x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii august 2018: Riscați, dar câștigați mulți bani!

Horoscopul lunii august 2018: Riscați, dar câștigați mulți bani!

20 Iul 2018   •   13:03
Horoscopul lunii august 2018: Riscați, dar câștigați mulți bani!

HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2018. In aceasta luna apar oportunitati frumoase pentru a castiga bani multi, cu riscul insa de a va schimba regimul obisnuit de viata. Aflati in fata unei alegeri, veti oscila inainte de a lua o decizie si veti ezita inainte de a face primul pas spre marele noroc

 

Totusi, dorinta de castig, dar si tentatia unor schimbari in propriul stil de viata va vor determina, pe de o parte, sa asumati riscuri si, pe de alta, sa intelegeti ca, intr-adevar, sunteti capabili de mult mai multe. 

Cu alte cuvinte actionati si incercati sa folositi oportunitatile ivite pentru a nu regreta ulterior. Numai asa va puteti implini dorintele, ii veti putea ajuta pe cei dreagi si va veti putea considera fericiti. 

Luna august favorizeaza afacerile, tranzactiile si operatiunile financaire de risc. Este o perioada in care banii se castiga usor, inclusiv din cauza unor circumstante fericite, precum un bilet norocos la loto sau la alte asemenea jocuri, vanzari sau achizitii de imobile, masini. 

Nu trebuie sa va fie teama decat un singur lucru: sa nu fiti inselati, trasi pe sfoara sau jefuiti. Prin urmare, nu va laudati, nu divulgati secrete. E mai sanatos!

In acelasi timp, daca ati intrat in posesia unor bani, nu va grabiti sa ii cheltuiti. Este posibil ca, la un moment dat, sa aveti nevoie de ei tot pentru propria bunastare. 

×