x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 23 - 29 mai

Horoscopul săptămânii 23 - 29 mai

22 Mai 2016   •   21:35
Horoscopul săptămânii 23 - 29 mai

Berbec

Nu vei avea parte de prea multe schimbări săptămâna aceasta, dar Venus îţi oferă o stare de bine şi te transformă în cea mai carismatică persoană din încăpere. Cele mai bune zile pentru tine vor fi joi şi vineri. În plan profesional, totul merge bine, ai parte de un mediu liniştit şi armonios, dar, din păcate, s-ar putea să te confrunţi cu anumite probleme în ceea ce priveşte finanţele. Ar fi momentul să faci economii şi să renunţi la cheltuielile inutile. Dat fiind faptul că prietenii vor fi destul de ocupaţi şi vei avea mult timp liber, vei alege să stai în casă. Renunţă la leneveală şi apucă-te de sport.

 

Taur

Venus îţi aduce varieta şi activităţi inedite. Bucură-te de prietenii tăi şi de activităţile de grup. Nativii care au pereche vor avea cele mai multe planuri: ieşi la grătar, la petreceri, festivaluri. În ceea ce priveşte locul de muncă, ar trebui să încerci să îţi schimbi atitudinea şi să înveţi să vezi şi partea plină a paharului. În plan financiar, totul merge bine, deoarece Venus şi Neptun te ajută să intuieşti situaţiile şi să obţii profit maxim din fiecare investiţie. Trebuie să găseşti o modalitatea de a te relaxa şi să înveţi să separi viaţa privată de cea profesională. Dacă ai o stare psihică bună, te vei simţi bine şi fizic.

 

Gemeni

Să ajungi să cunoşti cu adevărat oamenii nu este întotdeauna uşor, de aceea trebuie să fii atent şi să nu acorzi încredere oricui. Pentru a avea succes în plan profesional, trebuie să ţii cont de sfaturile superiorilor sau ale colegilor mai experimentaţi. Este mai bine să avansezi cu paşi mici, dar siguri, decât să faci salturi uriaşe, care nu îţi oferă nicio siguranţă. Datorită influenţei lui Venus, lucrurile vor merge bine la capitolul finanţelor. Te simţi bine fizic, dar starea de spirit este schimbătoare. Ai nevoie de un orar mai strict pentru a reuşi să faci tot ce ţi-ai propus, incluzând aici şi sportul şi întâlnirile cu prietenii.

 

Rac

Venus va intra în semnul tău la sfârşitul săptămânii şi vei deveni din ce în ce mai romantic. Vei avea parte de o perioadă tumultoasă, plină de transformări, dar vei şti cum să iei lucrurile cu calm. Diferite schimbări se vor petrecere şi la nivel profesional şi economic. Vei începe noi proiecte, iar succesul nu va întârzia să apară. Trebuie doar să ai grijă cu ce cumperi, există riscul să întreci măsura şi să cheltuieşti banii inutil. În prezent, ai multă energie şi cea mai bună modalitate de a profita de ea este să faci sport. Te vei relaxa mişcându-te, îşi vei accelera metabolismul şi îţi vei limpezi gândurile.

 

Leu

Eşti carismatic, prietenii te apreciază, iar acest lucru îţi dă o stare de bine. Este momentul ideal pentru a face planuri de vară cu grupul. Săptămâna aceasta îţi vei da seama că rabdarea este o calitate esenţială. La locul de muncă vor fi demarate noi proiecte şi va trebui să le explici colegilor de muncă ce au de făcut. Din fericire, totul va fi un succes, iar acest lucru se va reflecta asupra contului tău. Totuşi, este momentul să acorzi o mai mare atenţie stării de sănătate. Chiar dacă Marte îţi va da multă energie, trebuie să conştientizezi că forţele tale nu sunt nelimitate. Încearcă să te dormi mai mult noaptea.

 

Fecioară

Mercur accentuează tot ce are legătură cu planul sentimental. Îţi recuperezi încrederea în dragoste şi în relaţia de cuplu. La locul de muncă este momentul ideal pentru a pune în practică ideile pe care le ai de mai mult timp. Vei avea succes, dar nu te vei mulţumi cu puţin şi vei face tot ce îţi stă în putinţă pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Nu trebuie să îţi faci probleme în ceea ce priveşte aspectul financiar, căci lucrurile vor merge mai bine ca niciodată. Caută un sport care să te binedispună şi care să fie eficace în acelaşi timp. Monotonia nu ar trebui să intre în vocabularul tău.    

