x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 6 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 6 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Iun 2014   •   22:54
Horoscop zilnic, vineri 6 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Cuvântul conştiinciozitate ar putea defini atitudinea ta de astăzi. Ai un scop bine definit şi te concentrezi la maxim ca să vezi rezultatele muncii tale. Probabil nu-ţi manifeşti făţiş ambiţiile, preferând să nu faci publice parteneriatele tale până când nu eşti absolut sigur de succes. Această implicare îţi cere dozarea resurselor interioare, extenuarea fiind riscul cel mai probabil.

Taur
Ziua de astăzi este potrivită pentru a sta de vorbă cu copiii tăi, dar şi cu alţi membri mai îndepărtaţi din familie, având acum detaşarea emoţională precum şi abordarea pragmatică de care ai nevoie că să le înţelegi punctul de vedere. Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul, alegând să îţi petreceţi timpul cu acţiuni recreative, eventual în natură, care să lase în urmă ceva practic.

Gemeni
Atitudinea ta faţă de bani şi resusele personale va trebui în curând revizuită şi n-ar strica să încerci să faci un mic consiliu de familie. Stabiliţi clar cine şi ce responsabilităţi legate de cămin îşi asumă fiecare, dar şi dacă e cazul să ajuţi financiar vreo rudă. În ceea ce priveşte planurile tale de viitor, menţine legătura cu cât mai multe persoane şi mizează pe idei îndrăzneţe.


Citește și Horoscopul Vacanțelor, zodie cu zodie, AICI


Rac
Astăzi poţi fi un ajutor de nădejde celor din jur, fiind capabil să dai sfaturi pertinente şi să oferi soluţii simple şi viabile la problemele cotidiene. Şi cum simţi nevoia să te faci util, eşti dornic să împărtăşeşti şi altora din bagajul tău de cunoştinţe, oferindu-le un exemplu de bună organizare. Activităţile care necesită talent analitic dar şi manualitate pot fi astăzi cele mai de succes.

Leu
Muncitor şi ambiţios în încercarea de a asigura venituri stabile familiei, astăzi nu te abaţi totuşi de la principiile de baza după care te ghidezi. În plus, nu-i uiţi pe cei care te-au ajutat în trecut, acum reîntorcându-le gestul. Fii deschis contactului cu oameni din diverse cercuri sociale, neştiind când şi de unde se poate ivi o oportunitate pentru a demara noile tale planuri.

Fecioara
Onest şi mai ales înţelegător atât cu prietenii de suflet, cât şi cu alte cunoştinţe, ştii să te faci util la nevoie. Totuşi, evită tentaţia de a critică şi de a organiza viaţa altora, axându-te mai bine pe propria persoană. Astăzi este un moment foarte bun să te îngrijeşti de sănătate, să cauţi modalităţi pentru a-ţi asigura un stil de viaţă sănătos sau pentru a începe un tratament.

Balanţă
Ziua de azi e mai puţin potrivită acţiunilor în forţă şi mai degrabă recomandată pentru analizarea în detaliu a aspectelor ce ţin de buget, dar şi a relaţiilor pe care te poţi baza privind cariera ta. Nu lua decizii, doar studiază cu atenţie toate variantele. În plus, aplecarea către spiritualitate şi urmarea unor ritualuri de purificare sau simplă odihnă ar fi cu adevărat binevenite.

Scorpion
Integritatea şi seriozitatea în relaţiile cu cei care te susţin dar şi vizavi de principiile tale sunt reprezentative astăzi pentru felul tău de a interacţiona. Dacă ai în plan un proiect de studii sau publicistic, îţi concentrezi toate forţele în acea direcţie, fără însă a-l face deocamdată cunoscut. Împrumuturile şi relaţia cu băncile te preocupă, fiind interesat de obţinerea unor sume necesare.

Săgetător

Dacă poţi ieşi astăzi cu ceva în evidenţă, acest lucru este reprezentat de puterea ta de mobilizare pentru a duce toate lucrurile la bun sfârşit şi la rezultate palpabile. Rutina şi atenţia la detalii nu mai par atât de plictisitoare, mai ales când te ocupi de subiecte importante pentru tine. Poţi fi inflentat de ceea ce spun alţii, dar oricum vei avea conştiinţa împăcată.

Capricorn

Atunci când înveţi cu plăcere, parcă efortul depus nu mai pare o corvoadă, ci chiar o joacă sau măcar o activitate relaxantă. Iar dacă este cazul să oferi consiliere, poate eşti cea mai potrivita persoană care să dai sfaturi, găsind atât metoda potrivită de oferire a informaţiilor folositoare, cât şi înţelepciunea necesară. Încearcă să nu judeci, doar să fii acolo pentru cei ce-ţi cer ajutorul.

Vărsător

Este posibil să traversezi astăzi momente de anxietate în privinţa aspectelor financiare ce au legătură cu evoluţia carierei tale, dar atâta timp cât eşti atent la toate detaliile şi îţi păstrezi o atitudine calculată, nu este cazul să te îngrijorezi inutil. În plus, poţi fi susţinut de colegi sau colaboratori, pe care la rândul tău i-ai ajutat la nevoie. Fii creativ şi spontan şi vei fi apreciat.

Peşti
Poate mai rezervat în privinţa dovezilor de afecţiune oferite celor dragi, astăzi contează pentru tine aspectele practice şi rezultatele concrete. Partea bună este că ai totuşi răbdare să-ţi asculţi partenerul şi copiii, încerci să le înţelegi punctele de vedere şi să le oferi susţinerea de care au nevoie, mai ales dacă aveţi un plan comun privind schimbări în propriul cămin.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×