x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Bani, dar şi cheltuieli pentru Vărsător

Horoscopul zilei. Bani, dar şi cheltuieli pentru Vărsător

19 Apr 2018   •   08:16
Horoscopul zilei. Bani, dar şi cheltuieli pentru Vărsător

Ziua de joi vine cu bani, dar şi cheltuieli pentru Vărsător, iar pentru nativii Taur urmează un eveniment important, care le va marca ziua.

 

Gemenii primesc o invitaţie care o să îi binedispună, iar Racii se vor bucura de o zi plină de realizări. Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Berbec

Berbecii au parte de o zi plina de provocari ce le va da posibilitatea sa isi arate calitatile. Seara aduce bucurie si relaxare alaturi de cei dragi.

Taur

Pentru Tauri urmeaza un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie sa isi pastreze calmul si sa fie atenti la tot ce misca in jurul lor.

Gemeni

Gemenii dau curs invitatiei unor prieteni si vor merge, cel mai probabil, la o piesa de teatru sau la film. De mult timp nu s-au mai simtit atat de bine.

Rac

Racii au parte de mici realizari astazi. Ziua ii va epuiza, dar laudele si aprecierea celor din jur le va da putere sa continue.

Leu

Leii sunt mult mai relaxati si calmi, semn ca lucrurile in relatie au inceput sa se imbunatateasca. Si asta nu e tot, chiar si la birou o sa se observe schimbarea de atitudine.

Fecioara

Ziua de Joi le poate aduce Fecioarelor schimbari benefice, dar asta doar daca sunt atente la tot ceea ce se intampla in jur si actioneaza rapid. De data asta norocul si-l vor face singure.

Balanţă

Perseverenta este cuvantul cheie pentru Balante. Nu se dau batute si vor obtine tot ceea ce isi doresc, chiar daca la prima vedere pare imposibil.

Scorpion

Dragi Scorpioni, astazi primiti sfaturi de la toata lumea, dar nu sunteti siguri ca sunt potrivite pentru situatiile cu care voi va confruntati. Indicat ar fi sa isi asculte instinctul si totul va fi bine!

Săgetător

Pentru Sagetatori urmeaza o perioada agitata, dar si plina de voie buna. Se vor intalni cu oameni dragi si vor sta ore in sir de vorba.

Capricorn

Capricornii ofera sfaturi cu usurinta astazi unei persoane care cauta ajutor. Dau dovada de maturitate si coerenta in gandire si astfel vor castiga respectul celor din jur.

Vărsător

Dragi Varsatori, astazi atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri si veti avea ocazia sa faceti o investitie importanta pentru casa.

Peşti

Iar Pestii se vor lasa ghidati de sentimente astazi. Pun suflet in toate activitatile si parca toate le ies mai bine cu putina dragoste.

OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: horoscop bani cheltuieli taur varsatori