x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 27 februarie 2015. Evadare din cotidian prin actiuni captivante

Horoscop zilnic, vineri 27 februarie 2015. Evadare din cotidian prin actiuni captivante

26 Feb 2015   •   21:53
Horoscop zilnic, vineri 27 februarie 2015.  Evadare din cotidian prin actiuni captivante
Berbec  
Astazi, ar fi indicat sa nu te ambitionezi a rezolva o agenda prea incarcata sau a stabili examene sau intalniri cheie. Axeaza-te doar pe ceea ce este de maxima importanta si deja programat. Partea a doua zilei este propice activitatilor legate de casa si familie, avand sansa de a recupera din timpul in care i-ai cam neglijat pe cei dragi sau a rezolva probleme comune restante. 

Taur
Pana spre mijlocul zilei nu este recomandat sa iei decizii semnificative care pot afecta bugetul, ci mai degraba sa evaluezi in liniste pe ceea ce te poti baza si unde e cazul sa actionezi in viitor. Odata cu iesirea Lunii din zona fara directie, dupa-amiaza, iti poti indrepta atentia catre rude apropiate sau cunostintele de care poate ai grija si ar fi potrivit sa le faci o vizita. 

Gemeni
Chiar daca pe parcursul zilei Luna isi schimba vibratia, nu vei fi scutit de interferente emotionale, putandu-te confrunta cu dese schimbari ale dispozitiei si vorbe puse la suflet, iar apoi, cu cheltuieli, luate sub impulsul momentului. Moderatia si efortul pentru obtinerea unui echilibru ar fi oportune, mai ales ca e bine sa fii atent la idei nonconformiste care pot face acum diferenta in chestiunile relationale. 

Rac
Conserva-ti energia in prima parte a zilei fiindca nu sunt sanse sa se lege discutii sau intalniri importante. Cel mult, tine un jurmal al emotiilor prin care treci in aceasta perioada dar si al viselor, ajutandu-te mai tarziu sa identifici propriile necesitati emotionale, actionand in consecinta. Familia sau caminul personal sunt frecvente in aceasta ecuatie, pentru tine avand o importanta deosebita. 

Leu
Discutiile care privesc demararea de noi proiecte ar trebui amanate pentru o alta zi, insa e o zi potrivita pentru a te bucura de compania relaxanta a prietenilor sau pentru activitati cu caracter altruist si oferirea unui ajutor neconditionat, in special dupa pranz. Statusul emotional fiind perceput a fi mai puternic, si receptivitatea la nevoile celor dragi va fi semnificativ mai mare. 

Fecioara 
Astazi, ai putea intra in posesia unor informatii utile sau cunoaste printre colegi, persoane alaturi de care sa demarezi un parteneriat profesional important, inclusiv cu implicatii financiare. Tine cont de acestea, insa nu lua azi decizii definitive, mai ales pe fond emotional. Cea de-a doua parte a zilei dedic-o intalnirii cu prieteni de suflet, in a caror companie te simti pe deplin in largul tau. 

Balanta
Iesirile din oras sau evadarea din cotidian prin actiuni captivante din punct de vedere intelectual se pot dovedi astazi benefice, mai ales in contextul unei lipse de concentrare asupra detaliilor si de rabdare pentru chestiunile de rutina. Partea a doua a zilei este influentata de necesitatile tale emotionale, de nevoia de popularitate dar si de sensibilitatea marita la reactia celor din jur. 

Scorpion
Luna, aflata in zona fara directie, influenteaza semnificativ starile emotionale, amplificand anxietatile si tulburand capacitatea de a lua decizii rationale, inclusiv pe cele care privesc finantele sau bunurile aflate in comun. Insa, odata cu schimbarea vibratiei, iti poti propune un sfarsit de saptamana relaxant, alaturi de cei dragi din familie, undeva in afara orasului. 

Sagetator
Poti participa activ la intalniri si discutii, insa astazi ar fi recomandat a nu definitiva niciun parteneriat, indiferent de genul acestuia. Asteapta o zi in care lucrurile au sanse mai bune de concretizare. A doua partea a zilei, iti ofera ocazia de a-ti dirija atentia catre introspectie, sondarea nevoilor emotionale precum si atingerii unei zone de confort in relatiile care presupun momente de intimitate. 

Capricorn 
Daca in prima parte a zilei poti fi prins in diverse activitati si discutii la locul de munca, cel mai adesea neproductive, restul intervalului este propice petrecerii unor momente reconfortante alaturi de partenerul tau de cuplu. Alege o ambinata familiara, in care exprimarea afectiunii vine in mod natural, acum fiind mai receptiv la nevoile dar si la starea emotionala a celui drag. 

Varsator
Agitatia si curiozitatea de a incerca activitati cat mai stimulante din prima parte a zilei se risipeste odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, facandu-te atent catre sectorul sanatatii. Este o perioada propice asimilarii unor principii nutritive dar si tratamentelor care presupun hidratarea, asa ca pe langa momentele de relaxare si refacere energetica, fii atent la necesitatile propriului corp. 

Pesti 
Dialogurile purtate cu cei din familie au sanse mici de a se concretiza in decizii strict rationale, asa ca ar fi indicat sa le lasi pentru o alta zi. In schimb, spre final de zi, atat copiii cat si persoana iubita pot beneficia la maxim de tendinta ta grijulie, de momentele de tandrete si alint si de faptul ca aloci mai mult timp pentru a fi impreuna dupa o saptamana incarcata. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×