x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 30 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 30 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Noi 2012   •   17:45
Horoscop zilnic, vineri 30 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În prima jumătate a zilei eşti foarte aiurit şi parcă nimic nu se leagă. Nu insista, căci poate fi în zadar. Lasă lucrurile să se aşeze de la sine, căci, cu cât te lupţi mai tare, cu atât devii mai confuz. În a doua jumătate a zilei eşti foarte sensibil, emotiv, extrem de senzitiv şi ai tendinţa de a te refugia la domiciliu, unde te simţi protejat şi în siguranţă.

Taur

Tu începi ziua discutând despre bani, fie că este vorba despre banii câştigaţi de tine sau despre cei care îţi sunt daţi spre administrare. Stai foarte bine la teorie despre cum pot fi înmulţiţi banii, dar în practică ţi s-ar putea scurge printre degete, aşa că nu te avânta la cumpărături. Spre seară începi să pui la îndoială gândirea raţională şi te laşi ghidat de intuiţie.

Gemeni

Până după prânz eşti într-o continuă mişcare, pui mare preţ pe comunicare şi nici un gând nu rămâne neexprimat. În cursul după-amiezii devii foarte preocupat de bani. Cauţi mijloace de a acumula bunuri materiale şi câştiguri pentru a te simţi în siguranţă. Ştii să te vinzi foarte bine, ai putea convinge pe oricine de calităţile tale şi ai putea atrage noi surse de venit.

Rac
În primele ore ale zilei tu manifeşti o fire retrasă şi discretă. Te fereşti de ochii curioşilor şi încerci să desluşeşti gândurile care îţi trec prin minte sau visele avute. Îţi este greu să te concentrezi şi să îţi păstrezi atenţia pe ceva anume, aşa că nu îţi fă planuri mari pentru azi. După-amiază eşti foarte interesat de filosofie, religie sau faci planuri de plecat în străinătate.

Leu
Dimineaţa îţi este ocupată cu activităţi de socializare, poţi pune la cale diverse planuri sau proiecte împreună cu cei din anturaj. Ai putea aloca mult timp şi atenţie reţelelor virtuale de socializare, dar ai grijă să nu pierzi noţiunea timpului. În ultima parte a zilei devii discret, chiar introvertit şi atragi situaţii prin care îţi manifeşti intuiţia, empatia şi compasiunea.

Fecioară
Ziua începe într-o notă tensionată, comunicarea cu superiorii ierarhici fiind greoaie, nu prea reuşiţi să va înţelegeţi. Îţi recomand să discuţi deschis cu şeful respectiv şi să nu cazi în capcana vorbelor spuse pe la spate, căci s-ar putea întoarce împotriva ta. După-amiază te transformi în ”cloşcă” grijulie, care îşi îngrijeşte prietenii, şi o faci cu mare drag şi dăruire.

Balanţă
Tu începi ziua însetat de cunoaştere. Probabil, după ce citeşti ziarul din scoarţă în scoarţă, treci la studierea noutăţilor de pe mapamond. Eşti foarte curios şi dezbaţi cu nesaţ toate noutăţile. În a doua jumătate a zilei devii preocupat de evoluţia ta profesională şi socială. Cauţi să îţi securizezi poziţia, să intri în graţiile şefilor, şi reuşeşti cu succes.

Scorpion
Până la orele după-amiezii rămâi învăluit într-un aer misterios, enigmatic, pe care îl foloseşti pentru a stârni curiozitatea celorlalţi asupra ta. Nu îţi place să împărţi responsabilităţile, dar nici drepturile, şi preferi să acţionezi pe cont propriu. Spre seară eşti uşor impresionabil de orice activitate cu caracter artistic şi îţi recomand să savurezi un film sau un spectacol.

Săgetător
Astăzi, probabil că nu îţi bei cafeaua singur, căci îţi place să te întovărăşeşti cu parteneri înfocaţi de discuţie. Nu ratezi nici o ocazie de a te pune la punct cu ultimele noutăţi politice, sociale sau mici indiscreţii din viaţa colegilor. După-amiază te arăţi interesat de bunurile sau de câştigurile dobândite în comun şi ai putea face o mică afacere cu cineva din familie.

Capricorn
Prima parte a zilei este frustrantă din punct de vedere al muncii sau al raporturilor cu colegii, căci îţi este foarte greu să te mobilizezi şi ai sentimentul că pedalezi în gol. Lucrurile nu prea par să se lege şi nu avansezi. Spre seară îţi găseşti liniştea şi siguranţa în compania partenerului de viaţă, care este cald, iubitor şi găseşte cuvintele potrivite pentru a te remonta.

Vărsător
În primele ore ale zilei îţi este foarte greu să te faci ascultat de persoana iubită sau de copii. Poţi recurge la diverese jocuri de cuvinte, dar acestea te fac şi mai greu de luat în serios. În cursul după-amiezii îţi place să te dedici activităţilor de rutină, devii interesat de munca şi de raporturile cu subordonaţii sau cu colegii, pe care ai tendinţa de a-i cocoloşi.

Peşti
Tu începi ziua preocupat de raporturile din cadrul familiei. Nu te strădui prea tare să aduci discuţiile pe un anumit făgaş, căci nu prea ai sorţi de izbândă, ci lasă timpul să le rezolve. Spre seară schimbi registrul şi devii foarte cald, protector şi grijuliu cu persoana iubită sau cu copiii. Eşti foarte senzitiv, uşor de impresionat, dar încearcă să nu îi sufoci pe cei dragi.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic