x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie

Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie

17 Apr 2016   •   11:21
Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Vei avea o săptămână agitată şi stresantă la locul de muncă, dar dacă lucrezi cu grijă, creativitatea ta va ieşi la iveală, iar ideile tale vor fi apreciate de colegi şi superiori. Din punct de vedere financiar, lucrurile arată bine şi îţi vei putea permite câteva mici capricii. În relaţia de cuplu ar putea să apară probleme, dacă nu discuţi suficient cu partenerul. Este important să spui ce gândeşti. E momentul să ai grijă de sănătatea ta şi să acorzi timp propriei persoane: plimbă-te şi dormi cât mai mult.

 

Taur

Treci printr-o perioadă favorabilă în plan profesional. Îţi va fi uşor să iei decizii şi să câştigi dezbateri, formulând cele mai bune argumente. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul să mergi la interviuri. Nativii singuri îşi vor dori să îşi găsească perechea, dar ideal ar fi să aibă răbdare şi să nu se entuziasmeze în funcţie de prima impresie. E momentul să treci la o alimentaţie de vară, alegând fructe, legume şi salate, altfel rişti să pui câteva kilograme.

 

Gemeni

Foloseşte-ţi creativitatea pentru a soluţiona sarcinile cele mai extenuante, dar şi pentru a pune bazele unor noi proiecte. Ai motivaţie şi te trezeşti cu chef de muncă în fiecare zi. Totuşi, se recomandă să cheltuieşti cu moderaţie săptămâna aceasta. Vineri va fi cea mai norocoasă zi pentru tine, pentru că s-ar putea să îţi întâlneşti dragostea. Starea de sănătate este bună, dar te vei confrunta cu stresul. Pentru a scăpa de această problema este esenţial să faci cât mai multă mişcare.

 

Rac

Ai în faţă o săptămână plină, cu multe provocări şi noutăţi. Ai putea primi o ofertă de angajare sau ai putea începe să lucrezi la un nou proiect. În orice caz, în plan financiar lucrurile arată bine. Şi segmentul personal e plin de surprize: zilele următoare ai putea cunoaşte pe cineva care va însemna mult pentru tine şi chiar dacă lucrurile nu se vor desfăşura atât de repede cum îţi doreşti, răbdarea îţi va fi răsplătită. Eşti sănătos şi te simţi bine, unicul sfat este să nu iei stimulente pe bază de cofeină sau suplimente.

 

Leu

La locul de muncă trebuie să îţi dai mai mult interesul şi să te concentrezi asupra sarcinilor pe care trebuie să le duci la bun sfârşit. Poţi socializa cu prietenii şi rudele după program. În plan sentimental, Marte se face responsabil pentru trăirile pasionale şi chiar dacă îţi place să fii cucerit(ă), nu să cucereşti, ar trebui să renunţi la orgoliu de această dată. Eşti într-o stare bună, te simţi bine fizic şi psihic. Trebuie doar să eviţi schimbările bruşte de temperatură, pentru că rişti să răceşti.

 

Fecioară

Mercur facilitează şi îmbunătăţeşte toate aspectele care au legătură cu locul de muncă, astfel că totul îţi va ieşi bine săptămâna aceasta. Totuşi, este important să acorzi atenţie relaţiei de cuplu. În caz contrar, rişti să te cerţi cu persoana de lângă tine din motive lipsite de importanţă. Oboseala va fi resimţită zilele următoare, apparent fără nicio cauză. Pentru a combate această neplăcere, ar trebui să petreci cât mai mult timp în aer liber şi, eventual, să începi să participi la cursuri de yoga sau pilates.

 

Balanţă

Eşti motivat(ă), ai o stare bună şi vei reuşi să îi impresionezi pe superiori. Cu toate acestea, nu este momentul să le ceri ceva, întrucât lucrurile pot degenera şi vei strica atmosfera creată. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să îţi faci probleme – totul va ieşi mai bine decât te aştepţi. Prietenii vor dori să fie în preajma ta zilele acestea, pentru că eşti o persoană pe care pot conta. Din păcate, dorinţa de a face cât mai multe lucruri te-a extenuat. Este cazul să îţi rezervi mai mult timp pentru tine.

 

Scorpion

Este un moment prielnic pentru conversaţii importante. Forţa de persuasiune şi încrederea în propria persoană îţi vor putea aduce noi colaborări, satisfacţii profesionale la care nici nu te aştepţi. Săptămâna va fi una bună şi în plan personal. Nativii singuri îşi vor găsi o persoană specială, cu care vor petrece momente speciale, iar cei implicate într-o relaţie, vor retrăi momentele care i-au adus lângă partener. Sănătatea este una bună, trebuie doar să acorzi atenţie energiilor emoţionale.

 

Săgetător

Te adaptezi bine valului de noutăţi de la locul de muncă. Ştii cum să interacţionezi cu colegii şi cu partenerii. Se schimbă însă aşteptările tale, pentru că vei simţi o puternică dorinţă de a evolua. Este momentul să îţi cumperi ceva ce îţi doreai de mult timp. Persoana de lângă tine se va arăta puţin deranjată de egoismul tău, pentru că, aparent, în ultima perioadă ai fost atent doar la propriile nevoi şi sentimente. În general, ai o stare de sănătate bună şi emani multă energie pozitivă.

 

Capricorn

Mercur are o influenţă pozitivă şi te umple de energie şi vitalitate. Reuşeşti să rezolvi cele mai dificile sarcini fără niciun efort şi îi uimeşti pe cei din jur cu abilitatea de a găsi soluţii şi răspunsuri la orice problemă. Pentru a evita problemele cu banii însă, trebuie să gândeşti fiecare decizie de două ori. Săptămâna viitoare vei cunoaşte oameni noi şi probabil şi o persoană specială. Este momentul să pleci la alergat, să petreci cât mai mult timp în parc şi să te destrezi.

 

Vărsător

Le demonstrezi tuturor cât eşti de competent, în cazul în care mai avea cineva o îndoială. Ai idei bune şi ştii perfect şi cum pot fi puse în aplicare. În plan financiar, lucrurile stau bine în continuare. Simţi că este momentul să îţi faci bagajele şi să pleci în concediu cu persoana iubită. Din păcate, acest lucru va fi posibil doar în weekend, când vei reuşi să îţi programezi o escapadă la munte. Eşti plin de energie şi  ai o stare de sănătate excelentă, trebuie doar să scapi de sursele de stres.

 

Peşti

Venus şi Neptun îţi aduc oportunităţi incredibile în plan profesional. Chiar dacă succesul nu este instantaneu, poţi fi sigur că eforturile şi aşteptarea vor merita. Săptămâna următoare îţi va aduce numeroase schimbări. Partenerul de viaţă va începe să îţi facă diferite reproşuri, într-o maniera deranjantă. Totuşi, joi sau vineri, veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Te simţi bine şi faci foarte multe lucruri, dar trebui să fii atent pentru că ai putea ajunge la extenuare.

×
Subiecte în articol: horoscop