x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii februarie 2018: Racii se pot lansa in afaceri!

Horoscopul lunii februarie 2018: Racii se pot lansa in afaceri!

27 Ian 2018   •   18:58
Horoscopul lunii februarie 2018: Racii se pot lansa in afaceri!

Cei nascuti sub semnul Racului trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa mearga inainte, ignorand toate obstacolele. Oricat de mare ar fi tentatia de a da inapoi, prognoza astrologica pentru februarie promite emotii si senzatii noi. Soarta va fi de partea dumneavoastra. Profitati de aceasta perioada de succes.

 

Dragoste

Pe plan sentimental, la mijlocul lunii sunt foarte posibile certuri si discutii aprinse cu partenerul de viata, un conflict care pune in pericol supravietuirea relatiei. Daca nu va doriti asa ceva si vreti sa preveniti acest scenariu, acordati mai multa atentie persoanei iubite.

Conflicte sunt posibile nu doar in familie, dar si la serviciu, la munca, unde pot aparea neintelegeri cu colegii si sefii. Astrele va sfatuiesc sa dati dovada de mai multa retinere, de stapanire. Nu izbucniti la fiecare pas, pentru ca o cearta aparent inofensiva poate degenera intr-o catastrofa.

Daca nu v-ati gasit inca perechea, nu disperati. Nu este un moment tocmai potrivit pentru astfel de cautari. Concentrati-va pe cariera, pe dezvoltarea interioara. Poate va inscrieti la niste cursuri, de literatura, teatru sau, de ce nu, de croitorie.

Finante

Februarie reprezinta o perioada indicata pentru a va incerca fortele in afaceri, pentru a porni o afacere proprie. Nu va descurajati insa la primul hop intalnit, la primul esec. Nu gresesc decat cei care nu fac nimic, iar intelepciunea dumneavoastra va permite sa trageti povetele necesare din greselile facute.

La munca, la birou, atmosfera devine intr-atat de fierbinte, de incendiara, incat va este greu sa va concentrati. Poate ar fi cazul sa gasiti alt loc de munca. In orice caz, trimiteti CV-uri, urmariti ofertele de joburi.

Sanatatea

Aveti grija de starea de sanatate, in caz contrar lucrurile ar putea lua o intorsatura nu tocmai placuta. Foarte atenti cu rudele, cu parintii, cand trebuie sa mergeti la doctor, evitati cat puteti intalnirile cu medicii.

Desi, potrivit astrele, nu este exclusa acutizarea afectiunilor cronice. De aceea este bine sa faceti din timp o programare la medicul de specialitate. Pentru orice eventualitate.

Este cazul sa renuntati la unele obiceiuri nesanatoase, mai ales daca simtiti ceva ciudati cand respirati. In orice caz, pentru a va calma, obisnuiti-va sa faceti zilnic un dus alternativ si putina miscare dimineata. Macar cinci minute de gimnastica prin casa.

Zile norocoase:  5, 11, 15, 19, 24, 27

Zile proaste: 6, 12, 20

 

×
Subiecte în articol: horoscop rac afaceri sanatate finante dragoste