x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru perioada 18 - 24 martie 2019. Urmează o săptămână furtunoasă

Horoscopul runelor pentru perioada 18 - 24 martie 2019. Urmează o săptămână furtunoasă

17 Mar 2019   •   11:15
Horoscopul runelor pentru perioada 18 - 24 martie 2019. Urmează o săptămână furtunoasă

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 18-24 martie. 

HOROSCOP BERBEC

Are o săptămână în care trebuie să stabilizeze situația, să-și consolideze poziția acasă, în primul rând, că de acolo pleacă, la serviciu când s-a dus și când iese în public să stabilizeze și să știe cine e, să-și creeze coordonatele pentru a reuși. 

HOROSCOP TAUR

Taurul are o săptămână în care este mai furtunos, puțin mai exploziv, nu știu motivele, a ieșit Hagalul, semnul uraganului. Sfatul este să vă mobilizați toate forțele, să pregătiți o bătălie mai furtunoasă cu o condiție, dacă vreți ca bătălia aia să nu ia amploare, să rămâneși calm. Numai așa totul se aranjează. 

HOROSCOP GEMENI

Că tot își doreasc și a ieșit colțul ierbii o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Și pentru cei necăsătoriți, dar și cuplurile unde există Gemeni se reînnoadă sentimentele, vin cu declarații. E fantaStic. O săptămână cu dragostea la cote înalte. 

HOROSCOP RAC

Dacă săptămâna trecută au fost alții care au primit cadouri, acuma s-au mutat la Rac.  O sumă de bani surpriză sau un cadou-surpriză. Suma de bani este ceva mai important. O săptămână de beneficii. De unde vin nu contează, treaba e să vină. 

HOROSCOP LEU

El a avut săptămâna trecută pe Vunjo, l-a ținut în brațe, l-a ocrotit, iar acum, săptămâna aceasta pentru că și-a făcut de cap prea mult, a alergat prea mult, trebuie să recupereze. O săptămână puțin mai anevoioasă, care îi pune la încercare forța, răbdarea, tot ce înseamnă asta. Încercați să fiți puternici și rezistenți că asta e. Mai vin și lucrurile alea care vă probează cât puteți duce. 

HOROSCOP FECIOARĂ

Este în așteptarea unei schimbări foarte importante. E destul de rapid, fiți pregătiți pentru această schimbare. Este efectul boomerangului. Ce ați oferit, dar primiți schimbarea în funcție de ce ați făcut anterior. 

HOROSCOP BALANȚĂ

Se aliniază cu Racul și cineva care se gândește intens la o Balanță va face tot pustiul de bine să îi trimită un cadou frumos, plăcut. 

Citeste aici horoscopul integral

×