x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul cifrelor: un calcul simplu si veti afla ce va asteapta in 2018

Horoscopul cifrelor: un calcul simplu si veti afla ce va asteapta in 2018

21 Dec 2017   •   19:04
Horoscopul cifrelor: un calcul simplu si veti afla ce va asteapta in 2018

In primul rand, aveti nevoie de hartie si creion. Pentru calcule. Scrieti data dumneavoastra de nastere, dar numai data si luna. Spre exemplu, daca v-ati nascut in 21.08, scrieti fotul sub forma de adunare matematica simpla, adaugand numarul anului viitor.

 

Adica 2+1+0+8+2+0+1+8 = 4.Numarul 4 este cheia palatului fermecat care deschide misterele viitorului. Calculati numarul dumneavoastra magic si aflati rezultatul. Iata ce reprezinta fiecare numar:

1. In 2018 veti fi gata sa mutati munti din loc, daca doriti neaparat acest lucru. Va fi o perioada ideala pentru schimbari in viata profesionala, pentru gasirea unui nou loc de munca.

2. Trebuie sa va inarmati cu rabdare in 2018. Toti din jur va provoaca, dar veti iesi invingatori numai daca nu veti  grabi lucrurile.

3. Pe viitor, ar fi bine sa va ocupati de o activitate de creatie. Acolo unde este nevoie de solutii neordinare si idei fanteziste, veti putea obtine rezultate deosebite.

4. Este momentul sa treceti la realizarea tuturor planurilor pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le-ati putut duce la indeplinire. Astrele vor fi alaturi de dumneavoastra, ajutandu-va in tot ceea ce intreprindeti.

5. Anul 2018 promite sa fie unul al marilor prefaceri. O perioada in care totul este posibil: nunta, nasterea unui copil, schimbarea locuintei sau a locului de munca. Renuntati cu curaj la tot ceea ce nu va trebuie si incepeti o noua viata.

6. Daca acesta este numarul dumneavoastra magic, inseamna ca in 2018 pe primul loc se vor afla problemele legate de constructia unor relatii armonioase cu oameni apropiati si nu numai. Incercati sa deveniti pentru toti un sprijin, un interlocutor placut, dar evitati sa intrati in conflicte si dispute.

7. Pentru anul viitor, numerologia si astrologii va recomanda sa aveti grija de dumneavoastra. Dar daca nu sunteti in stare, cum i-ati putea ajuta pe altii?

8. Anul 2018 este o perioada excelenta pentru a avansa pe scara ierarhica. Concentrati-va pe activitatea profesionala si totul va fi la superlativ.

9. Va asteapta o perioada a bilanturilor. O anumita faza din viata dumneavoastra se aproapie de sfarsit. Va urma alta, dar perioada de trecere ar putea fi una complicata in plan emotional. Incercati sa abordati totul filosofic.

×
Subiecte în articol: horoscop numere viitor 2018