x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 17 – 23 decembrie 2018. Intră în perioada de graţie, primesc cadouri, vorbe frumoase

Horoscopul runelor pentru săptămâna 17 – 23 decembrie 2018. Intră în perioada de graţie, primesc cadouri, vorbe frumoase

15 Dec 2018   •   21:48
Horoscopul runelor pentru săptămâna 17 – 23 decembrie 2018. Intră în perioada de graţie, primesc cadouri, vorbe frumoase

Horoscop săptămânal. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 17 – 23 decembrie 2018.

SĂGETĂTOR: În săptămâna asta trebuie să dea deoparte fricile şi problemele legate de trecut. Trebuie să se pregătească de un an mai bun.

CAPRICORN: Are o săptămână de mobilizare totală în care să bată cu pumnul în masă şi să îşi aranjele problemele în casă, familie, societate.

VĂRSĂTOR: Ajung în postura de a discuta cu ceilalţi membri de familie despre problemele care îi frământă.

PEȘTI: Au o săptămână în care trebuie să aibă răbdare, forţă şi tărie. Încă îi nemulţumeşte ceva şi asta este o săptămână de suferinţă pentru ei.

BERBEC: Are o săptămână în care explodează de dragoste. Are şansa de a găsi o dragoste nouă, fierbinte, pasională.

TAUR: Au o săptămână de multe mesaje şi comunicare. E o săptămână în care vor face mult dialog.

GEMENI: Gemenii îşi fac bagajele şi se pregătesc ca înainte de Crăciun să îşi ia o vacanţă, să îşi mărească perioda de distracţie.

RAC: Intră în perioada de graţie, primesc cadouri, vorbe frumoase. Sunt în centrul atenţiei.

LEU: Stau acasă cuminţi şi aşteaptă o schimbare foarte importantă şi benefică. Să fie pregătiţi de lucruri bune.

FECIOARĂ: Au fost agitate tot anul, iar acum runele le oferă două sfaturi. Relaxaţi-vă şi lăsaţi-i pe ceilalţi să trăiască.

BALANȚĂ: Sunt cam întoarse, dar asta nu înseamnă că nu vor primi veşti bune şi cadouri, poate şi o sumă de bani surpriză!

SCORPION: Intră anticipat într-o viaţă nouă. Apar lucruri fantastic de bune care îi revigorează în toate planurile.

Citeste aici horoscopul integral

×