x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 11-17 mai. O saptamana obositoare, se pare...

Horoscopul săptămânii 11-17 mai. O saptamana obositoare, se pare...

11 Mai 2015   •   08:41
Horoscopul săptămânii 11-17 mai. O saptamana obositoare, se pare...
Sursa foto: freeimages.com

Berbec - Armonia este prezenta in ambientul tau, fie ca este vorba despre atmosfera frumoasa din familie, fie ca este vorba despre reusitele pe care le obtii la locul de munca. De aici si sansa de a te impaca cu membrii familiei cu care nu te mai intelegi sau cu care erai certat. Daca ai ocazia de a cheltui ceva bani pentru a-ti redecora casa, descoperind noi idei de a-ti amenaja ambientul, nu te sfii sa actionezi in aceasta directie. In schimb, incepand cu 12 mai, se poate spune ca a sosit momentul sa te ocupi de tot ceea ce presupune invatare rapida si comunicare, dar evita sa-ti lasi vorbele sa prinda viata fara a le gandi cu atentie, inainte...

Taur - In primul rand, pe masura ce saptamana trece, fii cu bagare de seama atunci cand manuiesti obiecte ascutite sau cand exista situatii in care te poti accidenta, mai ales in partea superioara a corpului. Apoi, evita sa cheltui bani doar de dragul de a cheltui; este posibil cam in aceasta saptamana, sa ai oricum cheltuieli mai mari decat te-ai asteptat. Vestea buna este ca, pe langa faptul ca vei fi din ce in ce mai motivat a face rost de bani, vei avea si ocazia de a obtine aceste noi venituri. Se poate ca pe 15 mai sa fii "napadit" de responsabilitati si de aici si nivelul de stress sa creasca. Nu este cazul sa faci mai mult decat poti; zilele nu intra in sac.

Gemeni - Daca ai senzatia ca trebuie neaparat sa faci un anume lucru, asteapta pana ce aceasta idee iti este confirmata de o alta sursa; este posibil sa nu fie Ingerul tau pazitor cel care iti sopteste aceste "ganduri". Sunt posibile conflicte cu parintii (probabil tatal) sau cu persoana iubita, in apropierea zilei de 12 mai; tot atunci fereste-te a sta cu capul neacoperit in lumina Soarelui sau sa te lasi inghetat de aerul conditionat pornit. Este o perioada in care partea superioara a corpului tau este expusa si mai sensibila decat de obicei. Asigura-ti odihna necesara. Totusi, surprize frumoase vor exista, doar ca nu vor fi atat de evidente, initial.

Rac - Mai mult decat oricand ai nevoie de o amplificare a puterii tale mentale. Rezerva-ti timp pentru a medita si pentru a-ti calcula miscarile pe care le vei face, de indata ce Marte va parasi cea de-a douasprezecea casa a horoscopului tau solar, respectiv 24 iunie (loc in care ajunge pe 12 mai). Fereste-te a creea conflicte emotionale. de aceasta data este nevoie sa controlezi impresia pe care ceilalti o au despre tine, insa nu exagera, ajungand la paranoia. Orice forma de frica te va consuma mai mult decat iti poti permite, din punct de vedere energetic, cel putin. Spre sfarsitul saptamanii evita a imprumuta bani prietenilor tai.

Leu - Lamureste toate aspetele relatiei tale de dragoste. Incearca sa descoperi ceea ce ar putea fi neplacut intre tine si persoana iubita si clarifica situatia - este o perioada execelenta pentru a face acest lucru. In schimb, sunt posibile neintelegeri intre tine si prietenii tai sau cei din anturaj, deoarece Marte va ajunge in aceasta zona din horoscopul tau solar pe 12 mai, impulsionand pe fiecare sa cedeze in fata propriilor slabiciuni. In conditiile in care iti doresti sa te dedici unui scop umanitar, nu renunta la aceasta idee. Avantajul tau este acela ca ai sansa de a intui ceea ce este in mintea celorlalti; de aici si sfatul de a-i intelege pe toti si de a-i ierta, atunci cand gresesc in fata ta.

Fecioara - Se amplifica dorinta ta de a-ti petrece timpul alaturi de prieteni, un timp de calitate si multa voie buna. Si ai face foarte bine sa iti petreci timpul alaturi de acestia, ai nevoie nu doar de energia lor pozitiva ci si de compania unor persoane care vad intr-un mod obiectiv lucrurile care se intampla in viata ta. In ceea ce priveste nu doar familia, ci si cariera, se pare ca evolutia ta se afla intr-o faza de stagnare; nu dispera, foloseste aceste momente pentru a-ti analiza potentialul si scopurile. Toate acestea pentru a sti cum anume si in ce directie sa actionezi incepand cu 24 iunie. Pregateste-ti un nou start, uitand de frica de esec.

