x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 9 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 9 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Mai 2014   •   20:20
Horoscop zilnic, vineri 9 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, accepţi cu uşurinţă să te ocupi de responsabilităţile cotidiene, reuşind să-ţi urmezi cu conştiinciozitate programul stabilit şi să oferi un bun exemplu colegilor tăi privind modalitatea de obţinere a rezultatelor dorite prin voinţă şi efort susţinut. În plus, ştii cum să găseşti o manieră plăcută dar şi convingătoare să-ţi exprimi atât dorinţele cât şi părerile personale.

Taur
Îţi păstrezi un aer practic în relaţiile afective, atât cu persoana iubită, dar şi cu copiii şi te vei remarca astăzi printr-o atitudine binevoitoare şi dornică de a îmbunătăţi viaţa acestora, de a le furniza surse de bucurie. Mai puţin dornic de a-ţi face publice planurile tale financiare dar şi sursele de venit, eşti totuşi preocupat de acestea şi e bine să-ţi urmezi intuiţia.

Gemeni
Ziua este favorabilă discuţiilor cu cei din familie, astăzi având şanse să găsiţi împreună soluţii la problemele căminului. E recomandată debarasarea de lucruri vechi şi nefolositoare, precum şi eliberarea de angoase emoţionale care te împiedică să evoluezi din punct de vedere spiritual. Poţi fi convingător prin forţă argumentelor şi prin agilitatea verbală.

Rac
Generos şi încrezător în şansele tale de reuşită, nu uiţi totuşi să pui accent pe organizarea activităţilor dar şi pe discuţiile parteneriale pe teme concrete, cu rezultate vizibile. Şi, deşi dornic să vezi cât mai repede progrese în cariera ta, alegi să faci mai întâi o analiză personală, să identifici oportunităţile dar şi să tragi concluzii, fiind ghidat de vocea interioară a intuiţiei.

Leu
O atitudine cumpătată, atenţia la detalii şi axarea pe subiectele cu adevărat esenţiale sunt ingredientele pentru o zi reuşită din punct de vedere profesional dar şi financiar. Cu atâta energie dedicată ascensiunii tale, poţi deveni uşor un model de urmat, dar trebuie să acorzi timp şi pentru cei din familie, deoarece aceştia reprezintă în final punctul tău principal de sprijin.

Fecioara
Cu Luna aflată în propriul semn, e greu să-ţi scape azi vreun detaliu sau să nu ieşi în câştig în orice dezbatere sau negociere cu interes finaciar. Viziunea ta despre viaţă dar şi planurile de viitor se menţin în sfera practică, iar sprijinul îţi poate veni de la cei pe care la rându-ţi i-ai ajutat cândva. În relaţia cu copiii, azi nu poţi fi abătut cu prea mare uşurinţă de la programul stabilit.

Balanţă
E recomandabil ca astăzi să-ţi dozezi bine rezervele energetice şi să te ocupi de debarasarea de stări apăsătoare care te devitalizează. Familia dar şi credinţa personală sunt sursele principale de recâştigare a propriilor forţe. Relaţia cu partenerul de cuplu dar şi întâlnirile de afaceri se pot îmbunătăţi datorită exprimării clare, rafinate dar şi bine argumentate.

Scorpion
Responsabil şi dornic de a vedea rezultatele concrete ale parteneriatelor tale, astăzi poţi fi extrem de convingător în cercul tău de influenţă, ştiind exact până unde te poţi avânta, pe cine te poţi baza şi care sunt perspectivele. Noile oportunităţi apărute la locul de muncă pot fi atent analizate şi evaluate corect din punct de vedere al profitabilităţii materiale.

Săgetător
Faptul că eşti dedicat soluţionării aspectelor socio-profesionale îţi poate aduce inclusiv recompense băneşti. Energia bine dozată dar şi capacitatea de concentrare îţi sunt astăzi aliaţi de nădejde, fiind capabil să-ţi atragi cu uşurinţă ajutoare din rândul colegilor de serviciu. Poţi conta atât pe ajutorul venit din partea familiei, cât şi pe cel al partenerilor de afaceri.

Capricorn
Atenţia acordată conceptelor şi obiceiurilor religioase poate fi astăzi o modalitate potrivită pentru a-ţi întări încrederea în propriul potenţial, în ajutorul venit din partea divinităţii sau chiar de a-ţi schimba viziunea asupra acestor subiecte. Nu te lăsa copleşit de îndoieli şi de obstacole imaginare, cerând la nevoie ajutorul prietenilor în care te poţi încrede.

Vărsător
Demersurile financiare sunt astăzi în atenţia ta, precum şi activităţile legate de bănci şi bunuri aflate în comun cu alte persoane. Capacitatea de a analiza în cele mai mici detalii toate aspectele acestor subiecte şi buna gestionare a interferenţelor emoţionale te pot ajuta să iei deciziile potrivite. Familia dar şi colaboratorii îţi sunt alături, conferindu-ţi susţinerea necesară.

Peşti
Vrei să fi alături de partenerul tău şi eşti dispus să te faci util atât pentru el, cât şi pentru copiii tăi, ori de câte ori simţi că aceştia au nevoie de ajutorul tău. Aspectele practice ale planurilor tale se vor reflecta şi în discuţiile cu rudele tale dar şi cu partenerii de afaceri, trasând limite tangibile. Trebuie doar să ai încredere să-ţi susţii cu tărie argumentele şi convingerile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×