x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 2 - 8 mai

Horoscopul săptămânii 2 - 8 mai

01 Mai 2016   •   16:59
Horoscopul săptămânii 2 - 8 mai

Berbec

Te simți în formă, ai umor și o stare generală bună. Totuși, nu trebuie să te focusezi doar asupra succesului, ci și asupra valorii umane. Șefii, colegii și partenerii de afaceri vor juca un rol important. În ceea ce privește finanțele, ar trebui să economisești puțin pentru a-ți merge mai bine pe viitor. Este necesar ca în relația de cuplu să îți rezervi mai mult timp pentru activități împreuna. Sănătatea este bună, totuși nu fă excese și profită de acest început de săptămână pentru a te odihni. Renunță la obiceiul dăunător de a face multe lucruri deodată și de a fi în toate părțile.

 

 

Taur

Timiditatea care te-a caracterizat în ultima perioadă va dispărea ca prin minune. În plus, te încântă ideea că se apropie vară și începi să faci schimbări în ceea ce privește stilul de viață nu doar pentru a arăta mai bine, ci și pentru a avea mai multă energie pentru toate activitățile pe care ți le-ai propus. Din păcate, întoarcerea la birou după mini-vacanță nu e tocmai lucrul pe care ți-l dorești, dar grație colegilor cu care ai o relație bună te vei mobiliza și îți vei schimba atitudinea față de muncă. În plan economic, lucrurile merg mai bine ca niciodată și îți permiți să faci mici cumpărături pentru tine.

 

 

Gemeni

Cu Venus în casa zodiei tale, aproape tot ce ți se întâmplă are legătură cu dragostea, dar și cu frumosul. Parcă mai mult ca niciodată vei fi tentat să admiri natura din jur, să pierzi timpul prin magazinele cu haine și să te îndrăgostești. La locul de muncă, situația pare puțin incertă și asta din cauza faptului că te-ai săturat de rutină. Nu îți faci multe probleme în acest sens, ai prea multă energie pe care vrei s-o utilizezi ieșind cu prietenii, făcând sport și de ce nu, pentru vacanța de vară pe care o aștepți cu nerăbdare după zilele libere de care te-ai bucurat.

 

 

Rac

Vei trece printr-o perioadă ușor anostă, dar ești mulțumit de această stabilitate și de faptul că nu se petrec schimbări majore, cel puțin pentru moment. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să muncești din ce în ce mai mult, astfel încât să finalizezi toate proiectele pe care le ai în derulare până la începutul verii. Dacă vei dori să îți îmbunătățești situația financiară, va trebui să îți pui imaginația la treaba. Soarele de care te-ai bucurat zilele acestea îți oferă energia necesară pentru a începe săptămâna cu dreptul, dar și pentru a-i inspira pe cei din jur.

 

 

Leu

Marte îți aduce varietate în toate planurile, iar cele mai bune zile vor fi miercuri și joi. Din păcate, nu ai deloc răbdare, iar acest lucru nu aduce nimic bun. Ai grijă la locul de muncă, căci ai putea comite greșeli majore din grabă, iar șefii nu ți le vor ierta. În ceea ce privește segmentul financiar, nu ai niciun motiv să te plângi. Chiar dacă ai exagerat puțin de sărbători, poți repara situația zilele următoare, consumând alimente bogate în vitamine și dormind bine. Datorită zilelor libere ai reușit să reiei contactul cu prietenii și cel mai probabil veți continua să vă vedeți.

 

 

Fecioară

Vei avea nevoie de liniște zilele acestea. Nu lăsa stresul să se instaleze în viața ta și organizează activități plăcute alături de familie sau de partenerul de viață. Poți face sport, dar alege o formă de mișcare ușoară și caută ceva care să te relaxeze cu adevărat. Din păcate, la locul de muncă vei avea parte de o săptămână plină de neînțelegeri și va trebui să explici de două ori ce îți dorești de fapt pentru că lumea să priceapă. În ceea ce privește segmentul financiar, lucrurile merg  bine și vor continua să urmeze acest curs ascendent, grație influenței lui Marte.