Balanta - Daca ai ocazia de a discuta cu un mentor spiritual, in aceasta saptamana, nu ezita sa pornesti un dialg, cu aceasta persoana. Multe informatii valoroase si sfaturi de suflet vor ajunge la tine. Insa, este posibil ca pe 12 mai sa ai parte de discutii purtate in contradictoriu cu persoana iubita sau cu asociatii tai. Toate acestea pot fi usor depasite daca nu uiti ca trebuie sa fii diplomat in exprimare, nicidecum grosolan. La sfarsitul saptamanii este posibil ca un prieten foarte bun sa aiba nevoie de ajutorul tau - nu ezita sa i-l oferi. Pe cat posibil, nu accepta cadouri decat daca stii sigur care intentia din spatele acestora.

Scorpion - Esti, in continuare, sfatuit sa nu refuzi nicio invitatie de-a-ti petrece timpul alaturi de o persoana draga, undeva, la mare departare de casa. Te vei indragosti de locurile vizitate si te vei relaxa - ai nevoie de o asemenea bucurie. Unde mai pui si faptul ca, toti oamenii pe care ii vei cunoaste vor fi surprize placute pentru tine, prin propria lor prezenta. Ai nevoie de sfaturi specializate in ceea ce priveste resursele de care dispui - de indata ce Marte va accesa semnul Gemenilor, pe 12 mai, sunt posibile pierderi financiare, ori un plan pre-stabilit al cheltuielior te poate scoate din impas. Pe cat posibil, incearca sa nu ramai in urma cu platile.

Sagetator - Se pare ca se maresc veniturile persoanei iubite, ceea ce este de bun augur. Pe de alta parte, surprizele placute apar de unde nu te astepti, fapt care iti va face viata sa para mai putin grea decat ai senzatia ca este. In schimb, de indata ce Marte ajunge in cea de-a saptea casa a horoscopului tau solar, respectiv pe 12 mai, problemele in cuplu par a nu se mai termina. Ceea ce tu trebuie sa faci este sa eviti a transforma orice discutie sau neplacere intr-o cearta de proportii. Evita excesele alimentare la sfarsitul acestei saptamani. O saptamana in care trebuie sa pui la indoiala si sa verifici orice informatie primita.

Capricorn - O saptamana in care orice parteneriat nou infiintat este potrivit scopurilor tale. Tot acum ai sansa de a-ti da seama pe cine anume iti doresti in viata ta si sa actionezi in acest sens. In schimb, se pare ca vei avea din ce in ce mai mult de lucru, incepand cu a doua zi a acestei saptamani, recompensele fiind mari, ceea ce te va motiva sa duci totul la bun sfarsit, cat mai repede si cat mai eficient posibil. Daca este nevoie sa iti revizuiesti munca, fa-o cu rabdare si dedicare. Vei culege roadele si laurii in curand. Sfarsitul de saptamana iti poate aduce o dragoste traita cu o intensitate extrema; nu te lasa prins in mrejele unui scenariu imposibil...

Varsator - Este posibil sa descoperi jocuri ascunse, lupte pentru putere si dominare, in interiorul familiei tale, de aceasta data. Foarte probabil vei descoperi un secret care iti este tainuit de catre partenerul/partenera de viata de multa vreme incoace, insa vei gasi puterea si intelepciunea de care ai nevoie pentru a combate aceasta situatie si pentru a iesi basma curata. Nu-ti certa fara motiv copiii sau persoana pe care o iubesti si nu risca averea mostenita, crezand ca o poti pune ramasag. Speculatiile nu iti sunt de folos, de aceasta data. Nu esti situat in pozitia in care poti negocia - nu uita de acest aspect.

Pesti - O saptamana obositoare, se pare... Ai mult de munca si cei cu care interactionezi nu-ti vor, neaparat, binele. Pe de alta parte, ia in calcul faptul ca este momentul sa faci o schimbare in ceea ce priveste rutina ta zilnica si este posibil sa fie nevoie de prezenta ta de spirit in familie, "locul" cel mai sensibil in cazul tau, in aceasta perioada. Este nevoie sa fii mai precaut decat de obicei, in special in cazul in care ai un stil de condus (automobilul) sportiv sau agresiv, ori daca practici vreun sport extrem. Poate ca este mai bine daca alegi sa iti petreci sfarsitul de saptamana acasa, in compania unor prieteni foarte apropiati, alaturi de familia ta.

horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop