x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 6 martie 2015. Sezonul curateniei de primavara tocmai s-a deschis, ar trebui sa profiti!

Horoscop zilnic, vineri, 6 martie 2015. Sezonul curateniei de primavara tocmai s-a deschis, ar trebui sa profiti!

06 Mar 2015   •   01:01
Horoscop zilnic, vineri, 6 martie 2015. Sezonul curateniei de primavara tocmai s-a deschis, ar trebui sa profiti!
Berbec  
Astazi, desi te poti concentra usor asupra problemelor cotidiene ce se cer rezolvate, ar fi indicat sa nu iti supraincarci programul. Axeaza-te pe ceea ce deja ai inceput si acorda mai mult ca de obicei atentie sanatatii. Este un rastimp propice curelor de detoxifiere si pentru a menaja sistemul digestiv in general. Planurile facute in liniste, relaxat, au sanse bune de a aduce pe viitor rezultatele dorite. 

Taur
Ziua este favorabila unui tip de relaxare care implica contactul cu natura sau cu animalele gradinaritul sau pentru a mesteri ceva din care sa iasa un obiect decorativ. De asemenea, responsabilitatile legate de copii te tin ocupat dar, in acelasi timp, te poti bucura de timpul petrecut impreuna, cu conditia sa nu devii prea exigent. Ai acum ocazia sa constientizezi necesitatea axarii pe prioritatile din viata ta. 

Gemeni
Sezonul curateniei de primavara tocmai s-a deschis si ar trebui sa profiti si tu de aceste momente favorabile eliberarii casei de energii si obiecte nefolositoare. Aloca timp pentru a-ti pune casa in ordine si fii acolo pentru cei dragi care au nevoie de ajutorul tau. Deschiderea catre moduri de gandire nonconformiste te ajuta suplimentar in a regasi si folosi puterea personala din interiorul tau. 

Rac
Desi ziua este favorabila aspectelor ce tin de comunicare, este indicat sa nu te abati prea mult de la agenda deja prestabilita si mai ales sa eviti interviurile, examenele sau semnarea anumitor documente. Atentia la detalii iti este un bun aliat de care ar fi indicat sa tii cont, iar tendinta la critica, contrariul. Aloca-ti timp pentru a face ordine si in motivele care te tin alaturi de unele persoane. 

Leu
Strategiile tale de afaceri sunt tinute intr-un con de umbra dar vointa si obiectivele sunt ferme in sensul reorganizarii vietii tale de zi cu zi. Pragmatismul este indicat in toate deciziile de natura financiara, insa totusi sunt de evitat hotararile importante. Tine cont astazi mai mult de utilitate si raportul calitate-pret decat de considerentele estetice atunci cand pleci la cumparaturi. 

Fecioara 
Cu Luna aflata in semnul tau este o zi in care ar fi indicat sa te axezi pe propria persoana. Indatoririle fata de ceilalti mai pot sa astepte, acum fiind oportun sa analizezi mai atent propriile sentimente, sa vezi daca dorintele tale sufletesti sunt satisfacute in cadrul relatiei existente si mai ales sa-ti regasesti increderea prin constientizarea puterii tale regenerative din punct de vedere emotional. 

Balanta
Astazi, ar fi indicat sa incetinesti putin ritmul, punand accent pe relaxare si refacere energetica iar un masaj de exemplu ar putea face minuni. Fii receptiv la mesajle intuitive sau cele primite prin vis, acestea ajutandu-te sa constientizezi ca ai la dispozitie resurse nebanuite, legate de nucleul familiei sau chiar in interiorul tau de care te poti folosi cu succes in viata ta de zi cu zi. 

Scorpion
Analiza propriilor idealuri si aspectele practice ale acestora sunt favorizate astazi de vibratia Lunii, dand o nota consistenta si inclinatia catre rezultate inspiratiei tale creative. Ai capacitatea de a vedea in profunzime si a constientiza motive mai putin evidente, dar si de a fi persuasiv in chestiunile sentimentale, poate chiar manipulativ, mai ales daca iti doresti puternic ceva sau pe cineva. 

Sagetator
Esti preocupat de pozitia ta socio-profesionala si asta te predispune la o mai mare atentie acordata imaginii personale dar si sensibilitatii la unele critici. Atata timp cat iti pastrezi rigurozitatea si te concentrezi pe rezultatele concrete ale muncii tale, nu este cazul sa te lasi impresionat. Planurile tale legate de casa au sansa de a prinde contur, odata cu mobilizarea de a gasi resursele materiale necesare. 

Capricorn 
Astazi, te poti dedica studiului amanuntit al unui subiect captivant pentru tine sau lansarii intr-o dezbatere de idei bine argumentate, cu sau fara tema spiritual-filosofica. Ideea este sa evadezi putin din banalitatea cotidiana si a gasi o activitate suficient de interesanta si din punct de vedere intelectual. De altfel, poti fi foarte convingator in interesul tau dar si un fin psiholog pentru cei care iti cer sfatul.

Varsator
Astazi ar fi indicat sa-ti faci timp pentru analizarea sferei emotionale si curatarea de negativism, neincredere sau anxietati de orice fel. Puterea interioara si sentimentul propriei valori au sanse sa fie regasite numai prin debarasarea de tot ce nu ti-e folositor in prezent, chiar daca asta presupune si un proces de transformare interioara. Ai forta necesara, important este sa vrei. 

Pesti 
Asumarea responsabilitatilor parteneriale poate fi astazi un subiect de actualitate, precum si gasirea de solutii functionale. Totusi, nu te astepta la rezultate spectaculoase daca lasi emotiile sa-ti influenteze in mod semnificativ deciziile. In schimb, intuitia iti este aliat de nadejde in gasirea si convingerea persoanelor care sa iti sustina cele mai importante dorinte pe care vrei sa le materializezi in viitor. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×