 

 

Balanță

Te gândești numai la vară, iar astrele îți promit că dorința ta de a petrece câteva luni însorite de neuitat se vor împlini. Totuși, trebuie să ai răbdare pentru a te putea bucura de aventură. Vrei să primești totul foarte rapid, iar acest lucru este valabil și în plan profesional. Uranus și Marte vor înclina balanța în favoarea ta și vei cunoaște persoanele care te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivul. Este posibil să te afli în fața unei noi oferte de muncă sau a unei surse de venit suplimentar. Chiar dacă nu îți place sportul, e momentul să începi să faci puțină mișcare pentru a elimina stresul.

 

 

Scorpion

Chiar dacă totul se desfășoară extrem de lent și ești pe punctul de a-ți pierde răbdarea, influența Soarelui e de un real ajutor și îți vei da seama că și momentele de liniște ar trebui gustate. Pentru a-ți atinge obiectivele profesionale este esențial să conștientizezi importanța muncii de echipă; doar dacă vei ajunge la un numitor comun cu partenerii sau colegii vei reuși să ai succes. Lasă orgoliul la o parte și învață să ceri ajutor dacă e cazul. Cuvântul „sport” a dispărut de mult din vocabularul tău, iar problema este amplificată de obiceiul tău de a consuma alimente bogate în calorii.

 

 

Săgetător

Venus îți oferă câteva zile extrem de emoționante în plan sentimental și ar trebui să profiți de această influență fastă. La locul de muncă te dovedești la fel de eficient(ă) ca până acum și dacă te vei implica în activitățile altor departamente vei avea numai de câștigat. Superiorii te vor remarca, vei învăța lucruri noi și ai putea primi recomandări pe viitor. Vei vrea să faci diverse cumpărături, dar ideal ar fi să îți temperezi această dorință, să îți faci o listă cu lucruri necesare și să achiziționezi doar bunurile esențiale. Nu îți fă prea multe planuri și ai grijă să te odihnești suficient!

 

 

Capricorn

Se anunță câteva zile în care vei învăța multe despre propria persoană. Încearcă să privești în interior pentru a te înțelege și a descoperi ce îți dorești cu adevărat. Cunoscând aceste aspecte, vei găsi soluția la toate problemele tale. Marte îți va complica puțin existența, influențându-ți ideile și propunerile. În perioada următoare nu ar trebui să îți asumi niciun risc în plan financiar. Din fericire, rezistența și energia sunt la cote maxime și ai o sănătate de fier. Ar trebui să profiți de acest avânt și să te miști cât mai mult, dar trebuie să renunți la ieșirile nocturne.

 

 

Vărsător

Ai prefera să visezi și să te confrunți mai puțin cu problemele existenței concrete, de zi cu zi. Cu toate acestea, Marte și Uranus îți vin în ajutor și vor facilitatea abordarea de noi proiecte și idei interesante. Chiar dacă vei avea de muncă pentru a le duce la bun sfârșit, rezultatele vor fi excepționale. Și în plan financiar, lucrurile merg bine. Starea generală de sănătate este una bună, dar vremea este înșelătoare, așa că ideal ar fi să te îmbraci puțin mai gros pentru a nu răci. Adoptă o dietă echilibrată și odihnește-te pentru a avea un sistem imunitar puternic.

 

 

Pești

Se anunță o săptămână minunată pentru romantici, grație influenței Soarelui. Vei avea șansa să petreci momente de neuitat alături de persoana iubită. La locul de muncă, trebuie să fii obiectiv și să te exprimi cât mai clar, pentru a nu-ți periclita planurile. Explică-le în amănunt colegilor cum ar trebui să se deruleze proiectele, motivându-ți alegerile. Starea de sănătate nu este cea mai bună, așa că ar trebui să reduci ritmul. Sfatul nu este să lenevești, ci să cauți activități care să îți facă plăcere, care să nu te sece de energie. Este esențial să ai o stare fizică optimă pentru a te simți bine psihic.

×
Subiecte în articol: horoscop