x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care nu vor avea vacanta de vara!

HOROSCOP: Zodiile care nu vor avea vacanta de vara!

25 Apr 2018   •   18:43
HOROSCOP: Zodiile care nu vor avea vacanta de vara!

Taur

Va asteapta o vara incarcata, dar nu cu petreceri si distractie. Perseverenta si constiinciozitatea dumneavoastra au atras atentia sefului, care va va ajuta sa avansati in cariera. Nu pierdeti aceasta sansa care vi se va deschide inca din luna iunie. E adevarat, astrologii va recomanda ca, in august, sa reduceti usor turatia motoarelor.

Leu

Gandurile dumneavoastra vor fi ocupate doar de munca. Nu veti avea timp sa construiti planuri legate de viata personala. Vi se dschid noi oportunitati de care trebuie sa profitati. Astrele sunt de partea dumneavoastra. Din pacate, veti avea parte de mult stres, dar incercati sa uitati de el traind din plin fiecare moment pozitiv. In iulie este posibila o cadere, dar clipa de slabiciune nu va afecta rezultatele in ansamblul lor.

Balanta

Nu trebuie sa fiti decat foarte atenti. Norocul va surade, astfel incat situatiile se vor rezolva de la sine. Nu refuzati oferte avantajoase, incercati sa tineti pasul cu mersul treburilor. Si nu uitati, daca v-ati gandit sa demarati o afacere, sa cautati alt loc de munca, vara acestui an este cel mai bun moment.

Capricorn

Inceputul sezonului estival va fi dificil, cand viata personala se va transforma intr-un obstacol in calea carierei. Fiti convinsi, aveti suficienta putere pentru a face fata tuturor provocarilor. In iulie, astrele vor fi deja mai ingaduitoare cu dumneavoastra. Vor veni oferte, propunri, pe care nu le puteti refuza. Spre sfarsitul verii va veti simti un om implinit, de succes. In primul rand in plan profesional.

Pesti

O vara destul de grea. In primele doua luni ale sezonului cald riscati sa ramaneti chiar fara loc de munca. Dar nu disperati, nu va necajiti, pentru ca in august totul se schimba. Cu 180 de grade. In plus, sefii va vor oferi sansa sa va afirmati, implicandu-va intr-un proiect comun.

×