x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, 28 februarie: Unii rad, altii plang!

Horoscopul zilei, 28 februarie: Unii rad, altii plang!

28 Feb 2018   •   07:52
Horoscopul zilei, 28 februarie: Unii rad, altii plang!

Una caldă, alta rece la capitolul dragoste! Aceşti nativi fac pasul cel mare alături de jumătatea lor, alţii trăiesc o mare dezamăgire.

 

Nativii Peşti se pot simţi mai melancolici ca niciodată. Pentru a ieşi din această stare ar putea să-şi cumpere un obiect nou care să-i bucure...sau să stabilească o întâlnire cu prietenii.

Tot ce trebuie să facă Berbecii în această zi este să preia iniţiativa! Ar putea avea activităţi plăcute cu copiii sau cu persoana iubită!

Taurii gândesc cu voce tare şi nu fac deloc bine. Ar fi indicat să ţină anumite lucururi doar pentru ei.

Gemenii vor reuşi de minune să îmbine plăcutul cu utilul. Vor râde, vor glumi...dar vor munci şi cu mult spor.

Pe Raci... nu îi poţi opri de la nimic. Sunt foarte devotaţi în tot ceea ce fac şi e bine să nu-i asaltăm cu prea multe întrebări.

Chiar dacă este mijlocul săptămânii...Leii s-ar putea să înceapă să plănuiască o vacanţă mult dorită. Este un moment prielnic pentru planificarea călătoriilor.

Activi şi sociabili...Nativii Fecioară se implică în proiecte ce le pot aduce venituri substanţiale...dar şi multe laude din partea celor din jur.

Puterea de convingere a Balanţelor este de necomparat astăzi! Toate activităţile începute au mari şanse de succes!

Scorpionii se înclină în faţa dragostei. Cei care nu sunt căsătoriţi, sunt mai nerăbdători ca niciodată să-şi oficializeze relaţia.

În schimb Săgetătorii...nu stau atât de bine la capitolul dragoste, asta pentru că au trecut prin mai multe dezamăgiri. Este momentul să depăşească acest impas. Se anunţă vremuri şi mai bune!

Munca în echipă le prieşte Capricornilor. Împreună cu colegii sau partenerii, pot pune bazele unei afeceri de succes. Unde's doi, puterea creşte, nu-i aşa?

Vărsătorii...au parte de ceva rutină atât la serviciu cât şi acasă...În loc să se plângă...ar putea să încerce ceva nou.

×
Subiecte în articol: horoscop pesti zodii taur berbec dezamagire