x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de joi, 19 mai 2016

Horoscopul zilei de joi, 19 mai 2016

19 Mai 2016   •   08:55
Horoscopul zilei de joi, 19 mai 2016

Berbec

In viata dumneavoastra se va trecuta astazi ceva nou. Poate un sentiment neincercat inca, o bucurie pe care nu ati mai simtit-o niciodata! E posibil, de asemenea, ca o privire aruncata intamplator asupra unor lucruri arhicunoscute sa va determine sa vedeti in ele un sens neasteptat. Aveti insa grija sa nu va pierdeti capul!

Taur

Astrele va sunt favorabile astazi. Ziua promite sa fie dintre cele mai pozitive, fara evenimente neprevazute. Veti gasi timp si pentru odihna si pentru munca. Pe tot parcursul zilei veti avea parte numai de surprize placute. Cu toate acestea, veti reusi sa ramaneti cu picioarele pe Pamant, gratiei intuitiei si a prudentei dumneavoastra!

Gemeni

Inca de la primele ore veti simti cum o coarda a nervozitatii incepe sa se intinda. Nici prietenii, nici colegii de birou nu vor observa acest lucru, dar cand isi vor da seama de adevarata dumneavoastra stare de spirit, va fi prea tarziu. Coarda se va rupe si ... Va fi o zi incarcata de evenimente, nu toate insa pe placul dumneavoastra. E ca si cum cineva s-ar fi hotarat sa aprinda un chibrit in apropierea  unui butoi cu benzina.

Rac

Veti avea o zi linistita, chiar reusita. De la primele ore veti simti energie, determinare si stapanire de sine. Trei ingrediente care va vor ajuta sa faceti fata tuturor provocarilor. Pentru ca nu veti avea timp nici sa va trageti sufletul. In schimb, aveti foarte mari sanse sa iesiti invingator in competia cu adversarii sau concurentii. Daca veti pierde aceasta sansa, veti regreta mult timp.

Leu

Astrele va statuiesc sa petreceti mai mult timp acasa, in sanul familiei. Dar, din pacate, circumstantele va vor determina sa va schimbati planurile de mai multe ori. Oricum, veti accepta cu multa placere o plimbare sau o invitatie la prieteni apropiati. Mai ales daca propunerea va veni din partea persoanei care va face sa va simtiti in largul dumneavoastra.

Fecioara

Va doriti foarte mult sa va odihniti, dar, din pacate, nu veti reusi. Dupa toate probabilitatile, chiar daca veti incerca sa va ascundeti intr-un colt izolat, hotarat sa nu faceti nimic in urmatoarele ore, situatia va va determina sa renuntati la aceasta idee. Atentie insa la ofertele care vi se vor face!

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop