x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii mai. Află previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Horoscopul lunii mai. Află previziunile astrologului Mariana Cojocaru

29 Apr 2014   •   12:06
Horoscopul lunii mai. Află previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Apariţia eclipsei de Soare, din 29 aprilie, va încheia o perioadă în care ne-am aflat ca între ciocan şi nicovală. Totuşi, luna mai va aduce, pentru unii nativi, schimbări în bine din punct de vedere profesional şi chiar a vieţii, conform previziunilor realizate de astrologul Mariana Cojocaru la România TV.

HOROSCOP: Verifică, în procente, ce compatibilitate există între zodii. Ea-Peşti, El-Scorpion, 99%!

BERBEC: Începând cu data de 3 mai, Venus va intra în constelaţia Berbecului. Această schimbare va însemna că nativii tineri şi singuri vor avea şanse să se îndrăgostească. Deşi planeta Venus nu le va da câştiguri fabuloase de bani Berbecilor, dar le va da câştiguri mulţumitoare. De asemenea, îşi pot reînnoi garderoba în luna mai şi pot
avea parte de tot felul de bucurii mărute, dar dese.

Berbecii adulţi care nu au făcut alegeri inspirate în iubire vor trece până pe 20 mai prin cutremure existenţiale. Acolo unde nu mai există loc de armonie, de împăcare, relaţiile se pot deteriora. Totuşi, un nou început pentru Berbeci poate însemna o nouă provocare, o nouă relansare în plan afectiv.

Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun ce exerciţii fizice să faci pentru a slăbi

TAUR: Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi în luna mai. Veţi gândi şi analiza toate posibilităţile ce ţin de plan social şi profesional. Atenţia se va îndrepta şi spre sănătate, deoarece acolo unde există probleme şi chiar afecţiuni cronice, eclipsa de Soare nu face decât să le zgândăre şi să supradimensioneze afecţiunile.

Cum seduci un bărbat în funcţie de zodie

GEMENI: Nativii din Gemeni se gândesc la tot felul de strategii, ceea ce înseamnă că vor gândi asupra planurilor de atac. Recomandarea astrologului Mariana Cojocaru este să nu vă aruncaţi în luptă fără să analizaţi mişcările adversarilor sau competiţiei, nu lăsaţi lucrurile la nivel de superficialitate atunci când vă gândiţi să abordaţi o problemă. Nu daţi curs invidiilor, bârfelor pentru că discuţiile pot degenera şi puteţi fi puşi într-o poziţie ingrată.

Totuşi, luna mai este o perioadă interesantă pentru destresare deoarece programul supra-aglomerat face din Gemeni nişte persoane agitate, iar sistemul lor nervos este mult mai sensibil decât la alţi nativi.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.

×