x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru februarie. Zodia care va avea parte de schimbări benefice

Horoscopul runelor pentru februarie. Zodia care va avea parte de schimbări benefice

03 Feb 2018   •   20:53
Horoscopul runelor pentru februarie. Zodia care va avea parte de schimbări benefice
Sursa foto: Samuel Franklin

Horoscopul runelor pentru luna februarie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

BERBEC

Au o luna in care se indragostesc si fac tot ce vor. Simbolul dragostei pentru ei. Dragoste fierbinte. Ii sfatuim acum pe Berbeci sa nu se apuce ca in fiecare zi sa guste din dragostea fierbinte ca s-ar putea sa fie epuizati, la cat sunt de pasionali.

TAUR

Este o luna in care fiecare va avea ceva intarzieri. Taurii sunt sfatuiti ca in luna februarie sa abordeze cu calm problemele care ii intereseaza , lucrurile pe care trebuie sa le rezolve, pentru ca doar asa vor rezolva ceea ce ii framanta si necesitatile lor.

GEMENI

Au o luna in care trebuie sa se ocupe de propria relaxare dar si de persoanele dragi care le simt lipsa de multe ori. Au nevoie de o vorba buna, de o stare de afectivitate suplimentara. Sa nu-si faca totusi probleme daca primesc telefoane alarmante.

RAC

Luna Februarie este aducatoare de barza pentru Raci. Fertilitate si belsug. Este luna in care voua vi se pot implini toate dorintele din prima parte a anului. O luati mai repede.

LEU

Au o luna in care trebuie sa puna cap la cap, sa stie ce vor cu viata lor, pentru ca au niste lucruri fantastice: sa stablieasca ce vor cu profesia, sa stabileasca ce au de gand sa faca in familie, vor casnicie sau nu vor, si la fel de bine in societate, cum se comporta ca sa nu lezeze orgoliul persoanelor de langa ei. Este o luna care vine cu atentionari mari.

FECIOARA

A dat norocul pestea. Este luna in care vin impulsurile astrale. Lucruri senzational de bune. Se produce un salt rapid calitativ in existenta tuturor Fecioarelor.


BALANTA

Pentru Balante, decembrie se muta in februarie. Vin gratificatii, cadouri, bonusuri din toate directiile. Persoanele dragi si persoanele pentru care noi am facut candva ceva vor trimite aceste bonificatii. Este atractia universala. Ce am oferit neconditionat, primim inapoi.

SCORPION

Este o luna in care li se pun la incercare forta, taria, puterea sufleteasca, suferinta. Este o luna in care trebuie sa stranga din dinti, sa mearga mai departe, pentru ca este o luna care ii provoaca. Este o luna cu datorii karmice. Ce au gresit inainte, platesc in luna asta. Dar nu este atat de grav.

SAGETATOR

Apar intarzieri, vin asupra lor schimbari fantastice, benefice. Foarte rapid. Vin dupa data de 3 februarie toate. Se anunta o luna perfecta.

CAPRICORN

Au o luna de mister. Tot ce fac, tot ce se rezolva, este doar cu ajutorul fortei divine. Au si ei destule nebuloase. Este luna in care trebuie sa isi deschida sufletul, sa discute cu cei din jur, sa se sfatuiasca daca este nevoie de un consult psihologic. Nu este o rusine. Trebuie sa se destainuie si sa spuna ce au pe suflet si sa ii apasa ca sa scape de apasarea pe suflet.

VARSATOR

Este luna in care sa fiti in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fiti pregatiti. Vin niste schimbari marcante, fantastice. Acum este punctul cheie la inceputul anului, obtineti ceea ce va doriti.

PESTI

Vesti bune, cadouri, surprize, sume de bani. Pestii sunt favorizati in luna februarie si in intregul an.

×