x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 31 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 31 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Aug 2012   •   21:00
Berbec
In cazul tau, Luna Plina de astazi se proiecteaza in zona discretiei, a abandonului de sine, a nevoii de acceptare si de iertare. Prin comunicare, cursuri, studii iti poti imbogati cunostintele, dar ti-ai putea schimba si viziunea asupra vietii, asupra Legilor Universului si te-ai putea simti parte din Univers si conectat cu Dumnezeu.

Taur
Tu primesti influenta Lunii Pline in Pesti in zona prietenilor, a anturajului si a protectorilor. Energia acestei zile te poate sprijini sa constientizezi si sa simti ca nu esti singur in Univers si ca orice cauza are un efect. Tu ai puterea sa iti conduci viata si oricare ar fi directia pe care o alegi, esti protejat de o forta superioara si regasesti in tine resursele necesare creatiei.

Gemeni
Luna Albastra se proiecteaza in cazul tau in sectorul carierei, al puterii si al statutului social. Acest eveniment astral iti activeaza axa plan privat versus plan public. Echilibrul poate fi mentinut printr-o comunicare deschisa, sincera si printr-o atitudine degajata pentru a atrage bunastarea, popularitatea si prosperitatea atat in plan social, cat si in intimitate.

Rac
In ceea ce te priveste, Luna Plina in Pesti iti activeaza zona studiilor superioare si de aprofundare, a cunostintelor abstracte si a idealurilor. Asculta-ti intuitia si exploateaza-ti la maximum creativitatea oricat de bizar ar parea domeniul. Ai putea gasi in tine talente puternice care ti-ar putea aduce satisfactii profunde si castiguri financiare frumoase.

Leu
In cazul tau, Luna Plina in Pesti iti activeaza zona transformarii, a regenerarii si a abandonului propriei identitati. Esti hipersenzitiv, vizionar, foarte inclinat catre misticism si catre visare cu ochii deschisi, fapt care te poate aduce usor in conflict cu oamenii pragmatici, iar datorita evadarii din realitate ai putea suferi chiar unele pierderi materiale.

Fecioara
Luna Plina in Pesti se plaseaza, in cazul tau, in zona relatiilor, a parteneriatelor oficiale si te-ar putea sprijini sa constientizezi ceea ce simti ca iti lipsesti sau nu iti place la tine prin observarea oamenilor din jur ca a propriei imagini in oglinda. Poate fi dificil la inceput sa faci delimitarea dintre tine si celalalt, dar prin exercitiu si acceptare vei reusi.

Balanta
Luna Plina in Pesti iti activeaza zona muncii, a rutinei, a relatiilor de la locul de munca. Iti este adusa in vizor, spre analiza, atitudinea ta de subordonat, modul in care stii sa te pui in slujba celuilalt si in care te supui autoritatilor, conducerii. Pot aparea noi surse de castig financiar prin munca proprie din domenii care au legatura cu ocultismul.

Scorpion
Tu resimti influentele Lunii Pline in Pesti in zona iubirii, a creativitatii si a afirmarii prin creatie. Imaginatia si simtul artistic te recomanda ca fiind un adevarat creator de capodopere. Ai putea atrage succese nebanuite in domenii care tin de arta vizuala, cum ar fi filmul sau arta fotografica. Nu precupeti nici un efort in a te exprima creativ.

Sagetator
Luna Plina in Pesti iti activeaza zona intimitatii, a caminului, a familiei si te predispune la emotivitate, sensibilitate si idealizare. Energia momentului te sprijina sa te detasezi de familie si in special de tiparele si experientele din trecut astfel incat sa creezi spatiu pentru evolutie spirituala in cadrul caminului tau. Iubesti frumosul si cauti decoruri inspirante.

Capricorn
In ce te priveste, Luna Plina in Pesti iti dinamizeaza gandirea, mentalitatea si comunicarea. Esti foarte inclinat catre studiu si ai o imaginatie foarte activa. Prin felul in care comunici iti energizezi grupul de prieteni, ii motivezi si le insufli pasiune. Poti simti nevoia sa faci deplasari dese dar iti recomand sa eviti pe cat posibil calatoriile, in special cele pe apa.

Varsator
In cazul tau, Luna Albastra se plaseaza in zona talentelor, calitatilor, a stimei de sine si a castigurilor financiare din munca proprie. Nu este o zi favorabila cumparaturilor sau cheltuielilor de orice fel, caci ai tendinta de a risipi si nu dispui de discernamantul necesar pentru a-ti evalua corect nevoile, dar nici bunurile de achizitionat.

Pesti
Luna Plina este gazduita de zodia ta si iti pune in lumina personalitatea, modul in care te proiectezi in ochii lumii. Dispui de o imaginatie bogata si esti foarte inclinat catre idealizare. In cazul tau, evolutia spirituala pare sa fie conditionata de pasirea in afara zonei de confort, fie prin schimbarea domiciliului sau prin reamenajarea spatiului in care locuiesti.

×