x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc de cine nu trebuie!

HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc de cine nu trebuie!

27 Ian 2022   •   17:08
HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc de cine nu trebuie!
Sursa foto: Henri Meilhac Unsplash.com

Horoscop. In opinia specialistilor exista cel putin 5 zodii care se indragostesc sau tanjesc dupa cineva care nu li se potriveste deloc, alaturi de care viata lor este absolut imposibila.

Berbec

Chiar daca sunteti o persoana curajoasa si puternica, uneori incarcati orbeste sa-i urmati pe cei care nu va vor in viata lor. Credeti insa cu tarie ca, daca acum nu va acorda atentia dorita, se vor razgandi la un moment dat, penru ca le veti demonstra ca sunteti o super-femeis sau un super-barbat. Aveti grija insa, asa ceva nu se va intampla decat in imaginatia dumneavoastra.

Scorpion

Sunteti atat de increzator in sine, incat nu puteti crede sau accepta faptul ca o anumita persoana nu vrea sa va vada alaturi. Iata de ce va cosiderat nedreptatit cand cineva va respinge. Poate este cazul sa incepeti sa-i apreciati pe ceilalti la justa lor valoare si sa evaluati corect si caracterul dumneavoastra.

Sagetator

Va indragostiti atat de tare, incat aveti senzatia ca suferiti fizic. Dar intotdeauna va uitati la oameni cu idealuri prea inalte. Incercati sa coborati cu picioarele pe pamant, alaturi de multi alti oameni capabil sa va faca cu adevarat fericiti.

Pesti

Iubirea este foarte importanta pentru dumneavoastra, dar o cautati unde nu trebuie. Vreti cu adevarat sa va indragostiti, pentru ca numai asa va simtiti impliniti. Din pacate, va straduiti atat de tare sa gasiti partenerul ideal, incat va loviti intotdeauna de persoane incpabile sa va ofere nici cele mai simple sentimente.

Taur

V-ati obisnuit sa obtineti ceea ce doriti. Din pacate, imediat dupa victoria repurtata, plictiseala pune stapanire pe dumneavoastra si porniti in cautarea unui partener mai bun. Sunteti incapatanati si veti incerca sa-i cuceriti chiar si pe cei care nu va observa. Ar fi de preferat sa luati o pauza si sa permiteti omului care va iubeste cu ardoare sa va demonstreze ca merita sa fiti impreuna.

×