x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei 2013

Horoscopul dragostei 2013

29 Dec 2012   •   12:49
Horoscopul dragostei 2013

 “Da’ cu dragostea cum stai?” era o intrebare care facea furori prin anii ’90. Afla ce-ti rezerva astrele pentru segmentul dragoste, in 2013.

Berbec
Persoanele casatorite pot intampina mici tulburari ale vietii de cuplu, fie din cauza unor certuri, fie din cauza imbolnavirii partenerului de viata. Cei singuri se vor intelege foarte bine cu persoanele de acelasi sex si vor avea multiple controverse cu persoanele de sex opus. Cei aflati intr-o relatie pot descoperi un adevar ascuns de catre partener si vor fi foarte dezamagiti.

Taur
Prezenta lui Jupiter in prima casa este favorabila pentru Tauri din punctul de vedere al relatiei. Cei singuri se vor indragosti, cei care sunt deja intr-o relatie se pot logodi, iar cei care sunt casatoriti fac planuri pentru un copil. Pot aparea si niste mici disensiuni in cuplu, insa daca stii cum sa le ocolesti, iti va merge din plin in ceea ce priveste dragostea in 2013.

Gemeni

Intrarea lui Jupiter in cea de-a 12-a casa nu va fi de bun augur pentru Gemeni. Lucruri marunte pot degenera si duce la certuri serioase. Potrivit previziunilor astrologice este posibil sa afli ca partenerul de viata te-a mintit, iar aflarea adevarului va fi foarte dureroasa. Unele probleme de cuplu pot fi generate de starea de sanatate a partenerului.

Citeste horoscopul complet pe sfatulparintilor.ro

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 2013