x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 3 octombrie 2014. Gemenii, nonconformişti la locul de muncă

Horoscop zilnic, vineri 3 octombrie 2014. Gemenii, nonconformişti la locul de muncă

03 Oct 2014   •   00:25
Horoscop zilnic, vineri 3 octombrie 2014. Gemenii, nonconformişti la locul de muncă
Berbec
Dornic de a afla ce mai e nou, astăzi este o bună ocazie de a petrece mai mult timp în compania captivantă a prietenilor. Activitatea de socializare la un nivel care nu presupune o prea mare implicare din punct de vedere emoţional e preferată, trebuind totuşi să-ţi temperezi tendinţa de a suspecta oamenii de intenţii ascunse. Acordă încredere, având timp destul în viitor pentru reevaluarea relaţiilor.

Taur

Astăzi ai şanse mari ca relaţiile cu cei de la serviciu să decurgă armonios şi să te bucuri de aprecierea abordărilor tale originale. Totuşi, fii deschis şi la alte viziuni, diferite de ale tale. În privinţa partenerului de cuplu, deşi afişezi o mână detaşată şi ceri un oarecare grad de independenţă, te poţi confrunta cu sentimente de nesiguranţă ce nu sunt pe deplin justificate.

Gemeni
Viziunea ta nonconformistă nu se pliază astăzi tocmai bine pe regimul strict pe care-l percepi la locul de muncă şi nici pe ideile fixiste. În schimb, dacă ai posibilitatea să faci o deplasare în care să îmbini satisfacerea setei de cunoaştere, relaxarea şi o companie stimulantă din punct de vedere intelectual, ziua ar putea deveni mult mai plăcută. Până la urmă, iniţiativa îţi aparţine.

Rac

O bună comunicare cu cei dragi din familie, mai ales pe anumite subiecte mai sensibile, este un deziderat pentru ziua de azi. S-ar putea să te surprinzi întrebându-te dacă nu cumva ai nevoie să te detaşezi faţă de persoana iubită sau de mai mult spaţiu pentru tine. Oricât ai dori un sentiment de siguranţă în relaţii, fii deschis către compromis şi mai multă libertate pentru amândoi.

Leu
Deşi astăzi eşti dispus să fii altfel şi ai şanse să-ţi surprinzi în mod plăcut atât partenerul de cuplu, cât şi pe cei ce-i întâlneşti în cadrul contextelor cotidiene, doar cu cei foarte apropiaţi poţi fi cu adevărat deschis la un dialog sincer şi profund. Nonconformismul tău va fi bine primit şi la locul de muncă atâta timp cât reuşeşti să stăpâneşti arta diplomaţiei, fără să te impui în forţă.

Fecioara
Spiritul camaraderesc mai ales în relaţie cu colegii nu se sincronizează astăzi cu necesitatea punctării subiectelor nevralgice şi expunerea unor discuţii private. Încearcă să evaluezi în mod obiectiv situaţiile apărute. Partea bună rezidă însă în capacitatea de a privi optimist către resursele creative care pot genera şi câştig financiar, dar fii atent la tendinţa discontinuă de lucru.

Balanţă
Relaţia cu persoana iubită poate fi astăzi îmbogăţită de experienţe originale, frecvent stimulante şi din punct de vedere al compatibilităţii de natură mentală. Nu lăsa temerile legate de partea financiară să îţi înnegureze buna dispoziţie pentru că vei avea nevoie mai întâi să reconsideri necesităţile tale relaţionale şi abia apoi să te gândeşti la aspecte ce ţin de confortul material.

Scorpion
Astăzi este posibil să experimentezi diverse neconcordanţe între minte şi suflet, surprinzându-i chiar şi pe cei dragi de acasă cu comportamentul tău nonconformist. Nu te împaci cu un program de rutină şi nici cu activităţi clasice ale vieţii din cadrul familiei. Asta nu înseamnă că nu vei sări oricând în ajutorul unei rude aflate în nevoie, însă vei prefera să păstrezi discreţia.

Săgetător
Socializarea şi frecventarea persoanelor de la care ai de aflat ceva nou şi interesant pot fi dominantele acestei zile, mai ales că orice idee ieşită din comun e numai bună să fie pusă în practică imediat şi a-ţi vedea visele realizate. Totul este să încerci să nu te pierzi în discuţii şi acţiuni disparate, care te pot atrage doar prin faptul că sunt atipice. Ţine cont şi de ce-ţi şopteşte intuiţia.

Capricorn
Nu încerca să te impui cu orice preţ în mediul socio-profesional. Menţinerea unor relaţii armonioase cu persoanele influente este prioritară în această perioadă, iar cea mai de preţ calitate pe care ar fi recomandat să pui astăzi accent este abilitatea de a găsi soluţii originale în sectorul financiar. Nu-ţi fie teamă să experimentezi, astfel îţi vei câştiga mai uşor susţinerea.

Vărsător

Astăzi Luna se află în propriul tău semn, ceea îţi conferă energia necesară pentru a-ţi satisface curiozităţile şi nevoia de a încerca experienţe noi prin interacţiunea cu oameni diferiţi, fie prin cultură, fie prin modul de gândire. Totuşi, rigoarea impusă în sectorul carierei te contrariază destul cât să simţi că poate te abaţi prea mult de la strategia ta de baza.

Peşti

Intuiţia îţi spune un lucru, raţiunea un altul şi astfel te poţi găsi astăzi în postura de a lua decizii aparent iraţionale sau de a te simţi cumva nedreptăţit. Recomandabil ar fi să îţi faci timp pentru a medita, eventual a cere sfatul unei persoane intime şi în care ai încredere să-i mărturiseşti temerile personale. Până la urmă, o pauză de la programul tău de acţiuni în forţă este binevenită.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop felicia