x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Zodiile care vor fi afectate de Luna Sangerie!

Horoscop: Zodiile care vor fi afectate de Luna Sangerie!

27 Iul 2018   •   13:11
Horoscop: Zodiile care vor fi afectate de Luna Sangerie!

Se spune ca eclipsa de Luna si Luna sangerie influenteaza negativ unele dintre sferele de viata ale omului. Astrologii avertizeaza in legatura cu posibila aparitie a unor complicatii in viata a trei Zodii.

 

Varsator

Eclipsa de Luna va afecta in special relatiile dumneavoastra cu persoanele apropiate. Fiti prudenti, nu luati hotarari majore legate de familie si prieteni. Nu va certati, mai ales daca stiti ca nu aveti rabdare. 

Petreceti macar o ora departe de lume si in liniste. Meditati! Va ajuta sa va limpeziti mintea, sa vedeti lucrurile mai clar, sa risipiti indoieli si nelinisti. 

Capricorn

Este de preferat ca astazi sa renuntati la traditiile si obiceiurile dumneavoastra. De regula, va place sa controlati tot ce se intampla in jur, dar nu si astazi, cand nu este cea mai potrivita perioada pentru a va impune punctul de vedere. Ecliipsa v-ar putea influenta viata personala, insufland neliniste, teama, ba chiar depresie. 

Incercati sa analizati evenimentele la rece, cu calm, deschis si obiectiv. Daca trebuie sa luati o decizie, nu ignorati intuitia. Al saselea simt va va sugera cum trebuie sa procedati in orice situatie. 

Leu

Poate suna ciudat, dar multi Lei se vor simti astazi nesiguri. Un sentiment care ar putea antrena o stare de panica, obligandu-va sa comiteti multe gafe. Nu trebuie insa sa puneti prea mult la suflet micile scapari de astazi, privindu-le ca pe o infrangere. 

Calmati-va! Totul se va schimba curand. Constelatia Leu si-a intrat deja in drepturi, astfel ca neplacerile de astazi si din ultimele zile pot fi considerate ca sfarsitul unei perioade mai putin favorabile. 

×