x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP 2018: Cele mai geloase si suspicioase zodii!

HOROSCOP 2018: Cele mai geloase si suspicioase zodii!

24 Mai 2018   •   18:19
HOROSCOP 2018: Cele mai geloase si suspicioase zodii!

Gelozia este acel sentiment care, din pacate, ii macina pe multi si distruge relatii aparent ideale. Numeroase pot fi cauzele geloziei, printre ele numarandu-se si nestiinta de a avea incredere in oameni.

 

Berbec

Cei nascuti sub acest semn zodiacal au cateva trasaturi de caracter neplacute. Iar cea mai nesuferita este aceea ce ii judecat pe toti dupa sine. Iar ei stiu foarte bine ca, prinsi in capcana unor emotii imposibil de stavilit, isi pot insela omul iubit. Intamplator, fara sa gandeasca. Prin urmare, ei cred ca si ceilalti sunt la fel ca el. De aici, vesnica lor gelozie, neincredere, scandaluri din nimic si atle asemenea neplaceri.

Taur

Pentru Tauri, valorile familiale si fidelitatea sunt chestiuni importante. De aceea, ei nu vor trada niciodata prietenii sau casnicii. In acelasi timp insa, ei inteleg ca altii nu imbratiseaza in totalitate aceste principii morale. Si pentru orice eventualitate, ii suspecteaza pe toti. E adevarat, nu arata. Dar daca dubiile lor se confirma, s-a terminat. Taurii nu iarta niciodata daca sunt inselati.

Gemeni

Chestiunea fidelitatii este privita de Gemeni cu o oarecare nepasare. Este insa o abordare unilaterala. Adica ei au voie sa calce sramb, dar omul de langa ei, nu. De altfel, Gemenii folosesc destul de multe standarde duble. Dar daca au incredere in relatia pe care o au, nici un pericol - nu vor incerca sa intreprinda nimic.

Leu

Sunt ingrozitor de gelosi. Cei din jur, inclusiv persoanele dragi, sunt priviti ca un bun, de care nu trebuie sa se atinga nimeni. In schimb, ei isi pot permite abateri de la regula, escapade si aventuri, dar  numai pentru a se convinge, odata in plus, cat de minunat sunt oamenii de langa ei.

Scorpion

Plini de pasiune, Scorpionii vor crea intotdeauna motive de gelozie pentru partenerii lor de viata. Dar este suficienta o simplu aluzie la posibilitatea unui raspuns identic si furia izbucneste. Incep urmaririle, verificarea postei electronice, a informatiilor personale, intr-un cuvant va face tot posibilul pentru a primi confirmarea sau infirmarea banuielilor lor. Si vai de capul partenerului, daca temerile Scorpionilor se dovedesc reale. Scorpionii stiu sa distruga alte vieti.

×