x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2019. Urmează o perioadă grea, pe toate planurile

Horoscopul runelor pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2019. Urmează o perioadă grea, pe toate planurile

19 Ian 2019   •   20:54
Horoscopul runelor pentru perioada 21 – 27 ianuarie 2019. Urmează o perioadă grea, pe toate planurile

Horoscop săptămânal. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2019. 

Horoscop CAPRICORN: Să își mobilizeze forțele și să acționeze, să nu aștepte să le pice din cer în aceste zile. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția.

Horoscop VĂRSĂTOR: Se produce un salt calitativ în viața lor, pot câștiga la Loto, pot primi niște bani, pot cunoaște o mătușa Tamara.

Horoscop PEȘTI: Să rămână în așteptarea unei schimbări calitative în viața lor. Doamne ajută și dă.

Horoscop BERBEC: Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Vin lucruri bune în viața lor.

Horoscop TAUR: E pus pe concert, dezvoltă atitudini de uragan, să își mobilizeze toate forțele, să susțină o mică bătălie. Să rămână calmi în aceste discuții.

Horoscop GEMENI: Să își facă bagajele, se pot relaxa, pot face o escapadă, bagajele să fie pregătite la ușă. Pot merge la munte sau la mare, dacă au bani.

Horoscop RAC: Primesc cadouri, ceva bani, un cadou minunat de la cineva special. Mai ales nativele zodiei pot primi un cadou special.

Horoscop LEU: E pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. O săptămână de fericire, cu dragoste la cote înalte.

Horoscop FECIOARĂ: E o săptămână de protecție divină totală, poate a deranjat pe cineva. Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

Horoscop BALANȚĂ: Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

Horoscop SCORPION: Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri. Să elucideze lucrurile.

Horoscop SĂGETĂTOR: Să abordeze altfel problemele, să schimbe tactica, să umble la diplomație, să fie mai rău dacă e cazul, să schimbe tactica și câștigă.

Citește aici horoscopul integral

 

×