 

Balanţă

Nu te adapta şi nu accepta sistemul de gândire care ţi se impune. Urmează-ţi propriile interese, în caz contrar, vei avea parte de nefericire. Nu îţi va sta capul la muncă săptămâna aceasta şi vei vrea să fii oriunde, numai la serviciu, nu. Încearcă să trasezi o graniţă între viaţa personală şi cea profesională, căci altfel nu vei reuşi să îţi redobândeşti concentrarea. În ceea ce priveşte finanţele, lucrurile vor sta bine datorită influenţei lui Venus. Vei avea mai mult timp liber decât până acum, aşa că ar trebui să profiţi de acest răgaz pentru a reveni la cea mai bună formă fizică a ta.

 

Scorpion

Nu e de mirare că telefonul va suna continuu săptămâna aceasta! Ai chef de vorbă, eşti dispus să oferi sfaturi şi ajutor, prin urmare, prietenii vor apela la tine constant. În plan profesional, pari de neoprit. Ai luat calea succesului şi nimeni şi nimic nu îţi poate sta în cale. Criticile celorlalţi sunt de această dată rău intenţionate şi nu fac decât să demonstrezi că eşti foarte bun în ceea ce faci. Evident, vei avea de câştigat şi în plan material şi îţi vei permite să faci câteva achiziţii. Starea ta bună este contagioasă, iar dacă vei evita excesele şi eforturile prea mari, nu vei avea nicio problemă de sănătate.

 

Săgetător

Este momentul să îţi asculţi vocea interioară, mai ales în ceea ce priveşte alegerea persoanelor pe care trebuie să le păstrezi aproape. Vei avea o săptămână bună la locul de muncă, dar cu toate acestea va fi necesar să gândeşti bine ideile sau strategiile înainte de a le prezenta superiorilor sau colegilor. Este momentul să începi să faci economii pentru vacanţă, aşa ca va trebui să renunţi la micile capricii. Săptămâna se dovedeşte propice şi nativilor care vor să zică adio obiceiurilor nesănătoase. Influenţa lui Marte îţi va oferi energia şi voinţa de care ai nevoie pentru a te lăsa de fumat sau pentru a adopta o dietă sănătoasă.

 

Capricorn

Îţi vei arăta cea mai romantică latură săptămâna aceasta şi îi vei surprinde pe cei din jur cu o imagine pe care nu o cunoşteau până acum. Vei petrece mult timp în familie, dar şi alături de grupul de prieteni. Ar trebui să profiţi de contactele tale pentru a pune bazele unei noi afaceri. În această perioadă se recomandă trebuie să studiezi ofertele de două ori înainte de a accepta. În ceea ce priveşte banii, nu trebuie să îţi faci niciun fel de problemă. Vei avea câteva mici probleme de sănătate din cauza exceselor şi a oboselii din ultima vreme. Încearcă să te odihneşti şi să petreci mai mult timp acasa.

 

Vărsător

Dai dovadă de mai multă sensibilitate ca niciodată şi cel mai bine ar fi să discuţi cu o persoană apropiată. Îţi vei da seama că este esenţial să comunici. În plan profesional, norocul este de partea ta: toate proiectele tale au un succes răsunător, iar superiorii vor aprecia munca depusă. Evident, acest lucru va fi recompensat financiar. Nu ai o stare fizică rea, dar nici foarte bună. Îţi vei da seama că este esenţial să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi vei face tot posibilul să rezervi timp pentru propria persoană. Vei începe să mănânci mai sănătos şi îi vei sfătui şi pe cei din jur să facă acelaşi lucru.

 

Peşti

Neînţelegerile sunt la ordinea zilei în cuplu, aşa că ar trebui să fii atent la ce spui pentru a evita neînţelegerile. Totuşi, la locul de muncă eşti remarcat datorită laturii tale creative, care se manifestă mai pregnant ca niciodată. Ai idei originale şi ştii perfect cum pot fi puse în practică. În plan financiar, lucrurile merg perfect. În ciuda micilor dispute din familie, ai o stare de spirit excepţională şi vei fi invitat la diferite evenimente, unde vei fi vedeta petrecerii. Îţi vei da seama că te încarci cu energie pozitivă atunci când petreci timp cu prietenii şi aproape că vei uita că trebuie să mai treci şi pe acasă. 

×