x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 27 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 27 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Sub influenta contextului astral de astazi tie iti este destul de greu sa faci diferenta dintre fictiune si realitate. Imaginatia ta este debordanta si te poti simti invaluit in ceata. Traiesti emotii foarte intense si paradoxale si poti alege sa te retragi in intimitate, izolat de ochii lumii. Poti fi absorbit de studiul domeniilor oculte, de meditatie sau de sanatate.

Taur
Luna in Scorpion activeaza zona relatiilor si a parteneriatelor. Prin prisma experientei de viata pe care ai acumulat-o, esti dispus sa renunti la unele convingeri limitatoare, sa iti largesti viziunea si sa ai relatii implinite. Totusi, o discutie cu cineva apropiat, poate chiar un parinte iti poate arata ca mai este ceva in trecutul tau care se cere a fi iertat si vindecat.

Gemeni
Sub influenta Lunii in Scorpion iti este dificil sa dispui de ratiunea ta pura si percepi prin intermediul emotiilor evenimentele din viata ta. Mentalitatea si modul in care comunici sunt in proces de reconfigurare. Unele erori de comunicare din trecut pot fi acum constientizate si corectate. Comunicarea cu colegii si subalternii necesita atentie, calm si intelegere.

Rac
Tie gandirea si comunicarea iti pot fi obstructionate de rabufniri emotionale in special in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Unele resurse financiare provenite din munca proprie se lasa asteptate si nu stai chiar pe roze cu banii. Poate fi un moment propice sa cauti in tine talente si calitati care pot fi exploatate si astfel sa iti poti creste si veniturile.

Leu
Luna se afla si astazi in Scorpion si iti intretine starea de emotie si sensibilitatea. Poti manifesta agresivitate verbala sub incitarea unor suspiciuni starnite de cineva din familie. Incearca sa iti constientizezi pe cat posibil trairile interioare, tempereaza-ti pornirea spre impulsivitate, nu lua lucrurile personal si nu te pripi sa tragi concluzii.

Fecioara
Tu cauti armonia, pacea si ai nevoie de dreptate si egalitate. Viata sociala este foarte importanta pentru tine si improvizezi pentru a fi pe placul celorlalti. Esti optimist si intuitiv si simti acut nevoia de a-ti exprima iubirea si compasiunea. Poti fi in cautatrea adevarului absolut, esti sensibil, romantic si visator. Ai grija sa nu pici in mreaja iluziilor.

Balanta
Tu poti constata ca veniturile tale financiare din munca proprie iti sunt insuficiente si ar fi bine sa fii cumpatat la cumparaturi. La serviciu se anunta o zi destul de tensionata. Nu prea stii cine este de partea ta si pe cine te poti baza. Ingrijeste-te de sanatate, consuma hrana proaspata, verificata si cu masura. Evita pe cat posibil alcoolul sau substantele stupefiante.

Scorpion
Tu astazi esti hipersensibil, foarte intuitiv si aproape ca visezi cu ochii deschisi. Emotiile tale sunt intense si paradoxale. Relatia cu partenerul de viata este departe de a fi grozava intrucat esti suspicios si posesiv. Poti avea tendinta de a cheltui exagerat, sume mari de bani, pe lucruri scumpe. Nu este un moment favorabil pentru investitii sau speculatii.

Sagetator
Tu astazi poti manifesta nevoia abandonului de sine, a alienarii. Pot aparea semne ale unor probleme mai vechi de sanatate. Evita sa castigi atentie jucand rolul victimei. Atmosfera in casa este destul de incordata, si nu iti este accesibil sentimentul de siguranta, de acasa. In relatia cu familia ai tendinta de a exagera si se pot isca conflicte fara vreo baza reala.

Capricorn
Tu astazi esti individualist, centrat pe propriile-ti nevoi si interese. La locul de munca ai nevoie de disciplina si te poti confrunta cu situatii care iti solicita spiritul de "fair play". Chiar daca tu in realitate incerci sa tragi foloase si castiguri poate nemeritate, fii atent la modul in care comunici si negociezi pentru a nu te insela sau a nu-i insela pe ceilalti.

Varsator
Relatia cu superiorii ierarhici iti poate genera frustrari si sunt de evitat intalnirile sau discutiile cu superiorii ierarhici. Poate fi dificil pentru tine sa evaluezi corect resursele financiare de care dispui dar si sa evaluezi corect tranzactiile, motive pentru care astazi nu sunt recomandate investitiile. Fa tot posibilul pentru a tine cheltuielile sub control.

Pesti
Tu astazi te poti face remarcat pentru aroganta, inversunarea si fanatismul cu care iti sustii principiile de viata. Permite si celor din jurul tau sa isi exprime opiniile si renunta la nevoia de a avea dreptate pentru a avea relatii armonioase. Te poti manifesta visator, idealist iar cineva din familie poate incerca sa te tempereze si sa te readuca la realitate.

×