x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 28 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 28 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Dec 2012   •   16:22
Horoscop zilnic, vineri 28 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Fenomenul de Lună Plină de astăzi îşi are ascendentul în zodia ta, ceea ce imprimă mult dinamism, energie, forţă, spirit de iniţiativă şi competiţie acestui eveniment astral. În ceea ce te priveşte, axa familie versus carieră pare să fi atins apogeul şi se cere reconfigurată. Percepţia ta despre putere sau autoritate a suferit modificări profunde şi probabil simit să înclini balanţa mai mult spre familie şi spre dorinţele autentice ale sufletului tău.

Taur

În ceea ce te priveşte, Luna Plină se formează astăzi pe axa gândirii. Fiind vorba despre Soare în Capricorn şi Luna în Rac, îţi este dat să echilibrezi gândirea raţională cu cea emoţională, intuitivă. Convingerile tale şi filosofia de viaţă au fost, probabil, greu încercate în ultima perioadă, dar în acelaşi timp ţi-au fost scoşi în cale partenerii de drum sau maeştrii spirituali care să te sprijine să te deschizi către noi idei, noi orizonturi spirituale.

Gemeni
În cazul tău, Luna Plină în Rac te învită să culegi roadele evoluţiei personale pe axă posesiunilor, al meu versus al tău. Probabil ai fost provocat să primeşti şi să dăruieşti, şi ai dobândit înţelepciunea de a o face cu aceeaşi forţă şi generozitate. Altruismul, hotărârea, autodisciplina şi detaşarea sunt aliaţii tăi de preţ pentru a fi în abundenţă. Bucură-te de tot ce ai reuşit să acumulezi şi împarte cu cei mai puţin norocoşi.

Rac

Pe tine Luna Plină te vizează pe plan relaţional. Ai învăţat să alegi bobul de neghină, eşti provocat să îţi asumi fără reţinere propria identintate şi alegi să te însoţeşti cu oameni autentici, care te inspiră cu adevărat. Poţi simţi că asocierile sau colaborările în care eşti implicat au atins punctul maxim. Nu ezita să mulţumeşti experienţelor trecute şi să te deschizi către noi parteneriate, abodate cu maturitate şi încredere în potenţialul lor.

Leu
Tu resimţi influenţa Lunii Pline pe axa muncii şi a sănătăţii. Rutina cotidiană, energia învestită în muncă şi modul în care te organizezi sunt, probabil, în concordanţă cu standardele tale cele mai înalte. Te implici trup şi suflet în ceea ce faci, extragi învăţăminte din experientele trecute, ai învăţat să ai răbdare şi să creşti pas cu pas, fără a sări etapele. Probabil eşti în căutarea unor noi orizonturi spirituale ce se cer explorate.

Fecioară

Luna Plină se proiectează în cazul tău pe axă afectivităţii, ce dăruieşti versus ceea ce primeşti. Evenimentele din aceste zile te trimit cu gândul şi cu sufletul la modul în care îţi gestionezi relaţia de iubire cu partenerul de viaţă sau cu copiii. Aruncând o privire retrospectivă, ai putea constata că eşti mult mai puternic, mai profund şi dăruieşti o iubire matură, rafinată. Deschide-te mai mult către a primi, fii mai receptiv fără a te agăţa sau a sufoca.

Balanţă
În cazul tău, Luna Plină se face resimţită pe axaă familie - carieră. În ultima perioadă, căminul şi familia ta au cunoscut situaţii care te-au determinat să le acorzi mai multă atenţie. Fie că ţi-ai schimbat domiciulul sau structura familiei tale s-a modificat, fii deschis să împrospătezi atmosfera din cămin prin schimbarea raporturilor cu membrii familiei. Probabil găseşti în familie, mai mult că oricând, o sursă nesecată de iubire, sprijin şi protecţie.

Scorpion
Ţie Luna Plină de astăzi îţi energizeaza gândirea, mentalul şi modul în care comunici şi tranzacţionezi. Ai învăţat, probabil, să comunici eficient, să rămâi centrat pe un anumit subiect fără a te pierde în detalii inutile. În ceea ce priveşte cunoştinţele şi teoria probabil ţi-ai cristalizat modul de studiu. A venit momentul să te desprinzi de teorie şi să pui în practică, să aplici în viaţa de zi cu zi noua ta viziune, noul mod de a fi.

Săgetător
Pe tine Luna Plină te învită să faci bilanţul a ceea ce ai acumulat, a calităţilor, talentelor conştientizate şi puse în practică. Relaţia ta cu banii proveniţi din munca proprie a suferit o transformare, la modul că nu îţi mai este suficient să câştigi şi să acumulezi ci simţi să îţi iei valoare din ceea ce faci. Deşi ai fost destul de încercat în plan relaţional, ai învăţat să te iubeşti mai mult, să fii sincer cu tine însuti, dar şi să funcţionezi în parteneriate.

Capricorn
Luna Plină te stimulează să faci bilanţul relaţiilor, în special a relaţiei cu tine însuţi. Ai putea constata că ţi-ai construit o nouă identitate, că eşti mai conştient de cine eşti cu adevărat, de potenţialul şi de calităţile tale. Relaţia cu familia, sau cu trecutul personal s-au aşezat pe un ambient hrănit cu iubire, compasiune, înţelegere şi susţinere reciprocă. Nu ezită să rupi cordonul ombilical şi să te aşezi la casa ta sau poate chiar să îţi întemeiezi propria familie.

Vărsător
Sub energia şi lumina aduse de Lună Plină în Rac, inevitabil te duci cu gândul în trecut, poate chiar în copilărie, pentru a conştientiză răni, complexe sau fobii pe care le-ai integrat în modul tău de a fi. Trăirile tale pot fi extrem de puternice, răvăşitoare, dar potenţialul de vindecare şi eliberare este uriaş. Iartă şi cere-ţi iertare, în caz simţi să faci asta, şi priveşte cu optimism spre viitor. Dacă circuli cu maşina, fii foarte atent şi prudent în trafic.

Pesti
În ceea ce te priveşte, Luna Plină luminează, precum un far, prietenii, anturajul şi protectorii. Organizaţiile şi grupurile din care faci parte au fost triate cu mare atenţie, eşti selectiv şi preferi elită în detrimentul cantităţii. Te implici trup şi suflet în relaţiile cu apropiaţii, eşti un partener de nădejde şi probabil pui mai mare preţ pe calităţile morale şi spirituale. Resursele financiare sunt într-o continuă transformare şi provin din domenii neconvenţionale.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic