x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 30 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 30 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Aug 2013   •   21:28
Horoscop zilnic, vineri 30 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Astăzi eşti eficient în tot ce faci. Disciplină şi organizarea minuţioasă a timpului şi resurselor te conduc către rezultate profesionale foarte bune care apar încet, dar sigur, şi sunt durabile. După ora 14:00, Luna ajunge în Rac şi favorizează toate demersurile care au legătură cu casă, căminul, gospodăria şi familia. E o perioadă excelentă pentru a te apleca asupra unor îndeletniciri care cer atenţie la detalii, manualitate şi învăţare. E momentul să fii deschis către informaţii noi.

Taur
În prima parte a zilei, te poţi ocupă cu succes de o serie de plăti şi cumpărături, cu menţiunea că există tendinţa de a face alegeri impulsive sau pripite. După prânz, când Luna se instalează în Rac, eşti invitat să pui accent pe receptivitate, să asculţi mai mult, să fii pregătit să înveţi lucruri noi. Absorbi că un burete vibraţiile din jur, de aceea ar fi bine să alegi cu grijă locurile în care mergi şi oamenii lângă care îţi petreci timpul. Este o zi bună şi pentru a echilibra o relaţie afectivă, prin stabilirea unor obiective comune, cu bătaie lungă.

Gemeni
Luna rămâne în semnul tău zodiacal până spre orele 14:00, aşa că ai încă timp să-ţi stabileşti priorităţi, să-ţi ordonezi nişte idei şi să le comunici celorlalţi. După ora 14:00, Luna ajunge în Rac, iar contextul astral te îmbie să vizezi beneficiile materiale şi financiare posibile pe termen lung, lăsând în plan secund ceea ce poatefuncţiona acum, cu ce ai la îndemână. Aşadar, e timpul să iei în calcul opţiuni noi, culoare de acţiune diferite, modalităţi eficiente de explorare a talentelor personale. Este o perioadă în care ai multe de învăţat prin intermediul sau cu ajutorul celor dragi.

Rac
Te afli într-un moment excelent, de învăţare, perfecţionare şi şlefuire a cunoştinţelor pe care le ai deja. Fiind deschis spre a află noi informaţii şi a învaţă de la cei mai experimentaţi decât ţine, te ajută să pui pe picioare un proiect şi să-l aduci la un nivel profesionist. Rezultatele pe care le vizezi prin muncă şi efortul depus în prezent se vor vedea multă vreme de acum încolo, aşa că merită să faci tot ce simţi că e necesar. E important să fii deschis şi să te foloseşti de conexiunile pe care le poţi crea, de abilităţile de comunicare şi de intuiţie.

Leu
Prima parte a zilei îţi aduce la urechi tot felul de veşti, informaţii, dar şi zvonuri. E multă efervescenţă în zona relaţiilor sociale, de aceea e important să-ţi îndrepţi atenţia doar în direcţiile care merită cu adevărat. După prânz, cu Luna în Rac, tendinţa este să te izolezi, să-ţi creezi momente de intimitate, linişte şirelaxare. Sau cel puţin aşa ar fi indicat. Pe de altă parte, e un moment excelent pentru a pune la cale un plan de acţiune care să-ţi aducă satisfacţii şi beneficii materiale pe termen lung. Ai încredere în ce simţi.

Fecioara
O zi foarte bună pentru organizare, planificare, reconfigurare a priorităţilor. Dacă participi la întâlniri importante pentru un proiect, aminteşte-ţi că ai de parteata acurateţea mesajului şi puterea cuvântului. Aşadar, intră în jocul negocierii în tot ce faci şi învaţă să dansezi în conversaţie, împărtăşindu-ţi viziunea, primind-o pe a celorlalţi, găsind punctul de echilibru în avantajul tuturor. Este o perioadă de împărtăşire şi de învăţare, în egală măsură.

Balanţă
În această perioada, te ajută foarte mult să pui accentul pe latura practică a vieţii, pe acţiuni concrete, alegeri clare, paşi bine stabiliţi. Chiar dacă priveşti cu coadă ochiului spre viitor, acum îţi e util să te ancorezi în prezent, în realitatea care se aşterne în faţă ochilor şi simţurilor. De asemenea, este un moment bun pentru a evalua nişte alegeri trecute şi a face un bilanţ al rezultatelor şi consecinţelor, cu scopul de a schimba ce nu a funcţionat.

Scorpion
E timpul să te hotărăşti ce prieteni păstrezi lângă ţine şi de cine te distanţezi. Acum ai nevoie de stabilitate, de relaţii pe care să poţi conta, de oameni cu care să construieşti ceva durabil, serios, solid. Mai ales dacă te afli în plină desfăşurare a unui proiect la care ţii, ecourile şi rezultatele acestuia depind şi de echipă pe care o formezi sau în care te integrezi. Aşadar, iată că a venit vremea să recunoşti anumite aspecte pe care le-ai trecut cu vederea, dar şi să înveţi o mulţime de lucruri noi despre un domeniu în care te vei implica tot mai mult de acum.

Săgetător
Fără prea mult zgomot şi fără să faci valuri, tu te poţi aşeza acum pe un drum profesional de durata, care-ţi va aduce satisfacţii încet şi sigur. E timpul să fii atent la semne, la sincronicităţi, la mesajele/ofertele primite. S-ar putea să înveţi ceva util exact de unde sau de la cine te aştepţi mai puţin. De asemenea, s-ar putea că acum să ai acces la unele informaţii care ţi-au fost intenţionat ascunse. În orice caz, ascultă cu atenţie, primeşte, fii gata de acţiune.

Capricorn
În prima parte a zilei, te poţi ocupa cu succes de o lucrare la serviciu sau poţi participa la o întrunire utilă. După-amiază, mai exact după ora 14:00, când Luna se va afla în Rac, devine important segmentul relaţiilor şi imaginii. E posibil să ţi se ceară nişte explicaţii sau garanţii, ori să fie nevoie de înnoirea unor acorduri la nivel profesional sau a unor angajamente în relaţia de cuplu. Cert este că eşti cu gândul la viitor şi doreşti să-l construieşti frumos, de aceea e important ce alegeri faci în prezent, cu integritate şi înţelepciune.

Vărsător

În aceste zile, poţi lua nişte decizii importante pentru carieră, cu impact pe termen lung şi cu implicarea mai multor resurse, atât materiale cât şi sufleteşti. Este un moment de bilanţ, de descoperire a unor adevăruri care fie ţi-au fost ascunse fie nu şi vrut să le vezi, de relevare a drumului care ţi se potriveşte cu adevărat. În altă ordine de idei, este momentul să te concentrezi mai mult asupra profunzimilor decât asupra aparenţelor, să desluşeşti mesajele subtile.

Peşti
Astăzi îţi poţi îmbunătăţi relaţia de cuplu sau relaţia cu propriul copil. Pentru asta, e nevoie să fii deschis şi pregătit să înveţi ceva noi despre relaţii, cu ajutorul unor persoane înţelepte cu care te întâlneşti. Totuşi, înainte de a lua totul de bun, trece prin filtrele tale şi apoi păstrează doar ceea ce ţi sepotriveşte. Şi, oricum, bazează-te în special pe ceea ce simţi. Unele relaţii de colaborare, care au toate şansele să fie trainice şi benefice, se construiesc în aceste zile.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×