x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care iubesc copiii

HOROSCOP: Zodiile care iubesc copiii

08 Mai 2018   •   12:15
HOROSCOP: Zodiile care iubesc copiii

Capricorn

Cei nascuti sub acest semn zodiacal se numara cu siguranta printre persoanele care intotdeauna vor zambi la vederea unui copil. Prin natura lor, Capricornii sunt familisti, iar rabdarea angelica, specifica lor, ii face parinti minunati.

Rac

Tot timpul cu gandul la cei dragi, Racii nu isi imagineaza viata fara familie. Pentru ei, casa este locul unde se afla cele mai iubite persoane. Chiar si in relatiile cu prietenii, Racii se comporta, uneori, precum o mama care are grija de toti cei care au nevoie de ajutorul ei.

Pesti

Se impaca foarte bine cu copiii, pentru ca in sufletul lor au ramans copii: le place sa viseze, au imaginatie bogata, vor sa rada. In acelasi timp, Racii sunt intelepti si ard de nrabdare sa transmita experienta acumulata urmasilor sai.

Berbec

Cand vine vorba de copii, cei nascuti in Taur se afla undeva la mijlocul drumului: teoretic nu ar avea nimic impotriva, dar, ca  om obisnuit sa calculeze totul, intelege cat de serioasa este aceasta schimbare din viata oricui. Dar, indragostiti, ei uita, de cele mai multe ori de aceasta latura practica si asteapta cu nerabdarea venirea copiilor.

Gemeni

Veseli, plini de viata si comunicativi, Gemenii sunt o adevarata binecuvantare pentru orice copil. Totusi, Gemenii se gandesc destul de rar la proprii copii. Pur si simplu, nu le ramane timp pentru a se implica intr-o astfel de aventura care le va da peste cap exista. In schimb, se potrivesc foarte bine pentru rolul de matusi si unchi.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii copii rac pesti