x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 8 mai 2015. Pasiunea este astazi motorul alegerilor tale

Horoscop zilnic, vineri, 8 mai 2015. Pasiunea este astazi motorul alegerilor tale

07 Mai 2015   •   19:29
Horoscop zilnic, vineri, 8 mai 2015. Pasiunea este astazi motorul alegerilor tale
Horoscop 8 mai. Berbec
Luna in Capricorn stimuleaza dorinta de reusita in ce priveste cariera. Esti motivat, ai suficiente idei si esti constient de puterea ta. Totusi, energia acestei zile este despre a echilibra viata personala cu cea profesionala sau despre a tine cont de resursele disponibile cand te implici in unele proiecte solicitante. Altfel spus, tu faci cariera, nu ea pe tine, asa ca e nevoie sa te mentii tu intr-o stare de echilibru si bunastare mai intai, pentru a obtine rezultate frumoase si in alte planuri.

Horoscop 8 mai. Taur
Pentru tine, energia Lunii in Capricorn aduce aspiratii, dorinte si scopuri de atins. Undeva, pe drum, e posibil sa fi pierdut din vedere ce-ti doresti tu, si sa-ti fi oferit energia in tot felul de lucruri care au fost departe de a te fi bucurat si inspirat. Iata ca e momentul sa te uiti ce vrei mai departe, ce drum pastrezi si la care renunti, astfel incat sa creezi mai mult spatiu pentru creativitate si inspiratie.

Horoscop 8 mai. Gemeni
In cazul tau, astazi este vorba despre resurse. Mai ales despre cele pe care le ai in comun cu altii sau cu care oameni apropiati te pot sprijini. E important ca, de fiecare data cand iti propui ceva astazi, sa privesti atent in jur si sa vezi ce posibilitati exista, inainte de a concluziona ca e greu sau imposibil sa realizezi ce-ti doresti. Nu ezita sa ceri ce ai nevoie si sa primesti cand ti se ofera, chiar si o informatie utila sau un pont.

Horoscop 8 mai. Rac
Ziua de astazi este despre imagine si relatiile cu ceilalti, dar si despre cum te simti in preajma unor persoane. E esential sa-ti asculti intuitia si sa ai incredere in ea, in ce priveste alegerea oamenilor cu care interactionezi si mai ales cu care intentionezi sa creezi colaborari si parteneriate de lunga durata. De data aceasta, ai incredere mai mult in ce simti si mai putin in logica si ratiune. In alta ordine de idei, ia in calcul orice viziune si idee noua de afaceri, in aceasta perioada.

Horoscop 8 mai. Leu
Ziua aceasta este despre munca, responsabilitate si eficienta. Ceva se cere transformat in modul tau de a lucra cu ceilalti, pentru a imbunatati rezultatele dar si pentru a te echilibra din punct de vedere emtional si fizic. Daca o durere apare pe undeva in corp, corpul incearca sa-ti transmita un mesaj, decodifica deci acest mesaj. Ce e nevoie sa schimbi? Cum ai putea fi si mai eficient? Ce ai putea transforma in viziunea si gandirea ta despre munca? Care este stilul de viata potrivit pentru tine?
Horoscop 8 mai. Fecioara
Pasiunea este astazi motorul alegerilor tale, asa ca e bine sa o consideri criteriul de baza in tot ce faci. Cu alte cuvinte, daca ai bucurie si pasiune pentru ceva, fa-o, daca nu, asteapta. E posibil ca astazi sa ai excelente revelatii si constientizari legat de drumul, viitorul si dorintele tale. In plus, vestile si mesajele curg, deci fii prezent si observa cu atentie tot ce apare, ce ti se transmite si se intampla in realitatea ta. Observa inclusiv emotiile, care pot fi puternice astazi, dar fara a te identifica cu ele, mai ales daca sunt de fapt ale altora.

Horoscop 8 mai. Balanta
Trairile par sa fie exacerbate astazi, dar si motivatia de a transforma ceva este pe masura. Zona vizata, in cazul tau, este familia, caminul, relatiile cu cei dragi. Poate fi vorba si despre o purificare profunda pe care sa o incepi, atat fizic, cat mai ales emotional. Orice demers care are ca scop ingrijirea sau vindecarea este binevenit si cu rezultate spectaculoase. A sosit momentul sa lasi o poveste din trecut acolo unde ii e locul si sa renunti la gandurile chinuitoare despre ea?

Horoscop 8 mai. Scorpion
Comunicarea pare sa fie impregnata de emotii diverse astazi, de aceea iti recomand sa fii cat mai discret si sa eviti deciziile pe acest fond. Asteapta sa treaca emotia, respira si abia apoi raspunde unei situatii. In felul acesta vei descoperi moduri eficiente, intelepte si nestiute in care poti comunica si crea relatii. Compasiunea, in locul judecatii, poate face minuni, atat in relatia cu iubitul/iubita, cat si in alte relatii apropiate.

Horoscop 8 mai. Sagetator
Bani si din piatra seaca, asa ti-ar placea sau ai avea nevoie astazi. Adevarul e ca poti desprinde din tine un potential fantastic astazi, doar sa te asiguri ca te uiti in directia buna, adica spre interior si nu in afara ta. Pentru ca, de fapt, ce ai nevoie nu e o suma de bani, ci libertatea pe care acestia crezi ca ti-o ofera. Si totusi, daca asa stau lucrurile, ce daruri si calitati ai putea elibera, folosi, valoriza mai bine decat pana acum? Ce forma de libertate noua ai putea crea si cum ar fi daca te-ai elibera in primul rand de frici si incrancenare?

Horoscop 8 mai. Capricorn
Dorinta de a controla si poseda este foarte puternica astazi, si risti sa te epuizezi in tot felul de emotii, care mai de care mai colorate si intense. Probabil ca toate aceste trairi iti arata zona care are nevoie de transformare. E posibil sa fie nevoie sa renunti la ceva astazi (confort, ambitie, convingeri), pentru a castiga altceva. Si, in final, sa intelegi ca nu exista pierdere ci doar schimbare permanenta, situatii noi, potential nou de creatie.

Horoscop 8 mai. Varsator
O zi potrivita mai degraba pentru a te situa intr-o zona de discretie, decat pentru a te implica in activitati solicitante sau a lua decizii importante. A observa lumea fara a te implica emotional poate fi cel mai valoros lucru de facut astazi. Si cel mai revelator. Prin urmare, observa atent, mai ales mesajele care ajung la tine pe diverse cai, dar si propriile emotii si eventualele temeri si inhibitii. E posibil sa descoperi si sa transformi un tipar emotional toxic cu tot cu povestea care sta la baza lui.

Horoscop 8 mai. Pesti
Imaginatia este mereu sursa de manifestare si creatie, iar tu ai in dotare acest instrument. Foloseste-l astazi ca pe o bagheta magica pentru a schimba realitatea. Avand curajul sa treci de limitele mintii, te poti trezi in experiente care vin ca un dar, sa-ti lumineze drumul si zambetul. Astazi, concentreaza-te pe relatiile in care te simti in largul tau si lasa-te inspirat de oamenii pe care-i admiri si apreciezi. Recunoaste oportunitatile care apar si pe care le-ai cerut…
 
 
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 8 mai