x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOPUL VERII: Unii afla ca vor deveni parinti!

HOROSCOPUL VERII: Unii afla ca vor deveni parinti!

01 Iun 2018   •   10:01
HOROSCOPUL VERII: Unii afla ca vor deveni parinti!

HOROSCOPUL VERII 2018. Desigur, poti sa ignori totul, continuand sa traiesti ca si pana acum, dar daca apare oportunitatea si un motiv de a schimba ceva in viata, de ce sa nu o folositi?

 

Berbec

Recunoscuti pentru stilul lor activ de viata, Berbecii vor avea o vara si mai agitata. Singurul lucru pentru care trebuie sa se pregateasca pentru ca se vor indragosti. Vor cunoaste o persoana care va trezi in sufletul lor sentimente nebanuit de profunde. Se va infiripa o relatie de perspectiva.

Taur

Vi se ofera o sansa unica de a reface o relatie distrusa recent. Intrebarea este daca merita efortul. Avand in vedere ca, in general, nativii Taur detesta sa isi schimbe regimul de viata, se pare ca merita. Pe de alta parte insa, Taurii nu iarta infidelitatea.

Gemeni

Trebuie sa fiti foarte prudenti in aceasta vara. Pur si simplu pentru ca, potrivit astrologilor, este perioada in care veti afla ca veti deveni parinti. Totul depinde daca evenimentul a fost planificat sau nu. In oricare dintre situatii, viata Gemenilor se va schimba.

Rac

In fiecare vara, cei nascuti sub acest semn zodiacal se confrunta cu aceeasi problama - sa iasa din cochilia lor. Si de fiecare data, pentru ca ar fi prima oara. In plus, trebuie sa acordati atentie unei alimentatii sanatoase. Macar mai reduceti din portiile de fast-food, chipsuri sau sucuri acidulate.

Leu

Vi se ofera posibilittea unica de a pleca intr-o calatorie impreuna cu o persoana in care aveti mare incredere. Veti avea sansa de a cunoaste oameni interesanti, de a castiga niste bani si de a va odihni. Deci, nu refuzati o astfel de propunere.

Fecioara

Perspectiva unor noi relatii pluteste in aer. Un scenariu pe care il puteti evita, dar de ce ati face asa ceva? Poate tineti cont de greselile din trecut si procedat, in sfarsit, asa cum trebuie? Pentru ca toti sa traiasca in liniste si pace.

Balanta

Uneori, dorintele se implinesc. Este exact perioada pe care o traversati acum. E adevarat, nu totul va prinde viata, doar planurile legate de calatorii si noi cunostinte. Oricum e bine! Tinand cot in special de faptul ca persoanele Balanta nu se vor confrunta cu alte probleme.

Scorpion

In sfarsit, isi vor putea rezolva problemele materiale si cele legate de locuinta. Va fi o evolutie suprinzatoare a situatiei chiar si pentru Scorpioni. Va veti orienta insa rapid in contextul dat si veti reusi sa va organizati viata asa cum v-ati propus.

Sagetator

In vara aceasta veti avea posibilitatea de a intalni iubirea vietii. Cu greu veti mai gasi alta persoana care sa vi se potriveasca atat de bine. Prin urmare, trebuie sa depuneti maxim de efortuti pentru ca lucrurile sa evolueze favorabil.

Capricorn

In sfarsit, ceva incepe sa se lege. Au existat probleme? Se vor rezolva. Ati fost bolnavi? Va veti insanatosi. Ati fost singuri? Veti cunoaste pe cineva. Apare chiar sansa de a va gasi omul-pereche. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa nu mai munciti.

Varsator

Daca pana acum, relatila dumneavoastra cu dragostea a fost una specifica, lucrurile vor intra intr-o faza noua. Mai precis, veti intalni pe cineva alaturi de care va veti simti in apele dumneavoastra, veti putea comunica normal. Fara sentimentul ca libertatea va este ingradita.

Pesti

Eforturile dumnoastra vor da, in sfarsit, roadele dorita. Si nu, nu este vorba numai de bani. Dar vi se vor deschide noi perspective, veti cunoaste oameni noi, gata sa va ajute. In orice caz, nu veti avea de ce sa va plangeti in aceasta vara. In plus, in plan profesional, lucrurile se stabilizeaza.

×