x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 7 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 7 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Dec 2012   •   20:54
Horoscop zilnic, vineri 7 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În cursul dimineţii te concentrezi pe relaţiile de la serviciu. Eşti foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul tău, nu îţi scapă nimic, stabileşti raporturi armonioase, de bună colaborare cu colegii sau cu subordonaţii. Sunt posibile unele schimburi avantajoase în cadrul asocierilor în care eşti implicat. După amiază odihneşte-te şi nu începe proiecte noi.

Taur

Tu începi ziua cu chef de joacă, eşti relaxat şi te poţi lansa chiar în jocuri subtile de cuvinte cu partenerul de viaţă. Profită de prima parte a zilei pentru a pune în ordine un eventual contract sau pentru a renegocia condiţiile unui parteneriat. După prânz, poţi avea sentimentul că nimic din ce întreprinzi nu se leagă, detaşează-te şi nu te strădui prea tare.

Gemeni
Prima parte a zilei pare să fie dedicată familiei şi căminului. Conlucrezi eficient cu cei dragi, vă înţelegeţi din priviri, iar cu sprijinul lor poţi reuşi să pui în ordine toate demersurile legate de spaţiul în care locuiţi. În a doua jumătate a zilei, nu te lansa în acţiuni ambiţioase, ci umple-ţi timpul cu activităţi casnice, de rutină, fără implicaţii majore, căci sporul îţi lipseşte.

Rac
Eşti preocupat de studiu, cauţi să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi pui mare preţ pe modul în care comunici. Te dedici cu pasiune activităţilor întreprinse, nu îţi place superficialitatea şi îi poţi “taxă” prin cuvinte critice pe cei care greşesc. Petrece-ţi seara la o şuetă cu fraţii sau verişorii, deconectează-te de la ritmul alert sau tensionat al acestei săptămâni şi zâmbeşte.

Leu

Dimineaţă ai de făcut unele cheltuieli stringente, poate plata unor facturi de utilităţi ce nu îţi doreşti să fie amânate. Ai putea face un troc avantajos cu cineva din familie. Schimburile de idei cu apropiaţii îţi pot revela soluţii practice de a câştiga bani. După amiază dedică-te activităţilor gospodăreşti şi stai departe de magazine căci oscilezi şi eşti nehotărât.

Fecioară
Eşti foarte preocupat de modul în care te proiectezi în ochii celorlalţi şi acorzi mare importanţă modului în care lumea te percepe. Reuşeşti să laşi impresia unui om pedant, cu un vocabular îngrijit şi pretinzi în schimb acelaşi lucru şi de la cei din jur. În a doua parte a zilei, devii mai egocentric şi cauţi prin tot ce faci să îţi fie bine ţie, ignorându-i pe ceilalţi.

Balanţă
Astăzi dispui de multă imaginaţie, fantezie şi manifeşti dorinţa abandonului de sine. Ai tendinţa de a te îngrijora pornind de la lucruri mărunte, ceea ce ţi-ar putea genera un consum interior sporit. Alocă-ţi timp pentru introspecţie, departe de ochii curioşilor şi nu pune la suflet orice lucru mărunt. Ridică-ţi vibraţia prin meditaţie sau prin puterea rugăciunii.

Scorpion
Tu manifeşti un spirit altruist, sociabil, sincer interesat de vieţile celor din jur. Graţie inteligenţei practice de care dispui, intuieşti căi şi soluţii pentru depăşirea oricărui obstacol din viaţa ta sau a prietenilor. Comunici cu multă înţelepciune, dispui de multă răbdare şi nu te pripeşti. Spre seară, bucură-te de activităţi recreative de grup, alături de prieteni.

Săgetător

Dimineaţă te mobilizezi pentru a avansa un proiect profesional. Depui mult efort, eşti foarte exigent, perfecţionist şi nu te laşi până când nu duci totul la bun sfârşit. Şeful trage cu coada ochiului la tot ceea ce faci, şi deşi o face într-un mod discret, te apreciază şi este mulţumit de munca ta. În a doua parte a zilei nu începe noi activităţi, ci finalizează-le pe cele în curs.

Capricorn
La începutul zilei te dedici aprofundării unor studii superioare, poate chiar perfecţionării unei limbi străine. Te descurci de minune, ca urmare a efortului susţinut şi a parcurgerii sănătoase a tuturor etapelor. Eşti apreciat de prieteni şi de cei din anturaj, care te pun la curent cu tot ce se întâmplă. După amiază fă un repaos mental şi bucură-te de week-end.

Vărsător
În partea de debut a zilei ai putea primi o veste bună legată de acceptarea ta într-un proiect de colaborare, posibil pe teme ezoterice sau oculte. Eşti foarte pragmatic şi doreşti să ţi se spună clar, încă de la început care este partea materială şi financiară care ţi se cuvine. În a două parte a zilei relaxează-te şi primeşte cu deschidere tot ceea ce vine spre tine.

Peşti

Ai tendinţa de a anliza până în cel mai mic detaliu gesturile, cuvintele şi întregul comportament al celor cu care îţi este dat să relaţionezi. Cel mai vizat pare să fie partenerul de viaţă, faţă de care reuşeşti să îţi deschizi inima şi cu care comunici foarte bine. Îi împărtăşeşti dorinţele şi idealurile, ştii foarte bine să conduci discuţia sau să te faci ascultat.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic