x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 25 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 25 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Oct 2013   •   19:38
Horoscop zilnic, vineri 25 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Energia acestei zile face ca totul să curgă cu uşurinţă în viaţa ta, mai ales în cea familială şi domestică, unde te simţi în largul tău şi te exprimi cu uşurinţă. Lumea interioară este bogată astăzi în sentimente şi trăiri puternice, iar încrederea de sine este în creştere. O zi numai bună pentru a avea grijă de tine şi a petrece timp preţios cu oameni apropiaţi sufletului tău.

Taur
În această zi, ar fi bine să te orientezi către latura mai puţin palpabilă a vieţii şi să întrerupi rutina zilnică prin activităţi care-ţi hrănesc sufletul. Dispoziţia ta este una caldă, îngăduitoare şi generoasă, aşa că cei din jur se vor simţi în largul tău lângă tine. O zi bună pentru exprimarea sentimentelor, pentru ascultare, receptivitate şi activităţi creative. Conversaţiile cu prietenii pot avea efect terapeutic.

Gemeni
Eşti inspirat astăzi şi simţi nevoia să te implici într-un proiect prin care să aduci o contribuţie însemnată în lume. Îţi doreşti să faci ceva măreţ, să conteze cu adevărat munca şi efortul tău, să te pui în slujba oamenilor prin experienţa şi priceperea ta. Gesturile caritabile sunt posibile, însă prioritar este să găseşti o cale prin care să-ţi manifeşti latura generoasă pe termen lung, în cadrul unei profesii/meserii. Zona finanţelor este frumos aspectată şi e posibil să creezi noi modalităţi de manifestare a calităţilor, care să-ţi aducă şi profit.

Rac
Ţi-e foarte uşor astăzi să stai centrat în inimă şi să aduci mai multă conştienţă în viaţă ta. Revelaţiile se vor ţine lanţ, inspiraţia ta este teren fertil pentru crearea de noi posibilităţi, iar gândurile cu vibraţie înaltă sunt nutritive pentru dorinţele tale. Eşti la un sentiment distanţă de materializarea unei intenţii, a unui vis. De asemenea, căldura şi atitudinea iubitoare pot ajuta o relaţie să înflorească, iar cu creativitatea poţi dezvolta fructuos un proiect la care ţii.

Leu
O zi numai bună pentru a te aşeza confortabil în tribuna vieţii şi a privi evenimentele, oamenii şi experienţele dincolo de ceea ce par să fie, dincolo de aparenţe, neluând nimic personal şi fără să te implici emoţional. Ca şi când totul e bine aşa cum este, iar tu poţi accepta dinamica vieţii fără să te opui. În felul acesta, ai acces la lumina interioară, la cine eşti în esenţă, şi poţi să vezi detaliile, sincronicităţile, miracolele.

Fecioara
O zi excelentă pentru comunicare şi pentru interacţiuni cu oameni care fie au nevoie de sprijinul şi entuziasmul tău, fie au ceva de împărtăşit ori de propus. Chiar dacă nu foloseşti multe cuvinte, pentru că e mai mult o comunicare de dincolo de ele, reuşeşti să ai un impact puternic asupra oamenilor din jur şi asupra mediilor pe care le frecventezi. Idei multe şi ingenioase îţi vin astăzi, unele cu ajutorul prietenilor.

Balanţă
Contextul astral de astăzi este favorabil pentru rezolvarea cu uşurinţă a unor probleme profesionale sau financiare. De fapt, exact când nu te gândeşti la ele, apar soluţiile şi resursele de care ai nevoie. În plus, energia acestei zile este caldă şi generoasă, la fel cum tinzi şi tu să fii cu lumea. Tot ce faci şi dăruieşti astăzi cu bucurie se întoarce înzecit la tine. Pur şi simplu, fără să te gândeşti la nevoile tale, ele sunt satisfăcute.

Scorpion
Intuiţia te ghidează astăzi perfect, pe drumul cel mai potrivit, în contextele care te ajută să înţelegi la un nivel mai înalt viaţa şi pe tine, către oamenii care au nevoie de îndrumarea ta. Energia pe care o investeşti astăzi prin cuvintele, gândurile şi acţiunile tale este nutritivă pentru sufletul tău, dar şi pentru dorinţele tale. Cumva, reuşeşti să stabileşti un grad înalt de compatibilitate vibraţională cu acele experienţe pe care ţi le doreşti. Ai acces la înţelepciunea interioară şi te simţi binecuvântat cu tot ce trăieşti acum.

Săgetător
Astăzi tinzi să-ţi îndrepţi atenţia către latura mai subtilă, nevăzută, misterioasă a vieţii. Introspecţia este de bază, astfel având acces la înţelegeri mult mai profunde, noi, ale unor situaţii încordate care au început cu mai mult timp în urmă. Te simţi sprijinit, ai mai multă încredere şi te simţi ghidat din planul divin. Ceva se poate întâmpla astăzi, în interiorul tău, o transformare, o schimbare, un salt în conştiinţă. Doar fii atent la tine şi, eventual, acordă-ţi momentele de solitudine de care ai nevoie.

Capricorn
Conexiunea cu partenerul de viaţă şi cu prietenii apropiaţi poate fi astăzi mai strânsă ca niciodată. Fiecare este dispus să renunţe la a avea dreptate, la puncte de vedere rigide şi lupte inutile, manifestând mai multă compasiune şi grijă pentru celălalt şi pentru spaţiul lui intim. Pentru unii nativi, ziua aceasta pote fi pur şi simplu magică, pentru că îşi simt inima deschisă şi au experienţă iubirii în forma ei cea mai pură.

Vărsător
Astăzi ştii să pui lucrurile în mişcare cu uşurinţă, fără să forţezi în vreun fel, doar prin credinţa şi bucuria cu care te implici pe anumite direcţii, mai ales în sectorul profesional. Azi ştii ce, unde, cum şi cu cine să faci. Ştii ce este potrivit pentru tine, dar şi ce-ţi doreşti cu adevărat să trăieşti ca experienţă pe viitor. Gândurile tale au o putere creatoare fantastică, aşa că alege-le cu grijă şi hrăneşte-le pe cele pozitive.

Peşti
Ai ocazia astăzi, căci te ajută contextul astral, să te ridici deasupra preocupărilor şi grijilor mărunte, pentru a privi totul dintr-o perspectivă mai înaltă şi mai optimistă. Acum poţi vedea noi posibilităţi de creştere, noi modalităţi de exprimare şi de creaţie, noi culoare de acţiune. Şi totul este într-o curgere lină, firească. De aceea, nu ai de ce să forţezi lucrurile, pentru că vin singure la tine, doar să le primeşti.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×