x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 noiembrie. O zodie va avea o saptamana exceptionala

Horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 noiembrie. O zodie va avea o saptamana exceptionala

11 Noi 2017   •   23:55
Horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 noiembrie. O zodie va avea o saptamana exceptionala
Sursa foto: humonia/Getty Images/iStockphoto

Ne așteaptă o săptămână plină pentru toate zodiile, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, după ce a văzut ce arată runele.

Berbec –  Vor avea o saptamana exceptionala. Sunt castigatori pe toate planurile si vor avea parte numai de momente frumoase.

Taur –  Sunt intr-o saptamana de alergatura, de calatorii, daca vor sa plece undeva o zi, doua, trei le sunt foarte benefice.

Gemeni –  Sunt sfatuiti sa nu forteze mana norocului, sa aiba un pic de rabdare pentru ca doar atunci vor castiga intru totul.

Rac – Sunt cam suciti si saptamana viitoare. Cu ceva intarzieri vor primi un cadou minunat, cineva se gandeste la ei, le ofera niste posibilitati, niste beneficii.

Leu – Leul este intr-o saptamana de comunicare, mesaje, telefoane, pune pe facebook poze. O sa fie o saptamana de comunicare cu ceilalti.

Fecioară –  Inca nu s au decis daca sa si mute sau nu locuinta la un viitor partener. Daca sa si schimbe locul de munca, sunt foarte timide. Sunt vesnic nemultumite si nu sunt neaparat rele.

Balanță – Saptamana viitoare ne atentioneaza sa avem grija, forta, tarie, putere.E o saptamana putin mai dificila iar daca vom lua masurile de rigoare va fi o saptamana buna.

Scorpion – Sunt sfatuiti sa stea acasa in asteptarea unei schimbari importante, chiar daca va mai intarzia putin.

Săgetător –  – Au o saptamana a adevarurilor. Un adevar important iese la iveala. Aveti grija ce adevar vine si tratati-l in consecinta.

Capricorn – Au o atentionare fantastica, e o saptamana hotaratoare, trebuie sa va consolidati locul in familie si societate pentru a triumfa.

Vărsător – Cu ceva intarzieri vine barza, vor avea parte de fertilitate. Toate dorintele se vor implini. Pentru ei toate visurile se vor implini, este o saptamana cu mari promisiuni.

Pești – Sunt sfatuiti sa abordeze total diferit atitudinea, comportamentul si hotararile pe care le iau.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscopul runelor