x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 7 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 7 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Mar 2014   •   18:55
Horoscop zilnic, vineri 7 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Astăzi e una din acele zile în care nu vei putea sta prea mult într-un loc, fiind angajat în tot felul de discuţii, care mai de care mai diverse şi găsindu-te tot mereu pe drumuri. De fapt, chiar îţi prieşte această agitaţie din zona socială cu menţiunea că totuşi trebuie să acorzi atenţie şi părţii practice a acţiunilor tale. Altfel, toată implicarea ta se va irosi dacă nu faci mai întâi o evaluare realistă. În plus, n-ar strica să fii mai deschis în privinţa unor noi abordări privind finanţele.

Taur
Începutul zilei îţi poate aduce o bună colaborare cu cineva aflat într-o poziţie importantă. Acest lucru îţi va îmbunătăţi stima de sine, fiind apreciat pentru agilitatea ta. Totuşi, nu ai destul curaj să-ţi susţii cu tărie ideile noi în faţa partenerilor care se ghidează după sisteme învechite. E bine să fii atent să nu-ţi creezi un scenariu prea departe de adevăr atât în ceea ce priveşte persoanele care te susţin dar şi legat de implicaţiile financiare ale proiectelor tale.

Gemeni
Cum astăzi Luna se află în propriul semn zodiacal, energia ţi se va îndrepta încă de dimineaţă spre demersuri intelectuale. Orice domeniu nou sau persoane cât mai culte, eventual de pe meleaguri îndepărtate îţi pot satisface puternica nevoie de stimulare mentală. Însă tocmai acest lucru nu va fi înţeles de către colegii de serviciu care-ţi pot strica dispoziţia, acuzându-te de risipirea timpului pentru idei utopice şi de o oarecare lipsă de realism.

Rac
Cum energia ta nu este astăzi la cote prea înalte, faptul că preferi să stai mai retras îţi oferă şansa de a începe ziua bucurându-te de intimitate alături de persoana iubită. Astfel, mai mult timp dedicat dialogului nu poate decât să întărească legătura dintre voi. Asta dacă nu te cramponezi să încadrezi relaţia voastră într-un tipar tradiţionalist. Este bine să-ţi asculţi cu atenţie intuiţia într-un demers juridic sau legat de acte, dar fără a fi influenţat din punct de vedere emoţional.

Leu
Astăzi e o zi potrivită pentru socializare, contactele umane diverse şi incitante din punct de vedere intelectual oferindu-ţi cea mai mare satisfacţie. Important ar fi să ai răbdarea necesară să asculţi până la capăt toate ideile celorlalţi. Tocmai această deschidere îţi poate însă da de furcă în relaţiile cu cei de acasă, care nu-ţi împărtăşesc viziunea. Dacă eşti tentat să negociezi o asociere cu un prieten, ai grijă să ştii exact ceea ce presupune asta din punct de vedere financiar.

Fecioara
Relaţiile cu cei de la serviciu decurg armonios în prima parte a zilei, fiind apreciată deschiderea ta către dialog şi disponibilitatea de a găsi soluţii folosind schimbul de idei. Totuşi, ar fi indicat să nu fii superficial, preferând doar pentru că ai impresia că te avantajează o imagine a celor cu care te asociezi care nu se pliază tocmai pe realitate. Ideile prea avangardiste de a-ţi uşura munca nu ţi se par de luat în seamă, dar poate e bine să le acorzi mai multă atenţie.

Balanţă
Este posibil ca astăzi să fii tentat să te înscrii la o formă de învăţământ superior, să interacţionezi cu oameni care provin din alte zone socio-culturale. Important însă este să ai şi răbdarea de a sedimenta informaţiile dobândite, nu doar să-ţi măreşti bagajul de cunoştinţe sau să evadezi pentru o scurtă perioadă de la responsabilităţile cotidiene. S-ar putea înfiripa şi o idilă, cineva mai special stârnindu-ţi atenţia. Evită tendinţele pesimiste care-ţi cenzurează expresivitatea.

Scorpion
Comunicarea cu cei din familie e favorizată mai ales de dimineaţă, când ai ocazia să pui la punct detalii legate de bugetul comun. Totuşi, îţi va fi greu să fii obiectiv deoarece amestecul emoţiilor îţi poate strica planul de a afişa un comportament responsabil şi calculat. În relaţiile amoroase ai grijă la tendinţa spre naivitate şi nu încerca să ascunzi sub preş situaţii care se prezintă cam neclar, fiindcă astfel nu vei face decât să-ţi creşti nivelul de anxietate.

Săgetător
Cel mai important aspect de astăzi din sfera relaţională, fie că vorbim de asociaţi, fie de partenerul de viaţă, este comunicarea. Vei fi deschis să discuţi, fiind mai atent la părerile şi nevoile celuilalt şi căutând în permanenţă soluţii raţionale. Singurul inconvenient pare a fi o oarecare reticenţă către abordări inedite, care trebuie conştientizată şi de care ar fi bine să te debarasezi. În relaţiile familiale încearcă să menţii o abordare cât mai cerebrală şi să eviţi autoiluzionarea.

Capricorn
Toată energia ţi se îndreaptă spre locul de muncă, unde cel mai probabil vei încerca să rezolvi din toate câte puţin, pierzându-te în mulţimea de telefoane, şedinţe, e-mailuri sau chiar deplasări. Acordă totuşi atenţie felului cum te exprimi, fiindcă pot apărea erori în comunicare şi fii mai deschis către posibile asocieri caresă-ţi asigure noi surse de venit. În plus, încearcă să te menajezi cumva, existând un risc mai mare de a te alege cu o viroză respiratorie.

Vărsător
Încă de dimineaţă dialogul cu persoana iubita sau cu copiii îţi poate aduce o stare de satisfacţie personală însă talentul oratoric îţi poate fi admirat de mai multă lume dacă îţi propui să nu stai acasă. Aşa că ieşi în lume şi bucură-te de compania celor care te stimulează din punct de vedere mental. Ai grijă însă că din prea mult entuziasm social să nu neglijezi aspectele băneşti. În relaţia cu autorităţile, e posibil să fii însă mai cenzurat, evitând abordări prea îndrăzneţe.

Peşti

În prima parte a zilei ai putea să-ţi faci timp să acorzi un sfat, o vorbă bună cuiva aflat în suferinţă. De fapt, întrega zi e favorabilă discuţiilor cu cei din familie, cu menţiunea că în final toate deciziile-ţi vor fi puternic influenţate de sentimente. În concluzie, acestea nu vor fi nici obiective, nici practice. Încearcă să nu-ţi subestimezi ideile din teama că nu se încadrează întocmai în modul clasic de gândire.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×