in munca de la birou. Primeste sprijinul persoanei iubite, care te poate surprinde placut.

Capricorn
Tu astazi simti o puternica nevoie de izolare, meditatie si introspectie. Ai toane si poti fi invadat de emotii. Te arati foarte preocupat pentru problemele celor din jur, esti plin de compasiune si le sari cu drag in ajutor. Asteapta totusi sa ti se ceara ajutorul inainte de a actiona si nu intrece masura caci unele fapte s-ar putea intoarce impotriva ta.

Varsator
Tie ziua de astazi iti aduce incercari din partea prietenilor sau a anturajului. Fii atent la tine si la ce investesti in relatia cu cei din jurul tau, dar in egala masura filtreaza cu atentie ce ti se ofera. Ai putea avea neplacuta surpriza sa descoperi in anturajul tau oameni care iti cauta compania doar pentru ca au ceva de castigat de pe urma ta, poate chiar energia ta.

Pesti
Intuitia si imaginatia ta sunt vii si la cote foarte ridicate. Te manifesti discret, te feresti de ochii publicului si preferi sa stai retras. Totusi, cand se iveste ocazia, nu ratezi oportunitatea de a-ti expune raspicat si autoritar principiile care iti doresti sa fie respectate numaidecat. Accepta faptul ca nu esti detinatorul adevarului absolut si invata sa asculti activ.

×
Subiecte în articol: horoscop