x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Zodiile care nu se vor înțelege niciodată

Horoscop. Zodiile care nu se vor înțelege niciodată

26 Mar 2019   •   10:22
Horoscop. Zodiile care nu se vor înțelege niciodată

În viața fiecăruia dintre noi există măcar o persoană cu care nu ne putem înțelege sub nicio formă. Probabil ai încerc să o cunoști mai bine și chiar să fiți prieteni, însă orice ai face nu vă puteți înțelege.

Unele semne zodiacale sunt așa, indiferent de cât de mult încearcă, nu se pot suporta. În funcție de ce zodie ești există o alta cu care nu te vei înțelege niciodată.

Your Tango prezintă câteva perechi de zodii care nu se vor înțelege niciodată:

1. Berbec și Capricorn

Nerăbdarea și impusivitatea Berbecilor nu se împacă bine cu personalitatea rezervată și liniștea Capricornilor. Aceste două semne zodiacale nu se vor înțelege niciodată.

2. Taur și Vărsător

Taurii sunt foarte tradiționaliști când vine vorba de întâlniri, le place să vorbească despre bani, casă și chiar viitorul unei relații de la început. Pe de altă parte, Vărsătorii nu suportă să trăiască după regulile impuse de societate, ci preferă să se bucure de fiecare lucru așa cum e.

3. Gemeni și Pești

Peștii se chinuie să înțeleagă Gemenii. Aceștia din urmă sunt imprevizibili, curioși și contraintuitivi, în timp ce Peștii sunt liniștiți și își pun tot timpul inima în joc. Gemenilor nu le place această presiune sentimentală dată de Pești și, prin urmare, nu o să se înțeleagă niciodată.

4. Rac și Balanță

Racii sunt loiali și devotați. Pentru ei, merită să lupți pentru orice relație. Deși Balanțele pot fi de acord cu asta, preferă relațiile fără astfel de presiuni și probleme, ceea ce este imposibil. Balanțele nu suportă insistența Racilor de a duce lucrurile la un alt nivel.

5. Leu și Scorpion

Leii și Scorpionii se ceartă des, deoarece ambii sunt încăpățânați și pasionali. Când aduci două energii atât de puternice împreună, rezultatul va fi mereu o ceartă aprigă.

6. Fecioară și Săgetător

Fecioarele încearcă să fie practice, iar relațiile nu sunt o excepție de la această regulă. Acestea preferă să fie logice și să urmeze niște reguli clare. Pe de altă parte, Săgetătorii preferă să-și scrie propriile reguli pentru a se simți liberi.

×
Subiecte în articol: relaţii neintelegeri