x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Unii au noroc la banii, altii sunt atinşi de Cupidon!

Horoscopul zilei. Unii au noroc la banii, altii sunt atinşi de Cupidon!

16 Mar 2018   •   08:22
Horoscopul zilei. Unii au noroc la banii, altii sunt atinşi de Cupidon!

Noroc la bani pentru Peşti, care sunt de departe cei mai fericiţi nativi ai zodiacului. Singurii care i-ar putea concura la starea de bine sunt Scorpionii, care primesc o mărire de salariu.

 

Weekendul începe cu gânduri pline de dragoste şi pentru Berbeci, care sunt atinşi de Cupidon. Au în plan să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Nativii Peşti au un tonus la cote maxime şi vor avea multe satisfacţii, nu doar morale, ci si financiare.

Berbec

Berbecii simt nevoia să stea mai mult în preajma persoanei iubite. Au avut conflicte în ultima vreme şi acum simt nevoia de împăcare.

Taur

Taurii au ceva frământări interioare, însă acestea se vor rispi doar în momentul în care se vor detaşa de amintirile neplăcute din trecut.

Gemeni

Astăzi Gemenii şi-au propus să facă mai multe decât pot realiza. Ar fi bine să nu se mai agite aşa tare...cu puţină răbdare, toate lucrurile se vor aşeza.

Rac

Racii sunt extrem de generoşi, dar cu sfaturile. Prietenii nu vor avea încotro, aşa că îi vor asculta şi vor avea ce învăţa.

Leu

Iar Leii cum sunt debusolaţi...  şi nu ştiu încotro să o apuce...Chiar ar fi recomandat să aplece urechea la sfaturile celor din jur.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de un impuls pentru a lucra mai eficient. Cu un laptop nou sau măcar un telefon nou, cu siguranţă ar fi mai motivaţi. Însă n-ar fi cea mai bună investiţie pe care o pot face.

Balanţă

Balanţele şi melancolia merg mână în mână. Vor fi cu mintea departe şi cu greu se vor concentra la locul de muncă.
Scorpion

Astăzi Scorpionii ar putea promova la locul de muncă. Vor fi atât de bucuroşi, încât în seara aceasta vor petrece până dimineaţa.

Săgetător

Săgetătorii încearcă să intre in graţiile tuturor...E adevărat că fac multe eforturi pentru asta... dar vor sa fie pace şi linişte în jurul lor.

Capricorn

Capricornii ar putea fi plăcut surprinşi de către o persoană dragă în prima parte a zilei... iar spre seară e posibil să primească o vizită din partea unui prieten drag.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor lăsa dezamăgiţi dacă afacerile nu merg ca pe roate. Atenţia lor va fi îndreptată către familie.

OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: horoscop bani noroc dragoste berbec pesti Scorpion