x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 26 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 26 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Oct 2012   •   23:04
Horoscop zilnic, vineri 26 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sub influenţa astrelor de astăzi ai tendinţa de a te căuta prin introspecţie, meditaţie, în izolare sau în lăcaşe de cult. Atmosfera la serviciu nu este chiar pe placul tău, din cauza unei femei care creează animozităţi. Evită conflictele deschise, fii diplomat şi cultivă bună înţelegere. Se prefigurează unele beneficii de pe urma asocierilor în care eşti implicat.

Taur
Ziua de azi da semne de tensiune pe plan afectiv. În relaţia cu persoana iubită eşti mofturos, greu de mulţumit şi ai putea avea tendinţa să-ţi găseşti alinarea în mijlocul prietenilor. Poţi suferi unele dezamăgiri, căci unii prieteni s-ar putea dovedi a fi altceva decât credeai tu. Evită întocmirea de bugete sau cumpărăturile, căci nu dispui de o bună capacitate de evaluare.

Gemeni
În cazul tău, aspectele Lunii de astăzi te provoacă să găseşti echilibrul între viaţa de familie şi cea profesională. În carieră eşti foarte fantezist, idealist şi, prin activitatea ta profesională, cauţi să salvezi omenirea. Partea bună este că eşti susţinut de colegi sau subordonaţi în activitatea de zi cu zi. Acasă eşti capricios şi cu greu ţi se poate intra în graţii.

Rac

Astăzi continui să fii atras de studii şi călătorii, chiar dacă doar virtuale sau prin intermediul lecturii. Totuşi, capacitatea ta de sinteză sau aplicaţiile practice ale studiilor tale îţi cam lipsesc. La locul de muncă, activitatea este foarte intensă, conflictele şi stresul sunt nelipsite. Din când în când mai fă o pauză, pentru a te reculege şi a-ţi aduna forţele.

Leu
În ceea ce te priveşte, astăzi doreşti să îţi revendici unele câştiguri financiare provenite din moşteniri sau ca urmare a activităţilor prestate în colaborare. Din păcate, banii se mai lasă aşteptaţi, aşa că trebuie să te descurci cu ce ai. Eşti sprijinit de familie şi ai putea beneficia de ajutorul lor dacă chiar ai ajuns la fundul sacului. Eşti irascibil în raport cu persoana iubită.

Fecioară
Te consumi foarte mult în relaţii şi ai tendinţa de a merge la extreme: ori idealizezi pe toată lumea şi te pui la dispoziţia tuturor cu toate resursele tale, ori devii egoist şi îţi vezi doar propriul interes. Încearcă să fii diplomat şi să găseşti calea de mijloc. Ai putea pleca într-un voiaj, aproape de casă, peste week-end, care îţi poate fi de bun augur.

Balanţă
Astăzi te împaci destul de greu cu rutina cotidiană, căci eşti confuz şi dezorganizat, fapt care ţi-ar putea atrage critica şi nemulţumirea colegilor de serviciu. Manifeşti tendinţa de evadare din realitate şi ai tendinţa de a sta retras şi de a acţiona cu timiditate şi stângăcie. Nu sunt favorizate călătoriile, fie că sunt pe distanţe scurte sau mari, acestea necesitând multă prudenţă.

Scorpion
Ziua de astăzi îţi aduce încercări la nivel afectiv. Eşti extrem de idealist în relaţia cu persoana iubită şi cu copiii. Nu este nimic rău în a visa, dar există riscul să îţi creezi aşteptări nerealiste. Ai grijă cu cine te însoţeşti, căci ai putea atrage oameni care s-ar putea folosi de tine pentru realizarea propriilor interese. Pentru deconectare îţi recomand să savurezi un film bun.

Săgetător
Te împărţi cu dificultate între familie şi carieră. Eşti foarte solicitat atât acasă, cât şi la serviciu. Ai tendinţa de a idealiza şi supraevalua nevoile familiei, te pui cu dedicare în slujba lor, dar ai putea uita de tine. Fii moderat şi nu exagera cu serviciile, căci mai târziu ai putea constata că un apropiat nu este cine credeai. O femeie ţi-ar putea crea neplăceri la serviciu.

Capricorn
Fii foarte atent pe ce documente îţi pui semnătura astăzi, căci capacitatea ta de discernământ sau de evaluare ar putea fi prea elastică sau distorsionată. Dacă ai decizii importante de luat, care nu pot fi amânate, consultă-te cu un prieten sau protector, căruia i-ai testat deja încrederea în trecut. Lasă loc pentru neprevăzut în programul tău cotidian şi fii prudent la drum.

Vărsător
În ceea ce priveşte bugetul tău, iţele par destul de încurcate şi, cu cât încerci să le descurci, cu atât se încurcă mai tare. Astăzi nu este un moment potrivit pentru decizii importante legate de bani, fie că este vorba de banii proveniţi din munca proprie sau din colaborările în care eşti implicat. În caz de nevoie, un şef sau cineva bine pus este de încredere şi se oferă să te sprijine.

Peşti

Tu eşti extrem de capricios, schimbător, idealist, emotiv şi atragi oameni de aceeaşi factură, în ochii cărora te priveşti ca într-o oglindă dacă ai capacitatea de a fi sincer. Pe principiul: "Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face" ia-ţi drept lecţie ce te deranjează la ceilalţi, pentru a îndrepta chiar în comportamentul tău. Relaţiile cu străinii sau străinătatea sunt de bun augur.

×