x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Peşti

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Peşti

23 Noi 2016   •   13:14
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Peşti
Sursa foto: pixabay.com

Predicţiile pentru tine arată că, în cursul anului, gândurile tale sunt orientate spre muncă şi îndeplinirea obiectivelor profesionale, astfel încât preocupările privind viața de familie sunt date la o parte. S-ar putea să uiţi cu ușurință de cei care sunt cel mai aproape de tine. Planifică-ţi înainte, cum faci de obicei, și asigură-te că notezi în calendar date speciale cum ar fi zilele de naștere în calendar, astfel încât să nu uiţi să dai cel puţin un telefon.

Sarcinile de la birou încep să se rărească spre sfârșitul lunii decembrie, iar familia este dornică să-și petreacă timpul cu tine. Membrii familiei pot avea un sfat bun pentru tine, în ceea ce privește obiceiurile de muncă şi ar fi bine să îi asculţi. S-ar putea produce un dezechlibru în anul următor şi să fii nevoit să ai gjriă de unul din părinţi. Renunţă la orice plan pentru că sănătatea este cea mai importantă.

Nu ar trebui să fii atât de concentrat pe cariera ta, pe statutul şi prestigiul social atât de mult şi să uiţi de viața ta personală. Tristul adevăr este că pe plan personal stai dezastruos.

Potrivit horoscopului de iubire pentru 2017, anul acesta ar putea fi un an de sex fierbinte.

Jupiter va fi în casa ta sexuală până pe 17 octombrie, iar în primele luni vei experimenta mai mult, vei trăi aventuri pasionale. Vei simţi o atracţie irezistibilă, căreia nu te poţi împotrivi absolut deloc şi vei decide să te laşi dus de val. Trebuie punctat un singur lucru: partenerii nu vor accepta niciun fel de restricţie şi nu vor fi dependenţi de tine. Au nevoie de spaţiu, dar aceste lucruri nu vor constitui o problemă pentru tine. Dacă amândoi veţi înţelege cum stă treaba cu libertatea în cuplu, relaţia voastră ar putea fi una dintre relațiile cele mai satisfăcătoare le-ați avut vreoda.

Dacă eşti în căutarea unui tovarăș de drum și iubitor cu care să explorezi lumea întreagă, aceasta ar putea fi persoana perfectă pentru tine.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Berbec

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Taur

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Gemeni

 

 

 

×