x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 28 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 28 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Feb 2014   •   00:20
Horoscop zilnic, vineri 28 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
O bună parte din zi vei fi tentat să ţi-o petreci în compania prietenilor sau în grupuri care îţi împărtăşesc aceleaşi preocupări intelectuale, dar este indicat ca până-n prânz să nu stabileşti întâlniri importante sau să-ţi faci prea multe planuri de viitor, căci sunt şanse mici de materializare şi în plus, se pot strecura încă diverse erori. Seara ţi-o poţi dedica relaxării şi activităţilor creative în intimitatea căminului, lăsându-te ghidat de intuiţie şi de trăirile emoţionale.

Taur
Dorinţa de a te evidenţia în cercul tău socio-profesional prin abordări cât se poate de originale se poate manifesta cu precădere până după-amiază, dar este indicat să-ţi păstrezi, până la prânz, tendinţa de a fi rezervat în a-ţi da acordul sau a parafa parteneriate, mai ales dacă ţin de locul de muncă. Ultima parte a zilei, fiind şi sfârşit de săptămână, ţi-ar prinde bine să te relaxezi ieşind în oraş în compania prietenilor sau să-ţi faci timp pentru a ajuta pe cineva din familie.

Gemeni
O dată ce Mercur îşi va relua spre seară mersul direct, subiectele care ţin de străinătate, studii superioare, acte dar şi vacanţe şi călătorii încep încet, încet să se clarifice. Totuşi e recomandat să mai aştepţi câteva zile pentru a trece la acţiune deoarece azi vei fi mai sentimental şi mai impresionabil. Este de preferat să nu iei decizii nici la serviciu, mai ales în prima parte a zilei când deşi eşti pus pe fapte, spiritul rebel şi impulsiv nu te lasă să te conformezi regulilor.

Rac
Astăzi poţi experimenta o bună parte din zi sentimente apăsătoare, chiar frustrante vizavi de gradul de intimitate în relaţii şi parcă ţi-ai dori ceva nou, care să reîmprospăteze atmosfera. Însă, de abia spre seară intri într-o dispoziţie mai romantică şi ai putea profita de sfârşitul de săptămână să pleci cu persoana iubită într-o călătorie, de preferat în vecinătatea unei ape, aceasta ajutându-te să te echilibrezi emoţional. De asemenea, e un moment bun să te laşi purtat de imaginaţie.

Leu
Deşi energia ta se va îndrepta până spre seară în zona partenerială şi a schimburilor de idei, e indicat mai ales până spre prânz să-ţi susţii ferm punctul de vedere, fără însă a încheia vreo înţelegere concretă. De abia spre lăsarea serii, Mercur, planeta comunicării, va ieşi din retrogradare şi-ţi va oferi mai multă claritate în semnarea oricărui contract, dar e recomandat deocamdată să acorzi mai multă importanţă stării emoţionale, care necesită un mic proces de curăţare.

Fecioara
Probabil că simţi mai accentuat nevoia de stimulare intelectuală la locul de muncă şi eşti dispus să acumulezi informaţii noi care te pot ajuta dar, cel puţin în prima jumătate a zilei, nu este recomandat să te înscrii la vreun curs sau să te prezinţi la vreun interviu. Mai indicat ar fi să reconsideri şi astăzi vechi metode care s-au dovedit profitabile în trecut. Ultima parte a zilei, când devii mai sentimental, te ajută să te deconectezi de zgomotul urban în compania persoanei iubite.

Balanţă
Cum astăzi nu prea te poţi ţine de program, poate ar fi indicat să te ocupi mai mult de persoane şi subiecte care-ţi suscită interesul şi care te relaxează. În plus, este important să nu-ţi mai faci griji legate de cheltuirea banilor pe distracţii şi să încerci să aplanezi posibile conflicte cu partenerul de viaţă. Oricum, de mâine o să ai o imagine mai clară. Ultima parte a zilei este potrivită îndeosebi acordării atenţiei odihnei şi detoxifierii atât corporale, dar şi spirituale.

Scorpion
Ceva din subconştientul tău îţi spune că în ceea ce priveşte relaţiile familiale trebuie să te laşi ghidat de intuiţie, că poţi da crezare unor senzaţii pe care nu le poţi argumenta într-o manieră concretă, dar nu-ţi este uşor să renunţi la control. Oricum, e bine să ţii cont de ele dar să mai aştepţi câteva zile, fără a decide acum. O dată cu trecerea Lunii în zona creativităţii şi romantismului poţi profita din plin de inspiraţia artistică sau poţi trăi momente de vis alături de persoana iubită.

Săgetător
Deşi este posibil să ai o multitudine de idei noi, numai bune de pus în practică, în prima parte a zilei, cel puţin, ar fi indicat să găseşti un echilibru între momentele de scepticism şi cele de entuziasm în care-ţi expui planurile de viitor. Un simplu schimb relaxat de păreri poate fi o activitate mai constructivă, dar şi relaxantă. Sfârşitul zilei e favorabil retragerii în intimitatea căminului, unde alături de cei dragi ai ocazia să te detensionezi acordându-le mai multă atenţie şi ajutor.

Capricorn
O bună parte din zi este posibil să fi preocupat de viabilitatea unor planuri inedite de a face rost de bani, dar şi de găsirea de resurse pentru a le pune în practică. Totuşi, amână orice decizie importantă pentru o altă zi, astăzi nefiind cel mai inspirat moment. În plus, există încă riscul erorilor în comunicare, iar spre seară emoţiile te influenţează şi ele mai mult ca de obicei. În schimb, exprimarea trăirilor se face cu o mai mare lejeritate, inclusiv în formă scrisă.

Vărsător
Dacă în prima parte a zilei te străduieşti să ai o atitudine obiectivă, deschisă către oportunităţile de dezvoltare şi fără a te lăsa influenţat de emoţii, definitivarea deciziilor e mai bine să fie amânată după prânz sau lăsată pe o altă zi, când gândurile se vor limpezi mai bine. Sfârşitul zilei te predispune la tendinţa de a cheltui mai mult, neavând o imagine prea clară unde e cazul să te opreşti sau dintr-un impuls caritabil, cineva poate profita de bunele tale intenţii.

Peşti
În cea mai mare parte a zilei, energia îţi va fi focalizată pe încercarea de a clarifica, trecând prin filtrul raţiunii, unele îndoieli din zona spirituală, cenzurându-ţi emoţiile. Sau măcar ţi se va părea mai uşor să explorezi zonele sufleteşti cele mai profunde cu ajutorul mentalului. Însă spre seară, o dată cu intrarea Lunii în propriul semn, îţi vei reaminti că tot ceea ce simţi la nivel intuitiv este definitoriu pentru tine.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×